Az yakıyormuş, benim peugeot satelis 250 nin de yakıtı fena değil, 30 milyona şehir içinde 280 km yol yapabiliyorum.
selam sanırım bi çok kişi hem cumartesi ayper-tim e hemde pazar günü ayberke gidicekherkese selamlar
cumartesi ve pazar günü parti varmış gidicekmisiniz![]()
iyiymiş![]()
selam sanırım bi çok kişi hem cumartesi ayper-tim e hemde pazar günü ayberke gidicek
ne güzel ben de gelicem buluşma yeri belirliycekmisiniz?
Pazar günü için ne yapıyoruz çağla
sen netaraftan geliceksin?
pazar günü öğleden sonra siz otarafta buluşur anadoluya geçersiniz burdada feribotun orda muhtmelen sizi karşılar hep beraber gideiz. tabi herkezin saati uymıycak bi çok kişi direk mekana gidicektir. tekrar konuşuruz bunu
gaziosmanpaşa tarafından gelicem
ben sizin saate uymaya çalışırım umarım hem cumartesi hem pazar günü güzel bi gezi olacak
günaydınlar herkese
çok yorgunum, uykusuzum ama muhteşem bi akşam ve neredeyse sabahın ilk saatleriydi
Yeşim ablama öncelikle harika meksika usulü kurufasulyesi-soslu mevsim salatası ve pilavı; ardından balkondaki bol köpüklü türk kahvesi ve sohbeti; en sonunda ise muhteşem kakaolu keki, vişneli cheesecakei, mısırunlu böreği, ve elmalı tartı için çooooook teşekkür ederim:rendeer:
ayrıca muhteşem sohbetleri ve misafirperverlikleri için Yeşim ablaya ve Emre abiye teşekkür ederim :rendeer::rendeer:
selam millet
dün gerçekten herşey son derece leziz sonderece güzeldi... eline koluna saglık yeşimcim... misafirperverliğiniz için emreye ve sana teşekkürler :rendeer:
Afiyet şeker olsun canlarım iyi ki geldiniz :rendeer:
Reca ederiz şekerim her zaman bekleriz :rendeer:
Ayrıca bize gelicez deyip te gelmeyen arkadaşlar soradan tafra yapmasınlar o kadar bekledik, vazgeçtik gelmiyoruz diye bir haber bile vermediniz sonra nerde yemekler :silent:
Ah Gürkan abi aah![]()
Ayrıca bize gelicez deyip te gelmeyen arkadaşlar soradan tafra yapmasınlar o kadar bekledik, vazgeçtik gelmiyoruz diye bir haber bile vermediniz sonra nerde yemekler :silent:
ale:
ale:
ale:
ale:
ale:
ale:
ale:
ale:
bi araya gelin ce konuşuruz canım kardeşim :rendeer:
heloo::asker::
Gürkan abi yarın neredesin :wiinkk:
NAsılsın kardeşim :rendeer: