arkadaşım öyle paralı maralı değil tabi ki de istersen önümüzdeki hafta sonu biraz teorik biraz da pratik çalışma yaparız. hatta arkadaşların toplantısı falan olursa ona da gideriz.
selam Ankarasizden Murat abi (murti) ve eski DT'si olan abi (adı aklıma gelmedi) bugün Eskişehirden geçtiler
akşam çiğbörek yediler ve kısa bi bakımdan sonra yola çıktılar. Yanlarında da bi hanım ablamız vardı
inşallah sağsalim vardıklarında buradan haber verirler
TÜM ANKARA MOTOSİKLET EKİBİNİN MÜBAREK KANDİLLERİNİ TEBRİK EDERİMHEPİNİZE KAZASIZ SÜRÜŞLER
![]()
emrah o eski DT'li. şimdilerde afrika twin sahibisağol digi :rendeer:
ya dostum şimdi bende scooter var oda burda şırnakta.şimdi ben haftaya pazar ankaraya gelicem.yani motorum yok benim.o yüzden motorun kirası falan onlar önemli.ee var mı yardımcı olacak?
puırsaklardan kimse yok cemiyette, keçiören filan war ama.
arkadaşım sana baştan dedim ama benim dediğimi ciddiye almadın.arkadaşlar yok mu bana motor öğretecek birileri?konu açıcam ankara mt nin sayfasında yardım istedimde kimse çıkmadı diye ondan sonra bütün ankara mt rezil olacak uyarmadı demeyin!
bart yebere demişti yaa =) hayırlı olsun motutku kardeş. Peşin mi aldın? Peşinse bişeyler yapıyolar mı?
arkadaşlar yok mu bana motor öğretecek birileri?konu açıcam ankara mt nin sayfasında yardım istedimde kimse çıkmadı diye ondan sonra bütün ankara mt rezil olacak uyarmadı demeyin!
enteresan bi taktik. ben şahsen birşey öğretmem bu cümlelerin sahibine.