[MT-İstanbul]Cruiser İstanbul Buluşma 04.04.2009

maalesef 12 ye kadar dersim var.. 12 den sonra kurstan direk şileye yola çıkıcam eve uğramadan.. :(

Kadıköy den Çamlıca yolu ve Şile nasıl bir güzergah?

:cat::cat::cat:

ben avrupadan geleceğim dediğimiz gibi arabalı vapur iskelesinde bekleme yapılacak ordanda gelenlerle birlikte salı pazarına doğru dewam :)

dönüş saatinden emin değilim kafamıza göre takılırız olmazsa çiğköfteciye :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Açık öğretim sınavım var o gün. :pale: Malesef katılamicam. Kazasız belasız gidin gelin, iyi gezmeler. :)

saol atlantic
keşke aramızda olabilseydin
bizim takımın tamamı geliyor yeni arkadaşlarla da tanışmak isterdik ama sanırım zamanlama kötü oldu :)
neyse olsun başka zamana inşallah

dedim bende sadece benmi heyecanla bekliyorum :) :) azıcık güncel kalsada belki görmeyen arkadaşlarımız vardır.. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi artık gelsin su ayın 4ü ya.........hı bu arada arkadaslar ben arkdaan geleceğim için kimle nasıl irtibat kurabilirim

valla biz midye bulursak gömülürüz, balık lokantaları var bir sürü, ya da köfteciler, tıkılırız bir yerlere, olmadı, hazır mangal 2 kilo sucuk ekmek arası :mrgreen:

hepsine uyarım.. :) hele denizden değil babam kim çıksa yerim :) dediğin gibi yada.. hazır mangal ve sucuk... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar