[Bursa - MT]

:)

Geziye beni ve sertaçıda eklermisiniz.Kambersiz düğün olmaz dimi ama :) Bir sorun olmazsa geliyoruz bizde.

KATILIM LİSTESİ

n_tuncak + xkişi
Reiz
Cemmamca + alper arabayla katılım
By-grophik
Desparadox + mine
sedat-ss + 1
adnnakn + mine
murat yasalar
Poseidon23
schatten
ruckerpark
Yılmaz + tuba
yanki16 + halime
mustafa
hüseyin
cem + 1
ertan + evren arabayla katılım
soner + fulden

ay büyütüp renkli bilem yaptım sırf kabiliyetim kendimle gurur duyyorum:queen:
tamam artık kamberimizde var geziyi kaçıran yandı:cherry:

Son düzenleme:
olabiler fekat bi ihtimal sem amcanın yanına benide yazabilirsin motoru satmış olursam:pr:

tüm Bursa'ya ve Bursa'lı motoseverlere selamlar...:) adnan geldim kardeşim sonunda bende burdayım, şafak demiş 111 benmi almıyayım bu saatten sonra motor:) bekleyin geliyorum...

olabiler fekat bi ihtimal sem amcanın yanına benide yazabilirsin motoru satmış olursam

olsun kardeş sen gelde dört tekerlede olsa mühim olan bir arada olmak cem duymasın yok duysun belkim komplekse neyim girer motor alır kendine:cherry:

bu cumartesi nargile cafeye niyetimiz var 1.30 gibi arkideşler gelmek isteyen olursa bekleriz orhan varmı işin yoksa gel robinson 'un cuması nerdesiiiiin ayarlayın hadi buluşalım cumartesi

Son düzenleme:
Ben de gelemem arkadaşlar.Size hayırlı sürüşler. (Kiraz ağaçları ilaçlanacakmıymış, gübrelencekmiymiş neymiş.Tarlada olucam yani) Belki Cumartesi Nargile kafe ye gelirim.Mudanya da diimi orası?

picasso
ben gelemiyorum ama siz bu kez mert'i götürün
bu sefer niye gelemiyosun hadi geçen sefer imtahan vardı gene gircem deme:p

özcan1980
Ben de gelemem arkadaşlar.Size hayırlı sürüşler. (Kiraz ağaçları ilaçlanacakmıymış, gübrelencekmiymiş neymiş.Tarlada olucam yani) Belki Cumartesi Nargile kafe ye gelirim.Mudanya da diimi orası?
evet mudanyada bu kapatılan iskelenin biraz çaprazında kalıyor gelirseniz motor gördüğünüz yere girin orasıdır:cherry:

bu sefer niye gelemiyosun hadi geçen sefer imtahan vardı gene gircem deme:p

evet mudanyada bu kapatılan iskelenin biraz çaprazında kalıyor gelirseniz motor gördüğünüz yere girin orasıdır:cherry:

Abla bu sefer de bulgaristana gidiyor erdem abi yani gecen seferkinden mazereti büyük :wiinkk: Bu geziye kesin katılcam diyemiyorum ama sırf erdem abiyi kıskandırmak için gelmeye çalışcam :p aslında benim kıskanmam lazım bulgaristana giden erdem abi :p :mrgreen:

Abla bu sefer de bulgaristana gidiyor erdem abi yani gecen seferkinden mazereti büyük Bu geziye kesin katılcam diyemiyorum ama sırf erdem abiyi kıskandırmak için gelmeye çalışcam aslında benim kıskanmam lazım bulgaristana giden erdem abi
sen söleyince hatırladım bende bulgaristana gitceğini sölemişti sahi
senide ekliyorum o zaman mert bu sefer uyumaaaaa::alkiis::::cekic::

Selam arkadaşlar bende motorumu sattım yeni bişiler bakınıyorum. Eğer gezi tarihine kadar alırsan bii motor sizinleyim.

Zakokkk
Selam arkadaşlar bende motorumu sattım yeni bişiler bakınıyorum. Eğer gezi tarihine kadar alırsan bii motor sizinleyim.
ya motor olmazsada arabayla gelirsin cem arabayla gelecek yer olcak arabada ehehe haldunu dört tekere bindirdik sıra sende :cherry:

nevin cumartesi geliyormusunuz nargile cafeye

pınar abla, mert söylemiş tam da yazıodum bulgaristana gidiorm diye :)
mert, olmassa ben uyandırayım seni ordan ararım :)
valla bu kez kesin gelirdim, motosiklete binmeyi özledim yahu. yarın şehir merkezine incem artık, işten izinliyim gezi sebebiyle ve sınavım var tekrar da :mrgreen:

yarın belki yolalrda karşılaşırız ha?? :mrgreen:

yav mustafa abi sen bana şu işi öğretsene nasıl satıyosun
bunları
ben benimkini temiz olmasına rağmen
satamadım
:D:queen::queen:

Abi senin motor ustasına bir ara uğramam lazım senin ismini versem ilgilenir dimi benle :silent:

Birde pınar abla şimdi gördüm 26 nisandaymış büyük ihtimal gelirim bu sefer uyumam yine gelirim :p

tüm Bursa'ya ve Bursa'lı motoseverlere selamlar...:) adnan geldim kardeşim sonunda bende burdayım, şafak demiş 111 benmi almıyayım bu saatten sonra motor:) bekleyin geliyorum...

kardeşim hoşgeldin 111 gün neki gelir geçer gelde artık benim motoru sana devredeyim :queen:

arkadaşlar bu arada bugün patron ile tartıştık yakında işsiz kalabilirim. bir sürü kişi gibi bende iş arıyor olacağım galiba

Son düzenleme:
aman adnan
sıkı tut işi ba
aman
iş bulmadan sakın çıkma

baba inan hiç bukadar elim kolum bağlı olmadı adamlar 6 aydır sigortamı yatırmıyorlarmış. zam dediler zam yok hadi onuda krize yoruyorum. daha neler neler kafayı yiyeceğim. acil iş arıyorum ve inşallah en yakın zamanda bulurum yoksa kafayı yiyeceğim stresten.:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar