[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu saatlere kadar yatıp kahvaltı yapmayı özledim be
az kaldı ama bende keyif yapıcam
bi emekli olayım :queen:

:queen::queen::queen: yaa bu saate kadar yatıpta kahvaltı yapmayı pazarları bile nasip olmas aslında bise ama kriz deldi geçti izne çıkardılar bisde keyfini sürüyorus napalım darısı başınaa:D

geldimmm günaydın millet :rendeer:

arkadaşlar listeyi artık kesinleştirelim belkiler ve hayır gelmiycem diyenler kararımızı verelim ve hepberaber gidelim :p (hayır seçenekler arasından kaldırılmıştır)

grup sürüşü ile ilgili topiği lütfen okuyun motosikletlerinizin yolda sizi üzmeyeceginden emin olun ve kesinlikle kaskınızı ihmal etmeyin. :rendeer:

bursa-yalova tarafından gelen arkadaşlar ulasato ile
trakya tarafından gelen arkadaşlar by_star ile baglantıya geçebilirler

BİLGİ: Bursa- Yalova tarafından geziye gelmek isteyen tüm MT ailesi üyeleri benimle irtibata geçebilirler.. Güzergah Yalova migros -topçular -arabalı vapur - eskihisar - pendik - otoban - Levent - Maslak - tarabya - sarıyer - ve balık ve bir sürü MT kardeşler :) ..............

Ve bir sorum olacak !!! 100-200 kişi nası sığacak bir lokantaya ??? Yemek nasıl yetecek ?? servis nasıl yetiştirecekler ?? Hesap nasıl ödenecek ?? (Kuyucadısı mı ödeyecek ?? geziye o davet ediyo yaa) Park sorunu ?? Ben MT den 1-5 kişiyi anca tanıyom 100 kişi ile nası tanışıp kaynaşcaz ?? Teker yapmak serbestmi ?? Şimdilik bu kadar aklıma gelenler !!! :queen:

park sorunu yok servisi uzaktan gelen arkadaşlara yaptırıcaz hesabı benim ödeyecegime dair söylentiler külliyen yalan iftira sakın inanmayın :p

abi km si fazla bi gezi yokmu ya bune ya poff

uzunnnn km li gezilerde olucak şimdilik ısınma turu olarak garipçeyle idare edicez :p o sedat denen şahsiyete de güvenip yola çıkma hemen satar adamı selepsiz :p

sedat ve ümmet abi gelicek :cat:

cadı, günaydın.

cadı yeni kanun çıkmış haberin var mı?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar