[MT-İstanbul]Cruiser İstanbul Buluşma 04.04.2009

beyler arkadan görüntünüzü görmeniz lazımdı.. önden güneş vuruyordu.. acayip keyif aldım.. en kısa zamanda tekrar yapalım.. kısaydı.. soğuktu.. ama çok güzeldi.. tanıştığımıza çok sevindim :) unutmadan egzostlarınız çok bağırıyor bidahaki gezide onları değiştirin lütfen :) :) :)

Şile git gel 12 saat bi terslik var bu işte ama ne:silent: buldum cruiser kullanıyoruz:bounce:

beyler arkadan görüntünüzü görmeniz lazımdı.. önden güneş vuruyordu.. acayip keyif aldım.. en kısa zamanda tekrar yapalım.. kısaydı.. soğuktu.. ama çok güzeldi.. tanıştığımıza çok sevindim :) unutmadan egzostlarınız çok bağırıyor bidahaki gezide onları değiştirin lütfen :) :) :)

9 kaplan gücünde "hadi leeeeyyyyyyn" çekesim gelir bu söze:queen:. 250'lik makinadan o kadar ses çıkartılmaz. makinaya da yazık bi yerde:p

bu arada sanırım yanlış gv 250 ye hadi leeeyn çektim ama olur o kada r daha ilk buluşmaydı öğrenicem yavaş yavaş:mrgreen:

Son düzenleme:
Benim tırtılıda Cruiser olarak kabul ettiğiniz için teşekkürler :) Sessiz sessiz takıldı garibim:p Şaka bir yana keyif aldığım bir gezi oldu. Soğuğa rağmen sıcak sohbetler gayet iyiydi. Başta nightshift ve diğer tüm katılımcılara çok teşekkür ederim :cat:

Son düzenleme:
birdahaki geziye hepinize benden 1 er apranax fort bir çiftte kulak tıkacı veeee molalarda baş masajı.. :) :) verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.. :):rendeer:

İlk adam gibi konuştuğumuz yer, Sağda kankavi (Murat) solda nightshift (Tarkan).

Bukadar güzel dakikalar geçirdiğim için herkese teşekkür ediyorum.
Beni geride bırakmadınız, ve rodajımı anlayışla karşıladığınız için sağolun arkadaşlar :)

Gerisi yorumsuz buyrun :)

Şile burası

Son düzenleme:
selam arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hepinizin tekerine sağlık ilk org. olmasına rağmen bence gayet iyiydi biraz üşüdük ama çok hoş zaman geçirdiğimize inanıyorum hepiniz harika insanlarsınız :)
en yakın zamanda bi daha yaparız birazda havalara bağlı benim eller fena üşüdü :) eeee tabi yazlık eldivenle gelirsen böyle olur dimi :)
evet resimler geliyor arkadaşlar :)

salı pazarı buluşma noktası nasılda parlıyorlar :)

ana küçük çıktı hele bi durun

ve tanıştırayım arkadaşlar
saoldan sağa kankavi (murat) draggy ( devrim) nighshift(tarkan)REBEL(murat)cousinecouis(okhan) nerunolwe (burak)

yolda karnımız acıktı gözlemecideyizzz :)

yedik şiştik ama şileye daha yolumuz var

Son düzenleme:
ve şiledeyiz oturup içimizi ısıtalım dedik :)

sonradan katılan egeli (mehmet) ve arkadaşına (ceren) player77(kutay) ya da ayrıca geldikleri için tekerlerine sağlık :)

(emekkoray) koray kardeşim ve iki arkadaşı bu arada koraycım muhabetinle bizi ısıttığın içinde ayrıca tşk ;)

birazda kuzular :)

Son düzenleme:
Beyler geziniz çok keyifli olmuş resimlerden anladığım kadarıyla. Ben gelemedim ama inanın tüm gün hep aklımdaydınız.

artık karnımız açıkmaya başladı yola çıkma vakti

dedikki balıkçıya gidelim iyiki gitmişiz çok lezetliydi ama biraz tuzlu gibiydi :queen:

Son düzenleme:
Koray biz pozlayamadığımız makina ile 15 tane çekebilmişiz ancak :)

Bugün 185 km yol yaptım üstüne gece 1,5 a kadar studio live daydık, şu an ayaklarım tutmuyor, yorgunluktan gözlerim kapanıyordu, eldivenleri takmadan geldim açılayım diye, soğuktan uyandım ama nasıl uyanma :mrgreen:

Fiyatlara gelince studio live da biraya 9 , sodaya 5 tl verince adet başına Şile de ki 40 tl nin gözlerinden öptüm :cherry:

Bu arada yolda TA sı ile bize katılan delimengi ye de teşekkürler, biz asfalttan giderken toprak yolda uçmasına hayran kalmadım demesem yalan olur, bulaşsak mı krosa ne :)

Mehmet ve kız arkadaşına, Tarkan'a, Kutay'a, Okan'a, Koray'a, Burak'a, iki Murat'a, delimengiye çok teşekkür ederim harika bir gündü, sona doğru tam kaptık grup sürüşünü, hele Şile dönüşü geriye baktığımda ki harika görüntüyü hiç unutmayacağım :) yolu bilmem nedeniyle ilk defa roadcaptain lik yaptım, kusurum veya hatam olduysa affedin :mrgreen:

Okan, yasmin biraz kilo alsın diyor senin için, bana versinler 1 ayda kilo aldırırım diyor :) yasmininde hepinize selamı var, Allaha hergün şükrediyorum bana motorda eşlik etmekten hoşlanan ve motorumu kıskanmayan bir sevgili verdiği için :) Mehmet ve Okan'ın motorlara bittim bittim hele Mehmet'in çantalar çok şık ve mükemmel duruyor ama biraz maliyetli olmasalar tam yaptırılacak bir şey :)

Kutay kardeş Edirne'ye gideceğin zaman haber ver, senle beraber yol yapmaktan mutluluk duyarım :)

Murat ve Koray söz abi İzmitlerden sizi bir daha getirtmeyiz, biz geleceğiz söz :cat:

Koray kardeş egsozlar bir numara da arkanda yol almaktan hiç hoşlanmayacağım galiba :queen: abi o ses ne öyle resmen ben burdayım diyor :) Burak2ın eşi airbrus işini tam kapsın Murat gibi alev desenleri istiyorum ben, Murat el işçiliği ile harika bir işçilik çıkarmışsın tebrik ederim :cat:

Bu arada abi ben piştim ya, taksime vardığımda tişört ter içinde kalmıştı :) Eldivenleri de -10 olmadan giymem abi, pişiriyor resmen :)

Okan, beni takip et dedim ben seni sahil yoluna çıkaracaktım, bayırı inmeye başladım arkamda yoktun, yanlış anlaşma oldu galiba, bu arada vedalaşamadığım herkesi buradan öpüyorum :)

Son söz katılan herkese binlerce teşekkür :)

Son düzenleme:
dönüş yolumuzda ufak bir ara

bu da avrupa tayfası , avrupada buluştuğumuz çok iyi oldu bakırköyden bu yana hep beraber gittik beraber geldik :)saolun arkadaşlar.
bu grup büyüyecek :cat:

bu arada yasemin ve devrim sevginiz hiç solmasın :)

bu da 3. avrupalı :)

bu da araya karışmış pardon :)

çok keyif aldım gelen gelemeyen tüm arkadaşlara sağlıcakla kalın ::)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar