slm herkese ben geldım![]()
A.s Burçin abla nasılsın dünden beri :cat:
slm herkese ben geldım![]()
A.s Burçin abla nasılsın dünden beri :cat:
estagfurullah abi bende aynı zamnnada anlatma özürlüyüm
hoş geldin sevigili kardeşim:rendeer:
gelsemmi gelmsemmi ikilemde kaldım![]()
Zargana ben espiri yaptım yanlış anlamanı istemem:rendeer: Kardeşim
Kadir sen telefonu yaz bana ben sana döneri pm at istersen:cat:
pişt dün niye gelmedin bakalım sen....
Zargana ben espiri yaptım yanlış anlamanı istemem:rendeer: Kardeşim
Kadir sen telefonu yaz bana ben sana döneri pm at istersen:cat:
dün nereye gelmedim ben :silent: bişeden haberim yoktu 2 gündür kağıthane emniyetinde uraşıodum saten arkadaşın ehliyet için
dünde şerif geldi akşam üstü beyanname felan yazdık birazdan fakslayıp arkadaşa gidicem yine
Tamam:cat:abi profilimde yazıyo telefon numaram haber verirsen sevinirim daha olmadı ben seni ararım cumartesi günü detaylı konuşuruz
Pazar günü geliyormusun :cat:dün nereye gelmedim ben :silent: bişeden haberim yoktu 2 gündür kağıthane emniyetinde uraşıodum saten arkadaşın ehliyet için
dünde şerif geldi akşam üstü beyanname felan yazdık birazdan fakslayıp arkadaşa gidicem yine
asıl sen yanlış anlama abi bende böle şeyler sorum olmasda bende gçzlüklü birine gözlük esprisi yapotımr:
hımmm aksam millet burdaydı ondan dedim guekan abıler falan caddebostandan kucukyalıda camlık vardıya oraya gittik maç seyretmeye.....
canın cım nasılsın :rendeer:
canın cım nasılsın :rendeer:
hımmm aksam millet burdaydı ondan dedim guekan abıler falan caddebostandan kucukyalıda camlık vardıya oraya gittik maç seyretmeye.....
Tamam:cat:
Pazar günü geliyormusun :cat:
:queen::bounce::bounce::bounce::bounce::queen:
yorgun abım sen nasılsın :rendeer:
bizim buralara gelmişsiniz hemde insan haber verir dimi küstüm
pazar günü gelemeyebilirim abicim muhtemelen obama'nın gelişinde görev alıcam bende ofisten iş için haber verdiler sabah yarın görüşmeye gidicez tam gün çalışacaksınız dendi ama belli olmaz bu ayın 4 5 6 7'sinde doluyum şimdilik görünen...
Canım cım Gürkan abi pazar günü kaçta gelelim senin oraya :cat:
bende telın yok valla ben haberın vardır dıye dusundum![]()
yaa pazar günü gidecegimiz mekanın ayberkin oranın nasıl gidecegim gaziosmanpaşadan tarifedilebilirmi biri bana..... kelime kurmaya bak
sülalece gelcemde![]()