[MT-İstanbul]Cruiser İstanbul Buluşma 04.04.2009

Merhaba arkadaşlar
Havalarında yavaş yavaş düzeleceğini tahmin ederek birçoğumuzun artık çıkıp biraz turlamak lazım düşüncesinde olduğunu düşünerek istanbulda 4 Nisanda bir buluşma yapılacaktır. Forumdaki birçok arkadaşımızın toplanıp birlikte birşeyler yapma tanışma olayına sıcak baktığını fark edip bu topici açmak istedim.

Gelecek arkadaşların bu linki/topici okursa iyi olur.
http://www.motosiklet.net/forum/surus-teknikleri/7138-grup-surusunde-kullanilan-el-isaretleri.html

Gidilecek yer : ŞİLE
Tarih : 04.04.2009

Avrupa yakası:
Buluşma noktası: Eminönü arabalı vapur iskelesi önü
Buluşma saati : 09.00

Anadolu yakası :
Buluşma noktası: Salı Pazarı (Fenerbahçe Stadı önündeki park) Kadıköy
Buluşma saati : 10.00

Toplu hareket saati : 10.30

adı cruiser buluşması ama tabiki her tip motor katılabilir:)

saol koraycım e biraz acemilikten sonra insan öğreniyor öyle değilmi :)

11:00 gibi biter bana özelden cep numaranı atarmısın çıkınca arayayım

Ahhh Ahhh durumum hiç belli değil ama büyük ihtimalle gelemeyeceğim :pr:
Ama Kadıköye sizi uğurlamaya gelebilirim ancak...

orhancım inşallah gelebilirsin ama durumun malum :)
olsun diğeri şu herşeyden önce gelir :)

sınavdan sonra katılacak arkadaşlar var
tüh be ne tarih seçmişiz ya :)

bide bişi daha sormak istiyorum benim takvimim yanlış değilse c.tesi gününne denk geliyo 4 nisan neden 5 nisan pazar değil :silent:
gerçi sınav 2 gün :pale:

bide bişi daha sormak istiyorum benim takvimim yanlış değilse c.tesi gününne denk geliyo 4 nisan neden 5 nisan pazar değil :silent:
gerçi sınav 2 gün :pale:

C.tesi gününe bazı arkadaşlarımız daha müsaitti o yüzden özellikle c.tesi yaptık. haftasonu sonuçta yani :)

sınav olması biraz sıkıntı eger musait olursam gelmek isterim sınavlarada calışmadım bakim bari neler varmış :)

cumartesi olmasından ve sınav tariğine geldiğinden dolayı bu gezi planınız biraz ters olucak düşüncesi var ben de şahsi görüşüm:rendeer:

cumartesi olmasından ve sınav tariğine geldiğinden dolayı bu gezi planınız biraz ters olucak düşüncesi var ben de şahsi görüşüm:rendeer:

abi merhaba.. sen hatırlamazsın ama fuarda tanışmıştık umarım buluşmalarda tekrar sohbet imkanımız olur.. eğer sınava katılacak arkadaşların sayısı fazla ise erteleme gibi bir durum olabilir.. eğer erteleme olacaksa bunu hemen yaparsak iyi olur.. ona göre programlar herkes kendini.. saygılar.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar