Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

perşembe günü öğle vakti yolda kalan motorumu çekme kablosu ile kadıköye kadar çeken kaan arkadaşıma (sarı zn) teşekkür etmeyi borç bilirim :)

teşekkürler zn kardeşliği.. :mrgreen: :cherry:

sana tüm imkanlar feda olsun yeeewwwrum :cherry: dedim sana mondial alma çakhma oluooo die ama dinlemedin ki beni...

* hesaba para qeçmemiş alpercim...bi ilqilenebilirsen... :p

Kimler buralarda tanışalım ?

.

valla bende 125 ZN varken basınca 70e fırlıyodu hakaten. 120 gördüm yokuşaşşa kadranda (büyük salaklık tabi ama olsun denedim sadece bi sefer) %10-%15 hata payı olsa 100 gördü de geç . yokuş yukarı 2 kişi 70 rahat görüyodum asılmıyodum daha fazla. çıkarını çıkmazını bilmem denemedim. Haa diyosanki benimki çıkmıyo o hızlara , çekmiyo , gitmiyo falan diye o zaman sağlam bi ustaya götüreceksin göstereceksin. Ya benzin hortumun bi yere sıkışmıştır , ya karbüratörün ayarsızdır , ya yağın çok eskidir , ya balatan ayırmıyodur , ya cvt de problem vardır tam bırakmıyodur , ya pis benzin kullanıyosundur , ya vs.. vs...
vallaha satana kadar deli gibi gidiyodu.

valla inşallah bende bi tane almayı düşünorum en azından türk malı paramız yabancıya gitmio ve dier markalara göre en kalitelisi bu die düşünüorum şu an
! :cat:

evet! bencede öle

aynı görünümde kanuni nin vardı ama üretimden kalkmış 2. seçenek olarak mondial kalıo kalite olarak

ya motorların gazını açıolarmış sanayi de filan 90 mesela bunun hızı 110 a filan çıkartabiliolarmış bi bilgisi olan varmı??

Son düzenleme:
motorların qazını açmayı bilmem ama 125cc den 150cc' ye çıkartmak mümkün oluyor bu motorları...

SELAM ARKADAŞLAR...

İstanbul' da ZN sahibi olup buluşmak isteyenler buraya yada PM yoluyla bana msn adreslerini yollasınlar...Konulu bi buluşma yapıcam...Ama buraya yazamıoyorum bi sebepten ötürü...Görüşmek üzere... :)

.

ya bi karar veremiorum bi yardımcı olunn!!:mrgreen:

1-mondial 125 zn mi 125 kv mi?
2-eğer 125 zn alırsam kırmızımı siyahmı?? ::sos::

doğru söylüosun :mrgreen: kırmızı karar verdim! saol:cat:

nie ben tabi ki kırmızı alıom ?? :)

BİR ARAYA GELİNCE KIRMIZISI COK BEN TEK OLURUM :) ASLINDA SİYAH ALDIGIMA PİSMANIM KORUMASI COK ZOR COK CIZILIYOR GRİ ALSAYDIM ENAZINDAN CIZIKLERI GORUNMEZDİ...

Son düzenleme:
BİR ARAYA GELİNCE KIRMIZISI COK BEN TEK OLURUM :) ASLINDA SİYAH ALDIGIMA PİSMANIM KORUMASI COK ZOR COK CIZILIYOR GRİ ALSAYDIM ENAZINDAN CIZIKLERI GORUNMEZDİ...

Bence siyahı en güzeli daha bir havalı duruyo boşuna canını sıkma gittiğin her yerde hemen fark edilirsin.

siyahta motorun incelikleri hatları pek belli olmuo standart motor gibi duruo ama kırmızıda bi asillik var :bounce: :)

buluşma diye awazı çıktığı kdr bağıran arkadaşlardan ses seda yokh...anlamadım n iş bu ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar