olabiler fekat bi ihtimal sem amcanın yanına benide yazabilirsin motoru satmış olursam
bu sefer niye gelemiyosun hadi geçen sefer imtahan vardı gene gircem demepicasso
ben gelemiyorum ama siz bu kez mert'i götürün
evet mudanyada bu kapatılan iskelenin biraz çaprazında kalıyor gelirseniz motor gördüğünüz yere girin orasıdır:cherry:özcan1980
Ben de gelemem arkadaşlar.Size hayırlı sürüşler. (Kiraz ağaçları ilaçlanacakmıymış, gübrelencekmiymiş neymiş.Tarlada olucam yani) Belki Cumartesi Nargile kafe ye gelirim.Mudanya da diimi orası?
bu sefer niye gelemiyosun hadi geçen sefer imtahan vardı gene gircem deme
evet mudanyada bu kapatılan iskelenin biraz çaprazında kalıyor gelirseniz motor gördüğünüz yere girin orasıdır:cherry:
sen söleyince hatırladım bende bulgaristana gitceğini sölemişti sahiAbla bu sefer de bulgaristana gidiyor erdem abi yani gecen seferkinden mazereti büyük Bu geziye kesin katılcam diyemiyorum ama sırf erdem abiyi kıskandırmak için gelmeye çalışcam aslında benim kıskanmam lazım bulgaristana giden erdem abi
ya motor olmazsada arabayla gelirsin cem arabayla gelecek yer olcak arabada ehehe haldunu dört tekere bindirdik sıra sende :cherry:Zakokkk
Selam arkadaşlar bende motorumu sattım yeni bişiler bakınıyorum. Eğer gezi tarihine kadar alırsan bii motor sizinleyim.
Selam arkadaşlar bende motorumu sattım yeni bişiler bakınıyorum. Eğer gezi tarihine kadar alırsan bii motor sizinleyim.
tüm Bursa'ya ve Bursa'lı motoseverlere selamlar...adnan geldim kardeşim sonunda bende burdayım, şafak demiş 111 benmi almıyayım bu saatten sonra motor
bekleyin geliyorum...
aman adnan
sıkı tut işi ba
aman
iş bulmadan sakın çıkma