Ben bu soruyu yanlış başlıkta sormuşum cevaplar taraflı taraflı kokuyo

Şaka bi yana tesekkur ederim. 600f in sport lar arasında en rahat oldugunu biliyorum ama en rahat sport ne kadar rahat? Bu aleti cok seviyorum ama istemiyorum ki gun icinde saga sola gittikten sonra eve sırt ve kol agrılarıyla doneyim yorgun argın... Yani bu ilk etapta kesin olacak ama sonra aşacakmıyım yorulmayı yoksa motorun bu kaprisine boyun mu eyecegim ne olacak?
muzaffer1968
Benzin de sorun degil bana performans da. Takıldıgım nokta 600f e binip duygusal patlamalar mı yaşıycam, er6f e binip pjama terlik rahatlıgı mı yaşıycam istanbul trafiginde... yani ikisinin arasında rahatlık farkı mı daha buyuk yoksa lezzet farkı mı?
Şöyle söyleyebilirim, dün arkamda eşimle birlikte hiç durmadan 1 saatlik virajlı bir yola (Şile) gittim. Giderken sorun yaşamadım; dönüşte havanın da biraz serinlemesiyle, motordan indiğimde belimde ve kalçamın alt taraflarında biraz ağrı vardı. 5 dk sonra birşey kalmadı. Sadece uzun süreli kullanımlarda biraz ağrın olabilir belki ama, gün içinde sağa sola gitmekle sırt ve kol ağrılarıyla eve döneceğin kadar rahatsız bir nakina değil. Bence aşabileceğin bir yorulma olur. Ben oyumu lezzet farkından yana kullanıyorum.
Arkadaşlar çizik olan alternatör kapağını boyattım. nasıl olmuş sizce? Fırın da 180 dereceye yakın bir ısıda boyandı inşallah boya kendini ilerliyen günlerde bırakmaz.
Görüntü gayet güzel, sanmıyorum bırakacağını. Ne kadara mal oldu sana bu işlem?
600 f de ara sıra kafa sallattığım oluyor. sizdede bu oluyormu. ben biraz akresif kullanıyorum. 11 bin devirden sonra vites atıyorum. direksiyon amatüsörü takmak aklıma gelmiyor degil.
Aynen, bende de oluyor çok devirli kullandığım zaman.
Aslında gidon amortisörü olması çok daha güvenli kesinlikle.
merhaba arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız beni soorarsanız keyfime dyecek yok
4 mayıs günü ailemize şirinmi şirin tatlımı tatlı bi misafirimiz geldi
ne demişler erkek adamın erkek damadı olurmuş bizde bakacaz bakalım erkek gibi bi damat bulabilecekmi bizim kız
bi kızımız oldu
şimdi aklıma takılan da şu oldu acaba babası gibi motoru severmi yoksa annesi gibi korkarmı motordan
gerçi doğumdan önce biraz idman yaptırdık annesiyle ama fikirleri değişirmi bilemicem şu anda
saygılar sevgiler ve hürmetlerle
Süper haber. Allah bağışlasın, analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah.
Allah analı, babalı büyütsün. Bahtıda kendide Güzelmi , güzel olsun inşallah. Benim kıızm 4 yaşına girecek inanır mısın tam bir motor sevdalısı

parmak motor aldım daha kutudan çıktığı gibi üzerinde atladı

ne direksiyon ayarı yaptırdı nede granaj larını monte edebildim :queen: Anneside motoun iki metre yakınına bile gelmiyor
Çok tatlı maşallah yaa, helal olsun bu yaşta motor sevdasını aşılamışsın kızına, motoru da yakıyor ama
Agırlıklı olarak sehir icinde olacagım evet hatta yolun %70 i acıbadem kadıkoy bostancı arasında donecek. Ama yuk tasımak konusunda yanıldınız topcaselik bi durumum yok. Ne oluyo tam cozemiyorum ama dogma buyuma racing ciyim diyen bunyem git gide hantallaşıyo er6 nın abs si oturma rahatlıgı falan aklımı celiyo iyiden iyiye.
Bu bahsettigim yol ve trafik tipinde bu makineleri suren yok mu bana bi ışık tutsalar bi pişmanlık yaşıyolar mı yoksa iyi ki o yolları cbr ile mi yapıyolar?
Hocam yaşlandırma ruhunu:queen:
Bu arada evet, bu bahsettiğin yol ve trafik tipinde kullanan var bu makinaları.

benim ev Bostancı tarafında ve genelde hep belirttiğin Kadıköy-Maltepe güzergahında kullanıyorum motorumu, ara sıra da Maslak tarafına işyerime gidip geliyorum. Pişmanlık yok, iyiki cbr var:cherry: