Off ya uyuya kalmışım benr:
r: kaçırdık geziyi
ale:
Ahh be mert nası adamsin yaa. Kimi burda uzaktan izler gezileri. Kimide fırsatını bulup böyle yuvadan kaçırır kuşu. Cok ayip cok.
ale:
ale:
delmece geziindeki tüm arkadaşlara bizlere böyle güzel bir gün yaşattıkları için eşim ve ben çok teşekkür ederim fotoları ayıklayıp göndereceğim.
uzun yol yapsak daha ıyı olucak. beraber motor surmek cok zevklıydı ve herkez bırbırınden kıbar ve bırbırınden ıyı ınsanlar hepınızı cok sevdık esım ve ben. bıdahakı gezılerde bulusalımomer arkadasımızın eskelde evı var dusunursenız ayarlıyalım pazara enazından mangal olayı kolay olur:cherry:
evet bugun cok guzel bı gezıydı bıze eslık eden arkadaslara cok tsk ler bu arada ne kadar motorumda olmasa yınede cok zevklı gectı hersey ıcın tskler resımlerı sabırsızlıkla beklıyorum
uzun yol yapsak daha ıyı olucak. beraber motor surmek cok zevklıydı ve herkez bırbırınden kıbar ve bırbırınden ıyı ınsanlar hepınızı cok sevdık esım ve ben. bıdahakı gezılerde bulusalımomer arkadasımızın eskelde evı var dusunursenız ayarlıyalım pazara enazından mangal olayı kolay olur:cherry:
Evet arkadaşlar geziden umarm herkez memnun kalmıtır herkeze geldikleri için ve bu güzel günü hep beraber yaşama fırsatı yarattıkları için çok teşekkür ederim.Fotolar çok güzel çıkmış internetim halledildigi zaman bende artarım.Çok keyifliydi eee arkadaşlar birdaki gezi nezaman nereye gidecez sapanca olabilirmi-
sanada alalım kardeş bir motor ne dersin-
Evet başta geziyi organize edenlere ve tüm katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz(Herkes cana yakın ve ieğlenceliydi).Harika ve dolu dolu bir geziydi,piknik,yürüyüş,şelale,gölet,yakar top,voleybol hatta voleybol topuyla futbol
ale:ama özellikle resim çekinirken verdiğimiz pozlar muhteşemdi.Acayip derecede resim bekliyoruz hadi atın atın..
![]()
valla alacamda suan maddı krız bızıde vurdu bisey yapamıyorum sertac
Evet arkadaşlar geziden umarm herkez memnun kalmıtır herkeze geldikleri için ve bu güzel günü hep beraber yaşama fırsatı yarattıkları için çok teşekkür ederim.Fotolar çok güzel çıkmış internetim halledildigi zaman bende artarım.Çok keyifliydi eee arkadaşlar birdaki gezi nezaman nereye gidecez sapanca olabilirmi-
sanada alalım kardeş bir motor ne dersin-
Asıl biz teşekkür ederiz katıldıgınız için evet çok güzel dolu dolu bir geziydi resimler mükemmel çıkmış özellikle göletin ordakiler-
Doğru söylüyorsun valla ama elbet biter ozaman güzel birşey alırız
Herşey için teşekkürler Sertaç her şey çok güzeldi.Bir dahaki sefere azıcık daha hızlı gidip molaları biraz daha azaltalım..Bir dahaki geziyi Pınar ayarlıyor ama ben ondan önce zıplıyım buraya,26 Nisan PAzar İnegöl Oylat gezisi düzenleniyor.Eşkel olayı hakkında kesin söz vermiyim ama isterim...
olabilir neden olmasın ayarlıyalım gidelim keyifli olur-
bu gezıyı hafta ıcı yapsak olamazmı arkadaslar gercı cogumuz hafta ıcı calısıyo ama belkı bı fırsatını buluruz olmazmı mesela carsamba gunlerı olabılır sadece fıkır almak ısterım