[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az yakıyormuş, benim peugeot satelis 250 nin de yakıtı fena değil, 30 milyona şehir içinde 280 km yol yapabiliyorum.

herkese selamlar

cumartesi ve pazar günü parti varmış gidicekmisiniz :)

Son düzenleme:
Son düzenleme:
sen netaraftan geliceksin?

pazar günü öğleden sonra siz otarafta buluşur anadoluya geçersiniz burdada feribotun orda muhtmelen sizi karşılar hep beraber gideiz. tabi herkezin saati uymıycak bi çok kişi direk mekana gidicektir. tekrar konuşuruz bunu

gaziosmanpaşa tarafından gelicem
ben sizin saate uymaya çalışırım umarım hem cumartesi hem pazar günü güzel bi gezi olacak

cumartesi pazar sınavlar olduğu için topiği takip edemeyebilirim :( benim gibi arkadaşlar da illaki vardır
inş. cuma akşamına kadar buluşma yeri belli olur

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydınlar herkese

çok yorgunum, uykusuzum ama muhteşem bi akşam ve neredeyse sabahın ilk saatleriydi

Yeşim ablama öncelikle harika meksika usulü kurufasulyesi-soslu mevsim salatası ve pilavı; ardından balkondaki bol köpüklü türk kahvesi ve sohbeti; en sonunda ise muhteşem kakaolu keki, vişneli cheesecakei, mısırunlu böreği, ve elmalı tartı için çooooook teşekkür ederim :) :rendeer:

ayrıca muhteşem sohbetleri ve misafirperverlikleri için Yeşim ablaya ve Emre abiye teşekkür ederim :rendeer::rendeer:

Afiyet şeker olsun canlarım iyi ki geldiniz :rendeer:

selam millet
dün gerçekten herşey son derece leziz sonderece güzeldi... eline koluna saglık yeşimcim... misafirperverliğiniz için emreye ve sana teşekkürler :rendeer:

Reca ederiz şekerim her zaman bekleriz :rendeer:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayrıca bize gelicez deyip te gelmeyen arkadaşlar soradan tafra yapmasınlar o kadar bekledik, vazgeçtik gelmiyoruz diye bir haber bile vermediniz sonra nerde yemekler :silent:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar