[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zargana ben espiri yaptım yanlış anlamanı istemem:rendeer: Kardeşim
Kadir sen telefonu yaz bana ben sana döneri pm at istersen:cat:

dün nereye gelmedim ben :silent: bişeden haberim yoktu 2 gündür kağıthane emniyetinde uraşıodum saten arkadaşın ehliyet için
dünde şerif geldi akşam üstü beyanname felan yazdık birazdan fakslayıp arkadaşa gidicem yine

hımmm aksam millet burdaydı ondan dedim guekan abıler falan caddebostandan kucukyalıda camlık vardıya oraya gittik maç seyretmeye.....

abi profilimde yazıyo telefon numaram haber verirsen sevinirim daha olmadı ben seni ararım cumartesi günü detaylı konuşuruz
Tamam:cat:
dün nereye gelmedim ben :silent: bişeden haberim yoktu 2 gündür kağıthane emniyetinde uraşıodum saten arkadaşın ehliyet için
dünde şerif geldi akşam üstü beyanname felan yazdık birazdan fakslayıp arkadaşa gidicem yine
Pazar günü geliyormusun :cat:
asıl sen yanlış anlama abi bende böle şeyler sorum olmasda bende gçzlüklü birine gözlük esprisi yapotım:pr:

:queen::bounce::bounce::bounce::bounce::queen:

hımmm aksam millet burdaydı ondan dedim guekan abıler falan caddebostandan kucukyalıda camlık vardıya oraya gittik maç seyretmeye.....

bizim buralara gelmişsiniz hemde insan haber verir dimi küstüm

Tamam:cat:

Pazar günü geliyormusun :cat:

:queen::bounce::bounce::bounce::bounce::queen:

pazar günü gelemeyebilirim abicim muhtemelen obama'nın gelişinde görev alıcam bende ofisten iş için haber verdiler sabah yarın görüşmeye gidicez tam gün çalışacaksınız dendi ama belli olmaz bu ayın 4 5 6 7'sinde doluyum şimdilik görünen...

bizim buralara gelmişsiniz hemde insan haber verir dimi küstüm

pazar günü gelemeyebilirim abicim muhtemelen obama'nın gelişinde görev alıcam bende ofisten iş için haber verdiler sabah yarın görüşmeye gidicez tam gün çalışacaksınız dendi ama belli olmaz bu ayın 4 5 6 7'sinde doluyum şimdilik görünen...

bende telın yok valla ben haberın vardır dıye dusundum:):):):)

yaa pazar günü gidecegimiz mekanın ayberkin oranın nasıl gidecegim gaziosmanpaşadan tarifedilebilirmi biri bana..... kelime kurmaya bak:p
sülalece gelcemde:p

yaa pazar günü gidecegimiz mekanın ayberkin oranın nasıl gidecegim gaziosmanpaşadan tarifedilebilirmi biri bana..... kelime kurmaya bak:p
sülalece gelcemde:p

hasan o sevdadan bence vaz geç araç varsa olurda otobüs falan cok zor olur senin için derim ben :rendeer:

bak şindi kaşınıyorum he pazar günü kahvaltımı yapsak ne dersiniz :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar