Arkadaşlar merhaba, aranıza Ankara'dan yeni katıldım.
Ben de dün ve bugün olmak üzere iki günlük zatçıyım. Lakin daha önceden hiç motorsiklet deneyimim olmadığı için 1,92 boyunda 98 kg ağırlığında kalıplı bir adam olmama rağmen çok zorlanıyorum. Motoru sıfır aldım. Henüz 15 km civarı gezindim. Ankara trafiğinin yeni bir motorcu için anlatamayacağım kadar zor bir iş olduğunu gördüm. Henüz bir vukuatım olmadı ama bana her an birşey olacakmış gibi geliyor. 16 yıllık şoförüm. A2 hariç, C, E her türlü ehliyetim var ama motorsiklet bambaşka birşeymiş. Gözüm fena korktu diyebilirim. Hatta daha 2. günün sonunda motoru satsam mı diye düşünmüyor değilim.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun motorunuz. Bir an kendimi düşündüm sadece tatilde 1 günlük motor kiralama deneyiminden sonra iki yıl kasıp zatımı almıştım. (ehliyet kursundaki 30dk lık eğitim sürüşünü de katayım tam olsun.) Motoru aldım serviste çalıştırdık acaip mutluyum, dışarı çıktım konya yoluna girmeden ula ben şimdi ne halt edecem diye düşünmüş soğuk soğuk terler akıtmıştım. sağdan sağdan iskitlerden etliğe geldim ama ne gelme tir tir titriyorum, yusuf yusuf modundayım motoru park ettim eve çıktım anca kendime geldim. ula satayım kurtulayım dedim ama akşam yatağa yattığımda ertesi gün gezme hayalleriyle uyumuştum. Uzun süre çekine çekine sadece şehir içi mt buluşmalarına gidip geldim hava kararınca yada bulutlu havada (Yağmurlu hava demiyorum dikkat bulutlu havada bile çıkmuıyordum) sürmemeye gayret ettim Ankara mt nin light motorcusu olmuştum. Taki geçen sene nasıl yaptım bilmiyorum gaza geldim ankara-alanya-izmir-kuşadası-çeşme gezip geldim işte o zaman motoruma aşık oldum, Cidden şehir içinde sürmekten hala tırsıyorum ama biraz dikkatle çoğuşey halloluyor.
Ankara bir zat çı daha kazandığı için sevindim. umarım görüşüp tanışmak kısmet olur.
Tüm zatçılara selamlar...
Son düzenleme: