[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaaav dün Caddebostan'a uğradım, 17.30 dan 18.10'a kadan bekledim ama hiçbirinizi göremedim:silent: Erken mi gittim acaba:)

Alper 15 tl lik benzinle şehir içi ,dışı karışık 90 km civarı gidiyor:cat:

Hayırdır almanıza gerek yok motosikleti istemeniz yeterli sizin sayılır :cat:

hani sana kıyamadık ayırmayalım sevenleri dedik sonradan almadığımızada pişman olmadık değil hani...

ben depoyu fuılledim km yi sıfırladım 223km de benzin aldım 15 liraya fullendi yani ;

15 liraya 223 km...

km'de 60 kuruş civarı yakıyor çok iyi bir rakkam bence rödajda olmasına rağmen...

bide yardıra yardıra gitmene rağmen...

Son düzenleme:
ben depoyu fuılledim km yi sıfırladım 223km de benzin aldım 15 liraya fullendi yani ;

15 liraya 223 km...

km'de 60 kuruş civarı yakıyor çok iyi bir rakkam bence rödajda olmasına rağmen...

Bu rakamlar doğru ise süper rodajda diyosun ama akşam arkandan kimse yetişemedi :queen::queen:

hani sana kıyamadık ayırmayalım sevenleri dedik sonradan almadığımızada pişman olmadık değil hani...

bide yardıra yardıra gitmene rağmen...

Ne yaptım ben size be yauv kıravatımız vardı diyemi bunlar:queen::queen:

Son düzenleme:
korkut abi dün ben 01:10 da eve girdim otobüs bulamadık cem abiye :( taksiyle gitmek zorunda kaldı . yok bidaha cadee madde hafta içi :cat:

Asıl seni sormalı sen kaçta vardın kusura bakma yanlış sapaktan döndüğüm için :pr:

ya ne kusuru abicim vardır bir hayır ben öyle şeylerin davasını yapmam :) asıl ben sana teşekkür borçluyum okadar yol yaptık :) :rendeer:

Son düzenleme:
korkut abi dün ben 01:10 da eve girdim otobüs bulamadık cem abiye :( taksiyle gitmek zorunda kaldı . yok bidaha cadee madde hafta içi :cat:

ya ne kusuru abicim vardır bir hayır ben öyle şeylerin davasını yapmam :) asıl ben sana teşekkür borçluyum okadar yol yaptık :) :rendeer:

harbi hafta içi yalan olur artık...
caner kardeş gel biz çerkezköy takımına takılalım...

Bir daha söz erken kalkarsak eve kadar bırakacağım sizlerii :mrgreen:

eksik olma hacım kabahat bizde arabayı alıp gelmedik...

evet mecidiyeköyde bekledi cem abisağolsun :)

hell :

abi çerkezköy team iyi güzel hoş ta zararın neresinden dönersen dön adama dönek derler :) napalım motor alana kadar haftasonları takılacaz :)

olum ne alakası var...
kimseyi sattığımız yok yarıda bıraktığımız yok geri vites zaten yok...

Son düzenleme:
olan oldu artık geçti gitti :):) herkese çok çok teşekkürler maç bitimine kadar çok güzel bir gezi oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar