[MT-İstanbul]Cruiser İstanbul Buluşma 04.04.2009

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar şimdi toplan 11,12 kişi filanız dimii,biraz daha kalabalık olsaydık keske

egeli görünen şimdilik okadar aslında günü yanlış seçtik baştan ama olsun artık değiştiremeyiz dedik ve bugüne şartlandırdık kendimizi :)

aslında sınav olmasaydı daha gelecekler vardı ama belli olmaz :)

kız arkadaşımı bende getirecektim ama bu sefer olamayacak malesef işe gidecek :(

opet tam galerianın çıkşında kalıyo sanki yani benim çok gerimde kalıyo. orada buluşmak benim için zor bakırköye kadar gidip geri dönmek zorunda kalırım sanki. amma çok sanki yazmışım sanki :p neyse ben topkapıya girilen dönemecin çıkışında sizi beklerim zira shell in ordan karşıya geçiş var mıydı hatırlamıyorum, o yolu hiç kullanmadım. yola kenarında sap sap durup etrafa bakan birini gördüğünüzde ben olduğumu anlarsınız zaten. takriben 08:45 gibi orda olurum.

evet zeytinburnundan ama zeytinburnu sahil şeridinde genişçe bi yer kaplıyo bi de opet bildiğim kadarıyla bakırköyde yani benim gerimde kalıyo. dediğim gibi ben sahil yolunda sağa çeker sizi beklerim olmadı ararım zaten hadin gazamız mübarek ola :)

offf offfffffffff yarın için size iyi eglenceler dilerim kazasız belasız gider gelirsiniz inşallah... bol bol fotograf çekinde bari onlarla idare edelim :rendeer:

evet zeytinburnundan ama zeytinburnu sahil şeridinde genişçe bi yer kaplıyo bi de opet bildiğim kadarıyla bakırköyde yani benim gerimde kalıyo. dediğim gibi ben sahil yolunda sağa çeker sizi beklerim olmadı ararım zaten hadin gazamız mübarek ola :)

ok kankavi sabah görüşmek üzere

okan senlede sabah 8,00-8,30 arası opette buluşuruz

hıı arkadslar bu arada hepimizdede crusier var herhelde

Gelirim ama kızarkadaşımın kursu var :p
Belki sabahtan bir motorlu arkadaş daha bulabilirim.Regali ile katılabilir. Hastalığı geçmişse:)

ok anladım umarım gelirsin,grsrz

eğer bi aksilik olmazsa 2 cruiserde benimle gelecek.. bir jinlun birde vn800..

o zaman şilede görüşmek üzere diyelim....

Nightshift özelden cep numaranı yazarmısın?Sabah katılamazsam eğer en azından orada buluşabilmek için yanımızda olsun. Söz vermeyeyim ama gelmeye çalışacağım.:silent:

hadi bakalım hepimize hayırlı yolculuklar

arkadaslar ilk defa toplu sürüşe katıldım ve anlatamıyacağım kadar çok sevdim,bugun birlikte olduğumuz arkadsların hepsine teker teker tsk ederim,diğer geziyide iple cekiyorum gelsede yine egzos sesimizle yeri göğü inletsek:)

Son düzenleme:
valla bende acayip yorulmusum ya ama cok güzeldi değdi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar