gt 250r modelinde krank kırmak vs gibi kronik bir problem var bildiğim kadarıyla, honda yamaha vs raceinglerini kullandığın gibi bu motorları sert kullanamıyorsun. cbf 150 lerin kuryeler tarafından çok tercih edilmesinin nedeni maliyet+fayda oranının en yüksek olduğu motorlar arasında olmasıdır. Bu yüzden kuryeler tarafından tercih edilir. Bir motorun kuryeler tarafından tercih ediliyor olması, kullanıcılar üzerinde ve almayı düşünenler üzerinde aksine olumlu izlenimler bırakmalıdır, bırakır. Kullanırken benzinin, bakım maliyetlerinin hesabını yapmassın. Motoru temiz açılmış bir cbf 150 düzde 120 km/h a çıkar.
Şu anda sıfır fiyatına Anahtar teslim aksesuarsız 4100-4200 tl çeken bayiler olduğunu duydum. Sıfır fiyatıda sandığın kadar düşük değil. Şu an resmi web sitesindeki fiyatı 3860 tl. Ruhsat plaka masrafları hariç fiyatı. Ayrıca motosikletler için anayolda 70, otobanda 80 km/h hız sınırlaması olduğu düşünülerse. Bence gerksiz masraf. Forumda 90-95 km/h hızla radara girerek 200 küsür tl ceza ödeyen ark..lar var. Gelecekte bu cc hacminden fazla cc li motor kullanmayı düşünmüyorum. 3-5 sene sonra motorumu değiştirmeyi düşünürsem tekrar bu modelin veya emsalinin sıfırını almak için satarım. Kısa bir süre kullanmayı düşünüyorsan sıfır alma. Ama alınca seni uzun bi süre idare edeceğini ve 1 sene sonra satarım düşüncesindeki satma tarihinin daha da uzayacağını düşünüyorum.