Bu Oylat gezimizde öle öteki motorları göremiceksiniz Pınar hanım çünkü virajı daha dönmeden öteki viraja gireceksiniz. Gezi güzel geçicek emin olun. Gezilip görülmeye değecek yerlere gidiyoruz.
INPET Grubumuzda yazmış olduğum yazıyı sizede göndermek istiyorum. Kafalardaki soru işaretlerinin kalmaması için.
Şu konu her zaman kafama takılan bişey bizim yaptığımız aktivetelerde buluşmalarda ücret toplanarak yapılan işlerde bizim hiç bir gelirimiz olmuyor. 26 sında yapacağımız buluşmada para verecek olan arkadaşlarımızın kafasına takılır diye düşündüm. Çoğu şeyi ben kendi cebimden vericem. Ekstraları ben fiyata yansıtmıyorum. Bunu övünmek yada reklam yapmak içinde sölemiyorum. Fiyatları en düşük olarak söledim. İnciğini boncuğuna kadar hesaplamadım. Yemek şu kadar kahvaltı bu kadar onu yansıttım. Çay 25 kuruş yok şu 5 tl diye düşünmedim. Onları ben karşılıcam. Benim için önemli olan dostluktur. Paranın bi önemi yok. Ve maddi yönden sıkıntısı olan arkadaşlarda gelsin. Kimse aç kalmaz yolda kalmaz.
Aslında hamam olayımızda var. Buraya motorlu grup katılımı fazla olduğu için yazma gereği duymadık. Banyodan sonra rüzgar çarpıp üşütmemek için. Ama şifalı hamama girmek isteyen olursa ücretsiz olarak hamama girebilirler. Ulaşım sorunu içinde motorunu satmış olan yada kelebek olarak gelmek isteyen arkadaşlarımız içinde aracımız vardır. Burdan 3-4 araba boş olarak kestel plazaya gidicez. Aracı olmayan arkadaşlarımızı ağırlamak isteriz. Ayrıca katılım gösteren arkadaşlarımızada teşekkür ederiz.
Bugün 14:05 PM
açıklama için teşekkürler ama zaten böle düşünen katılım yapmazdı zaten burda çoğumuz birbirimizi az çok tanıyoruz ama açıklığa kavuşmasıda iyi oldu:cat:
:cherry: teşekkür ederiz serdar bey iyiki bak haber vermemişim delmeceyi güzel plan hazırlamışın demi ben biliyordum zaten birinin kalıp proğramı hazırlaması gerekiyordu e ben geme bölümünü üslenince :cherry:ama anlatıyorum zaten öle güzeldi böle güzeldi diye:cherry:ama benimde hakkımı yeme çok çalıştım gezerken çok yoruldum:cherry:
valla o resimdeki her yeri görebilceksek zaten harika bir gezi olcak demektir ama molalarımız az yolumuz bol olsun karışmam nevine devrederim

napalım madem virajda göremicez gurubun sonunu yoldada cameraya çekip sonradan seyrederiz madem
hamama girmeyiz sanırım isteyen olursa bilemem tabide ondan sonra ben şahsen zatüre olmak istemem