[Ankara - MT]

Merhaba arkadaslar. Ben bi kac haftadır forumu takip ediyorum. Forum içinde yardımsever arkadasları gormek beni iyice foruma ısındırdı. ::friends:
Ben Ankara’da universite öğrencisiyim. ::gozluk:: Nisan ayındaki a2 sınavına girmek uzere ehliyet kursuna yazıldım abimle. O da foruma uye oldu, bi jawa aldı. Yavas yavas hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Benim motorum yok simdilik ama sizlerle tanısmak fikir alısverisinde bulunmak isterim. mumkun olursa ilerdeki toplantılarınıza da gelmek isterim. Hepinize selamlar, saygılar

kimse yok muuuu? :silent:"Yeryuzu bosaldı habersiz miyiz?" Neden kimse cevap vermiyor foruma yazdıgım ilk başlıkla yapayalnız kaldım.:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aslında burdalar...Sıkı takipçidirler ama yazma alışkanlıkları yok.:p

hani abi ben bişey goremedim.:p bi ara bende mi bi abukluk var diye dusunmeye baslamıstım ki kuvvetmira cevap yazdı. siz izmirde misiniz ankarada mı, anlayamadım da.?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İzmir de..Ama eski Ankara Mt liyim..... Onlar görürler merak etme.....:p:p

neyi gorurler? sadece merak ettigim için sordum. parantez içinde yazan kalbindeki yer mi yoksa durdugun yer mi die :)

onla arkadas olan dıger motorcularda bu sıteden ayrıldı aynı benim gibi...:cherry:

Ayrıldım demişsiniz, ancak hala yazmaktasınız, ayrılma işleminiz tam olarak gerçekleşmemiş olmalı.. Bunu kendi isteğiniz ile üyelik iptali olarak algılayarak işleminizi hemen gerçekleştiriyorum,

istersen takıldıgımız sitenın adresını verebılırım.

1.2.10. MT bünyesinde haricinde oluşturulan grup ya da kulüplerin, web sitelerinin, oluşumlarının tanıtım ve reklamlarının yönetimin bilgisi haricinde yapılması yasaktır. Başka sitelere üyeleri veya kullanıcıları yönlendirme amaçlı yazılan reklam mahiyetinde yazılar (Özel Mesaj Dahil) YASAKTIR.

Saygılar :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaşlar..çankaya ve ulus civarlarında bildiğiniz motosiklet malzemesi satan yer varmı (fazla kazık olmayan :))??varsa açık adres ile birlikte yazarsanız sevinirim..

Son düzenleme:
dizlik,kappa çanta,eldiven,vs,vs,,,yalnız dediğim gibi uygun bir yer olursa sevinirim hocam :cat:

genelde fiyatlar aynı olur bu tip marka ürünlerde, fark ise taksit seçeneklerinde birde satıcı ile olan ilişkinde gizlidir :)

çankaya diyince çok geniş bir ilçe çıkar...

bahçelide 4.44 motor vardır tolga abi
bahçeli 4. cadde 44 numara,
Yıldız da ulusan motor, onun tam adresini bilmiyorum, şöyle diyim
turan güneşden orana doğru giderken ilk göbekli ışıktan sola dönüp sonraki ilk ışıktan tekrar sola dönersen 50 metre ilerde görürsün,
Ulusanın hemen yanında dainese vardır.

Ankara fen lisesinin orda gezgin motor vardır...
çukurambarı bilirsen eğer ordan hiç bir yere sapmadan dümdüz çıkarsan fen lisesine doğru sağ kolda orayıda görebilirsin.

Motoart vardır. oda esatın bir arka sokağında cadde üzerindedir.

Turan güneş bulvarı üzerinde birde kuruçayırlı vardır. oran torafına giderken sol kolda kalır.

bunların hepsi çankaya :)
şimdiden kolay gelsin sana...

erginbayında yazdığı gibi çankaya tarafında biçok alternatifin var... benim sana tavsiyem gezgin motor olucaktır mt den geldiğini söyle ve nick imi ver kafadan %10 indirimin var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar