[Bursa - MT]

Arkadaşlar biri benim awatari dik çevirip upload edip bana linkinı versin deli olcam çeviremedim bir türlü :-D

Son düzenleme:
delmece geziindeki tüm arkadaşlara bizlere böyle güzel bir gün yaşattıkları için eşim ve ben çok teşekkür ederim fotoları ayıklayıp göndereceğim.

Kusura bakmayın arkadaşlar ben sizi yolcu etmeye gelemedim.Benim için zor bir sabahtı. Motoru çalıştıramadım. EnginDmn kardeş geldi yardım etti Allah razı olsun.Ama yine beceremedik. Akşamüstü tamirci dükkanı açtı da yaptırabildim. Umarım iyi eğlenmişsinizdir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
superdı hatta super otesıydı kacıranlara duyurulur:p

evet geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkür çok keyifli bi geziydi yeenisine kısmet

bu arada fotoları can kulağı ile bekliyoruz

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uzun yol yapsak daha ıyı olucak. beraber motor surmek cok zevklıydı ve herkez bırbırınden kıbar ve bırbırınden ıyı ınsanlar hepınızı cok sevdık esım ve ben. bıdahakı gezılerde bulusalım:) omer arkadasımızın eskelde evı var dusunursenız ayarlıyalım pazara enazından mangal olayı kolay olur:cherry:

uzun yol yapsak daha ıyı olucak. beraber motor surmek cok zevklıydı ve herkez bırbırınden kıbar ve bırbırınden ıyı ınsanlar hepınızı cok sevdık esım ve ben. bıdahakı gezılerde bulusalım:) omer arkadasımızın eskelde evı var dusunursenız ayarlıyalım pazara enazından mangal olayı kolay olur:cherry:

evet bugun cok guzel bı gezıydı bıze eslık eden arkadaslara cok tsk ler bu arada ne kadar motorumda olmasa yınede cok zevklı gectı hersey ıcın tskler resımlerı sabırsızlıkla beklıyorum

:)Evet başta geziyi organize edenlere ve tüm katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz(Herkes cana yakın ve ieğlenceliydi).Harika ve dolu dolu bir geziydi,piknik,yürüyüş,şelale,gölet,yakar top,voleybol hatta voleybol topuyla futbol:pale:ama özellikle resim çekinirken verdiğimiz pozlar muhteşemdi.Acayip derecede resim bekliyoruz hadi atın atın..:p

Evet arkadaşlar geziden umarm herkez memnun kalmıtır herkeze geldikleri için ve bu güzel günü hep beraber yaşama fırsatı yarattıkları için çok teşekkür ederim.Fotolar çok güzel çıkmış internetim halledildigi zaman bende artarım.Çok keyifliydi eee arkadaşlar birdaki gezi nezaman nereye gidecez sapanca olabilirmi :)-

evet bugun cok guzel bı gezıydı bıze eslık eden arkadaslara cok tsk ler bu arada ne kadar motorumda olmasa yınede cok zevklı gectı hersey ıcın tskler resımlerı sabırsızlıkla beklıyorum

sanada alalım kardeş bir motor ne dersin :)-

Son düzenleme:

herzaman varım da sele için çözüm bulmam lazım oturamıyorum şu an :queen:

Evet arkadaşlar geziden umarm herkez memnun kalmıtır herkeze geldikleri için ve bu güzel günü hep beraber yaşama fırsatı yarattıkları için çok teşekkür ederim.Fotolar çok güzel çıkmış internetim halledildigi zaman bende artarım.Çok keyifliydi eee arkadaşlar birdaki gezi nezaman nereye gidecez sapanca olabilirmi :)-

valla alacamda suan maddı krız bızıde vurdu bisey yapamıyorum sertac

:)Evet başta geziyi organize edenlere ve tüm katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz(Herkes cana yakın ve ieğlenceliydi).Harika ve dolu dolu bir geziydi,piknik,yürüyüş,şelale,gölet,yakar top,voleybol hatta voleybol topuyla futbol:pale:ama özellikle resim çekinirken verdiğimiz pozlar muhteşemdi.Acayip derecede resim bekliyoruz hadi atın atın..:p

Asıl biz teşekkür ederiz katıldıgınız için evet çok güzel dolu dolu bir geziydi resimler mükemmel çıkmış özellikle göletin ordakiler :)-

valla alacamda suan maddı krız bızıde vurdu bisey yapamıyorum sertac

Doğru söylüyorsun valla ama elbet biter ozaman güzel birşey alırız

Son düzenleme:

Herşey için teşekkürler Sertaç her şey çok güzeldi.Bir dahaki sefere azıcık daha hızlı gidip molaları biraz daha azaltalım..Bir dahaki geziyi Pınar ayarlıyor ama ben ondan önce zıplıyım buraya,26 Nisan PAzar İnegöl Oylat gezisi düzenleniyor.Eşkel olayı hakkında kesin söz vermiyim ama isterim...

Bu arada site en cıfcıflı dönemlerini yaşıyor.

Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
n_tuncak, mudanyali_, bluejazzist, schatten, adnnakn, snrsimsek, M@M!, reiz

Son düzenleme:
Asıl biz teşekkür ederiz katıldıgınız için evet çok güzel dolu dolu bir geziydi resimler mükemmel çıkmış özellikle göletin ordakiler :)-

Doğru söylüyorsun valla ama elbet biter ozaman güzel birşey alırız

aynen bu krızde bıtıcek o zaman guzel bısey almayı dusunuyorum kısmet hangısı olursa ama ben senınkı gıbı yada ıbrahımın kı gıbı ıstıyorum ama bakalım

Herşey için teşekkürler Sertaç her şey çok güzeldi.Bir dahaki sefere azıcık daha hızlı gidip molaları biraz daha azaltalım..Bir dahaki geziyi Pınar ayarlıyor ama ben ondan önce zıplıyım buraya,26 Nisan PAzar İnegöl Oylat gezisi düzenleniyor.Eşkel olayı hakkında kesin söz vermiyim ama isterim...

abla valla ben belkı o gezıye gelemeye bılırım bu hafta zor yırttık pacayı patrondan 26 sında hıc sanmıyorum ama yınede bı sansımı denerım gelmek ısterım sızlerle vakıt gecırmek cok guzel hersey ıcın cok tesekkur ederım

Son düzenleme:

olabilir neden olmasın ayarlıyalım gidelim keyifli olur :)-

bu gezıyı hafta ıcı yapsak olamazmı arkadaslar gercı cogumuz hafta ıcı calısıyo ama belkı bı fırsatını buluruz olmazmı mesela carsamba gunlerı olabılır sadece fıkır almak ısterım

:)Pek kimselere uyacağını sanmıyorum kardeş siz bence Pazarlar için Blue ile her türlü ayarlama,ahbap patron ilişkileri,dostlardan faydalanma durumlarını olayın içine kataraktan bize dahil olun...:cat:

:)Bu arada biz gezerken Er Mt Mami,Mert,Picassa siteyi canlı tutmuş üzülme Mert kaçırdım diye bak işte bu işe yaradınız.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar