[MT-İstanbul]Cruiser İstanbul Buluşma 04.04.2009

ben derimki sabah sahilden hem sabah keyfi yapalım hem sahilin keyfini çıkaralım ne dersin bakırköy sahilde buluşalım regata girişinde ????

özelden telimide atıyorum sana ama senin isim neydi

ben derimki sabah sahilden hem sabah keyfi yapalım hem sahilin keyfini çıkaralım ne dersin bakırköy sahilde buluşalım regata girişinde ????

özelden telimide atıyorum sana ama senin isim neydi

Hüüüüoooop özelden mözelden gruplaşma, torpilli arkadaşlıklar yapmayalım:p ayrıca ben zeyzinburnundan çıkacam yola saat 8:30 gibi sahilden püfürdete püfürdete:bounce:. sahilden gelecek arkadaşları beklerim püfürdetmeye :rendeer:

tamam tarkan orada opet var orada buluşalım hepberaber 8:30 da, 9 da da harem feribotlarının orada oluruz diğer gelecek olanlar gelir. Adım okhan benimde okan diyebilirsin :)

kankavi o zaman süper olur abi pardon ya ben sende anadolu yakasındasın sanmıştım :)
o zaman süper olur. bakırköy sahilde cousinecruis ile buluşup seni de zeytinburnundan alalım kumcular diyorlardı oraya galiba sahildeki zeytinburnu shell in karşı tarafına değilmi???
ordanda hep beraber gideriz :)

bu arada özeline bak :)

Okan dünya göz hastanesinin önündeki benzinciyi diyorsun değilmi???

kankaviyi de zeytinburnu sahilden toplarız basar gideriz :)

okan mesaj sayılarımız eşitlenmiş dikkatimi çekti bi anda ne alaka bende bilmiyom :mrgreen:

Son düzenleme:
kankavi o zaman süper olur abi pardon ya ben sende anadolu yakasındasın sanmıştım :)
o zaman süper olur. bakırköy sahilde cousinecruis ile buluşup seni de zeytinburnundan alalım kumcular diyorlardı oraya galiba sahildeki zeytinburnu shell in karşı tarafına değilmi???
ordanda hep beraber gideriz :)

bu arada özeline bak :)

Okan dünya göz hastanesinin önündeki benzinciyi diyorsun değilmi???

kankaviyi de zeytinburnu sahilden toplarız basar gideriz :)

okan mesaj sayılarımız eşitlenmiş dikkatimi çekti bi anda ne alaka bende bilmiyom :mrgreen:

Harbi eşitlenmiş:mrgreen: Evet tarkan oradaki benzinci gelik ve galerianın ortasında kalıyor. Kankavi tam yerini söylesin bize yoldan alırız yada 3 müzde opette buluşalım?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben giricem ve tahminen 10 gibi cıkarım burdan katılırım size

egeli sen nerdesin peki?

okan bana uyar kankavi de okusun mesajımı yer blirleriz biz senle opette buluşuruz saat8,30 gibi :cat:

koray biz 3 kişi avrupa yakasından geleceğiz ve sanırım sınavdan sonrada sadece egeli gelecek :)

Son düzenleme:
benim bildiğim devrim ve murat var gelecek olan.. onlarda sabah gelirler.. ben 12 de köy yollarından yavaş yavaş gelicem.. ben gelmeden yemek yemeyin :)

arkadaslar kız arkadasını getiren var mı ya?şimdi bitek ben getirmiyimde:mrgreen:

hımm iyi o zaman ya.bizde birlikte gelelim

canımız devrimimiz.. yok siz gidin ben dersten sonra gelirim.. beni beklersen çok gecikirsiniz günden bişey anlamazsınız.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar