Koray biz pozlayamadığımız makina ile 15 tane çekebilmişiz ancak
Bugün 185 km yol yaptım üstüne gece 1,5 a kadar studio live daydık, şu an ayaklarım tutmuyor, yorgunluktan gözlerim kapanıyordu, eldivenleri takmadan geldim açılayım diye, soğuktan uyandım ama nasıl uyanma :mrgreen:
Fiyatlara gelince studio live da biraya 9 , sodaya 5 tl verince adet başına Şile de ki 40 tl nin gözlerinden öptüm :cherry:
Bu arada yolda TA sı ile bize katılan delimengi ye de teşekkürler, biz asfalttan giderken toprak yolda uçmasına hayran kalmadım demesem yalan olur, bulaşsak mı krosa ne
Mehmet ve kız arkadaşına, Tarkan'a, Kutay'a, Okan'a, Koray'a, Burak'a, iki Murat'a, delimengiye çok teşekkür ederim harika bir gündü, sona doğru tam kaptık grup sürüşünü, hele Şile dönüşü geriye baktığımda ki harika görüntüyü hiç unutmayacağım

yolu bilmem nedeniyle ilk defa roadcaptain lik yaptım, kusurum veya hatam olduysa affedin :mrgreen:
Okan, yasmin biraz kilo alsın diyor senin için, bana versinler 1 ayda kilo aldırırım diyor

yasmininde hepinize selamı var, Allaha hergün şükrediyorum bana motorda eşlik etmekten hoşlanan ve motorumu kıskanmayan bir sevgili verdiği için

Mehmet ve Okan'ın motorlara bittim bittim hele Mehmet'in çantalar çok şık ve mükemmel duruyor ama biraz maliyetli olmasalar tam yaptırılacak bir şey
Kutay kardeş Edirne'ye gideceğin zaman haber ver, senle beraber yol yapmaktan mutluluk duyarım
Murat ve Koray söz abi İzmitlerden sizi bir daha getirtmeyiz, biz geleceğiz söz :cat:
Koray kardeş egsozlar bir numara da arkanda yol almaktan hiç hoşlanmayacağım galiba :queen: abi o ses ne öyle resmen ben burdayım diyor

Burak2ın eşi airbrus işini tam kapsın Murat gibi alev desenleri istiyorum ben, Murat el işçiliği ile harika bir işçilik çıkarmışsın tebrik ederim :cat:
Bu arada abi ben piştim ya, taksime vardığımda tişört ter içinde kalmıştı

Eldivenleri de -10 olmadan giymem abi, pişiriyor resmen
Okan, beni takip et dedim ben seni sahil yoluna çıkaracaktım, bayırı inmeye başladım arkamda yoktun, yanlış anlaşma oldu galiba, bu arada vedalaşamadığım herkesi buradan öpüyorum
Son söz katılan herkese binlerce teşekkür