[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi ben sarıyerde oturuyorum. 5 dk falan garipçe buraya. Yinede İnönüye mi gelicem buluşmak için :p

Kadiköy kesmez. Ben o gün sabah 7 gibi İzmitten çıkıyım yola. Yol yapmış olurum hem :) Tabi sabah İzmitten 7 de yola çıkmak için gece Saıyerden kaçta çıkmam lazım? ben gelemicem galiba :mrgreen:

bak sen en iyisi bi kaaç gün önceden adanaya git... ben ta adanadan geliyorum siz istanbuldan gelemediniz dersin hem :queen:

Ben biraz ders çalışmaya gidiyorum neme lazım işimizi sağlama alalım yada cadının insafa gelmesini şöyle düşünüyorumda 100000 puan alması daha kolay gibi geldi. en azından cadının insafa gelmesi 100000000000000000 de 1 gibi olacağı için daha iyi neyse şansımı zorlamayayım sınavı yapacaklarla iyi geçinmesi daha iyidir şimdilik sağlıcakla kalın :queen::queen::queen:

Ben biraz ders çalışmaya gidiyorum neme lazım işimizi sağlama alalım yada cadının insafa gelmesini şöyle düşünüyorumda 100000 puan alması daha kolay gibi geldi. en azından cadının insafa gelmesi 100000000000000000 de 1 gibi olacağı için daha iyi neyse şansımı zorlamayayım sınavı yapacaklarla iyi geçinmesi daha iyidir şimdilik sağlıcakla kalın :queen::queen::queen:

yaşasın kötülük :queen:

Son düzenleme:
yapıcak şey belli iş çıkışı bascan gelcen bu tarafa :wiinkk:

off yaa siz orda ben evde sabah olmaz artık bana :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

yapıcak şey belli iş çıkışı bascan gelcen bu tarafa :wiinkk:

off yaa siz orda ben evde sabah olmaz artık bana :queen:

turgayın motorda çanta? bu güzeldi işte :queen:

onun motorunu gormedım canıııııııııım:p

Son düzenleme:
resimler için teşekkürler babaçi
bikaçını ana sayfaya koyabilirim bilgine :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar