ne zamandır diyodum bu geziyi yapalım diye, garipçe çok anlatılan ama hiç gitmediğim bi yer.. iyi oldu..
allahtan bi mani çıkmazsa arkama bi kuzu alıp tekerde geliyorum![]()
oh avrupa yakası saat 10 da buluşacakmış, 1 saat daha fazla uyuycaz hehe
yağmur yoksa ben varım...:mrgreen:
aynnen ole yamur yoksa bende varım
En Az 10 adet commuterci olacaksa bende varim:mrgreen::mrgreen: ybr 125 .apache cbf 150 vs vs![]()
hava yağmurlu olursa ben gelmem malum motosikletin tekerleri kayıyo ıslakta sakat olmasın ama güzel yermiş orası duydum gitmek ve görmek isterim inşallah yağmur yağmaz :cherry:
Gelmez miyim ben ya.Yalnız şöyle bişey var ben Sarıyer'den aranıza katılacam saat kaç gibi Sarıyer'de olacağım.
Yalnız bende 125lik scooter var sorun arzeder mi?
ya bende bu ay sandım.tam gitmek istediğim yer görmek istiyorum orayı gidemicem diye uzuldum.nisandaymış iyi ben de gelirim ozaman .motorun arka frn pedalını ve ayak koyma yerini kırdım. onu yaptırmam lazım.ozaman kadar biter beni de yazabilirsiniz hem sizinle tanışmış olurum hemde görmek istediğim bir yeri görürüm.bende varım yaniii
ne zamandır diyodum bu geziyi yapalım diye, garipçe çok anlatılan ama hiç gitmediğim bi yer.. iyi oldu..
allahtan bi mani çıkmazsa arkama bi kuzu alıp tekerde geliyorum![]()
Hayırlısı ile ben de bu sefer katılacağım inşallah. Her gezi topiğine "belki" demekten; yüzümün kızarmasını bırakın mosmor olmaya başladıGaripçe ile garip tanışıklığım olmuştu uzaktan uzaktan ama bu sefer inşallah içli dışlı oluruz :mrgreen: Hem mt ahalisiyle de tanışma şerefine nail olabilirim. Umarım.:rendeer:
oh avrupa yakası saat 10 da buluşacakmış, 1 saat daha fazla uyuycaz hehe
ilk anda okudugumda 14mart şeklinde okudum ve tüh dedim,motor yok katılamıyorum ilk geziye......ama baktim ki henüz bir ay vakit var,gün ola harman olaaaaa o vakte dek motosiklet fuarını atlatırız da,belki motorize bile olabilirim :cat:
Severim Garipçe'yi; özellikle de Sarıyer'den yukarıya çıktıktan sonraki o sağı solu yemyeşil olan orman yolu çok keyiflidir. Bir aksilik olmazsa karıcığımla orada oluruz inşallah.![]()
kanka mı yalnız bırakmam ... o varsa bende varım...üstelik cadıyıda yalnız bırakmayız...........
Haklısın abi bizde yağmur yağarsa gitmeyelim diyoruz , bu arada geçen resimlerini gördük aslında görülmesi gidilmesi gereken biryere benziyor ama dur bakalım hayırlısı :queen:
Sevgili kuyucadısı benide kabul ederseniz memnuniyetle gelirim....:rendeer:
onemlı degıl bızım ıcınde ıyı oldu (burcin)bu arada aksam gelıyonmu:?