yeni motorun ne kardeşherkese yeniden slmlar arkadaslar inşallah iyisinizdir hepiniz uzun zamandır yogunluktan dolayı siteye falan bakamadım![]()
arkadaslar ani bir kararla yeni bir motor aldım ve ilk motorum olan kewaay imi satmaya karar verdim, yakınd sahibindene de ilan koyacagım, ilgilenen arkadaslar olursa yaklasık 20 bin km de, tüm bakımları yapılmıs, şimdiye kadar beni hiç yolda bırakmayan, herseyine garanti verdigim, debriyaj balatası ve yatagı daha 40 km önce yenilenmiş motorumu satıyorum, fiyatı talip olan arkadasla aramızda halledebilecegimize inanıyorum. herkese selamlar belasız kazasız sürüşler dilerim
yeni motorun ne kardeş![]()
Kaça satıyorsun acaba?
facia42 sahibinden de siyah bi sl gordum konyadan.. farı seninki gibiydi ve sitenin sticker ı vardı.. satiyomusun motoru?
bi anda gaza geldim, egzosuna tav oldugum bir kanuni tiger 250 aldım![]()
bende aldım walla keeway 2006 model ama 44.000 de hala sağlam diyo yarın gidip görcem dediği gibi tek basışta çalısmassa görürevet arkadaşım satılık motorum
nasıl motor?sevdinmi farkları nelermiş kardeş?![]()
bende aldım walla keeway 2006 model ama 44.000 de hala sağlam diyo yarın gidip görcem dediği gibi tek basışta çalısmassa görür![]()
arkadaşlar ben bu motora saygı muhabbetine ayar oluyorum bu ne ya motorada binilmez bu memleketter:
r::silent: