[MT-İstanbul]Cruiser İstanbul Buluşma 04.04.2009

Gördüğüm ihtiyaç üzerine mesajlarımı siliyorum......

Son düzenleme:
Edirne'ye gitmemiz gerekiyor acilen, dedemle anneannem geldiler almanya dan ve onları görmek için bu son şansım, biz çok istiyorduk gitmeyi ama maalesef :( Edirneye de motorla gitsem mi, gitmesem mi kararsız kaldım...

Anladım Devrim, napalım inşallah bir sonraki sefere :cat:

ama ama 18inde ehliyet sınavı var 19unda da beni kimseler bir yere götüremez :cherry: Öznur geliyooooooo :cherry:
Yukarıda anlatmaya çalıştığım İzmit önümüzdeki hafta olursa ben gelemiycem sanırım ama Marmara Bölgesi'nin en iyi mangalcısını da kaçırmak istemiyorum :salut:

Gördüğüm ihtiyaç üzerine mesajlarımı siliyorum......

Son düzenleme:
biri izmitmi dedi :cherry:
arkadaşlar mayısta geleneksel yuvacık gezisi var aklınızda bulunsun :wiinkk:

buarada fotograflar harika.. bakarken bikez daha üzüldüm katılamadıgıma kısmet inşallah bi sonraki organizasyonda birlikte oluruz :rendeer:

hepinizi garipçeye bekliyorum :rendeer:

gelememenize üzüldük sayın cadımız.. bu hafta sonu gelmek için çok çaba sarfedicem bakalım başarabilecekmiyim... ORHANIM; ben cuma günü söyleyebilicem garipçeye gelip gelemeyeceğimi.. eğer gelebilirsem sabah beni beklersin dimi.. erkenden kalkıp gelirim.. DEVRİM ; üzüldüm abi gelememenize.. iyi oluyor hep beraber olunca.. neyse güle güle gidin tüm büyüklerimizin ellerinden bizim yerimizede öpün..

izmit tarafından gelen arkadaşlarla irtibata geçebilirsiniz hep beraber gelirsiniz yol daha eglenceli olur kanımca

ORHANIM; ben cuma günü söyleyebilicem garipçeye gelip gelemeyeceğimi.. eğer gelebilirsem sabah beni beklersin dimi.. erkenden kalkıp gelirim..

Ne demek kardeşim elbette beklerim, hatta gelir seni Darıcadan bile alırım :cat:

Tarkan sende gelebilirsen Garipçeye güzel olurdu, tanışmış olurduk.

ya scooter larda buluşsa ya abileri eşliğinde üç beş tur atsak orda burdA:)
ben de gezmelere gelmek istiorumda:)
küçücük 125 t ile napcam aranızda pırpırpırpır:;)

Ben de Kadıköy'de foto çekmiştim daha bugün attım bilgisayara onu göndereyim bari :)

Burak biraz geç olmadımı kardeş :mrgreen:

Chloe, gel arkadaşım gezilere, ne olacak gazlayıp gitmiyoruz ki :wiinkk: Pır pır pır 60-70 ile gidilir genelde.

Burak biraz geç olmadımı kardeş :mrgreen:

Chloe, gel arkadaşım gezilere, ne olacak gazlayıp gitmiyoruz ki :wiinkk: Pır pır pır 60-70 ile gidilir genelde.

Orhan sorma kardeşim bu telefonla fotoğraf çektiğimi bile unutuyorum bazen :) ama olsun attım ya eninde sonunda ona bak sen :)

Karar veremedim Orhan Garipçe konusunda daha. Ailem burda onları bırakıp gitmek ayıp olabilir biraz :) Duruma göre bakıcam ama biraz zor gözüküyor benim için Garipçe

Karar veremedim Orhan Garipçe konusunda daha. Ailem burda onları bırakıp gitmek ayıp olabilir biraz :) Duruma göre bakıcam ama biraz zor gözüküyor benim için Garipçe

Hımm anladım Burakcım, doğru ayıp olur sizinkileri bırakıp gelmek. Neyse zaten havalar düzeliyor, sen ehliyeti alırsın, ben evlilik işini yoluna koyarım eşinde gelir o zamana, hep birlikte yol yaparız :cat:

Hımm anladım Burakcım, doğru ayıp olur sizinkileri bırakıp gelmek. Neyse zaten havalar düzeliyor, sen ehliyeti alırsın, ben evlilik işini yoluna koyarım eşinde gelir o zamana, hep birlikte yol yaparız :cat:

İnşallah Orhan o günleri görücez mi acaba :) Bu aralar işlerin de yoğunluğundan pek karamsar dolanıyorum ortalıkta :) Eve gidip uyumaktan başka pek bişey yapmaya halim kalmıyor motora bile binemiyorum bak düşün ne kadar yoruluyorum :cherry:

Geçer Burakcım geçer :)

Valla bende acayip koşturuyorum tahmin ediyorsundur, ama şu telaşları atlatınca, sende ehliyetini alıp topluca bir yerlere gittiğimizde tüm bunların acısını çıkaracağız emin ol. Çok keyifli olacak :wiinkk:

Az kaldı az :) hele sen bi stresini atlat bilmem mi koşturma olaylarını aman aman diyorum :) vakit yaklaştıkça daha da bi fena oluyosun ama hepsi geçicek ve şöyle eşlerimizi de alıp toplu bi gezi yapıcaz :)
Koray eşine kask alıcaktı noldu acaba :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar