[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
millet ya gürselin orda çay içiyor yada mustafa abinin orda motor yıkatıyor

sevgili dostlarım bugün üzülerekte olsa fotoğraf makinamı satmak zorunda kaldım.bunun üzüntüsü içindeyim inanın bana yalanı asla sevmem bilirsiniz.bu yüzden siz dostlarımın güzel,asil,karizmatik pozlarınızdan mahrum kalacağım.nede olsa ekonomik kıriz ülkemizi sonra beni vurdu.allahım kimsenin fotoğraf makinasından yoksun bırakmasın.fakat dostlarım aman ha fotoğraf makinanızın kıymetini bilin ona göre.hepinize kucak dolusu resim çekmenizi ve bunları mt de yayınlamayı nasip etsin.tekeriniz hep düz bassın:salut::salut::queen:

arkadaşlar şakanın zamanı veyeri değil bundan sonra böyle .zamanı gelince görürsünüz anyayı,konyayı beni sinirlendirmeyinn lütfen:bounce:eek:kadarrrr

aynı dertten ben be muzdalibim,129 tane resim çekilmiş makineyi alan basmış deklanşore,ee kim atacak bu kaa resmi tabiiki cengiz gece yarısını geçiyordu bittiğinde bende bidaha makine falan getirmiyecem
SAHİBİNDEN SATILIK SAMSUNG üstünde sigara bile içilmedi,nü resim bile çekilmedi, dünkü kedilerinki hariç fiyatı uygun R1 ile takas düşünebilirim FZ6 İle başabaş değişebilirim

bak ekonomik kıriz herkesi etkiledi..hadi bulunda yapın bakim.alan basmış deklanşore ee kim atacak bu resimleri atında görim sizi[/COLOR]

Son düzenleme:
arkadaşlar şakanın zamanı veyeri değil bundan sonra böyle .zamanı gelince görürsünüz anyayı,konyayı beni sinirlendirmeyinn lütfen:bounce:eek:kadarrrr

bak ekonomik kıriz herkesi etkiledi..hadi bulunda yapın bakim.alan basmış deklanşore ee kim atacak bu resimleri atında görim sizi[/COLOR]

iki resim attın, başımızamı kalkıyon :farao: Sana bir daha Alain Delon pozu vermiyecem :p:mrgreen:

Bursa'dan Adana MT ailesine selamlar saygılar. Resimler için teşekkür ediyorum ellerinize sağlık, bunları çekmek kadar siteye eklemekte marifet elbette. Çarşamba toplantısına yetişmeye çalışacağım, geç gelsem bile Adana'ya eve gitmeden mutlaka uğramayı planlıyorum. Nuri abi; aç gelecem yanına haberin olsun! :)

Bursa'dan Adana MT ailesine selamlar saygılar. Resimler için teşekkür ediyorum ellerinize sağlık, bunları çekmek kadar siteye eklemekte marifet elbette. Çarşamba toplantısına yetişmeye çalışacağım, geç gelsem bile Adana'ya eve gitmeden mutlaka uğramayı planlıyorum. Nuri abi; aç gelecem yanına haberin olsun! :)

İnsan kuş misali diyeceğim ama bilader sende hangi ara gittin Bursa'ya :silent:

iki resim attın, başımızamı kalkıyon :farao: Sana bir daha Alain Delon pozu vermiyecem :p:mrgreen:

allah allah muzaffer amca resımlerı babammı yüklemiş:queen::queen:saka yapıor heralde oglum demek ıstemıs:queen::queen:ben bıttım asıl abı ne dıorsun 3.5 saate yukledım ama o gune deydı:queen:ama baska bı gun yuklermıyım bılmıyorum...

Adana İl Temsilcisi
allah allah muzaffer amca resımlerı babammı yüklemiş:queen::queen:saka yapıor heralde oglum demek ıstemıs:queen::queen:ben bıttım asıl abı ne dıorsun 3.5 saate yukledım ama o gune deydı:queen:ama baska bı gun yuklermıyım bılmıyorum...

vay vay vayyy.demek oğlun yükledi haaa.hani sen yüklemiştin...:cyclopsan:silent:

vay vay vayyy.demek oğlun yükledi haaa.hani sen yüklemiştin...:cyclopsan:silent:

abii bi düsün sence kım yukleyebılır:queen: bıde abılerım ablalarım bunun kolayı
yokmu ya ben tek tek atıyorum soyle bı daha kolayı varsa bana anlatsın bırı lütfen:cat:

BİDE BANA FOTGRAF CEKMEME YARDIMCI OLAN GÖKHAN ABİME COKKKKK TESEKKÜR EDERİM ABİ.GÖREN HERKEZ KISKANIYOR:queen:

Son düzenleme:
Selamlarrrr
Sanırım fotoğraf olayıı Adana MT içinde infial yaratmış, baksanıza herkess satılıgaa çıkarmış makinalarınııı :queen: sırff çeşit olsun diyee alabilirim makinalarınızı, ama çok para veremem malum krizz var :queen:

işin şakası biyana hakikaten çok fazla fotograf çekiliyoruz ve çekiyoruz bunların içlerinde bazıları hemen hemen aynı pozlar gibi oluyor. Benim bir teklifim var, hekes gene fotograf makinalarını getirsin doya doya fotograf çekilsin, ama gezi dönüşü en son mola verdiğimiz yerde ben bu herkesin çektiği fotoları toplayayım, getiridiğim loptopa kaydedeyim. ve aksam eve gittiğimde fotograflları şöyle bi süzgecten geçirip güzel bir albüm oluşturayım, gezi ile ilgi konuyu açıp fotografları yükleyeyim. Hem konuyu okuyan ziyaretçilerimiz daha zevkle bakarlar fotograflarımıza hemde herkafadan bi foto eklesene, nie eklemedin, yaa bunu niyee eklemedin sesi çıkmaz :) yani bi nevi Photo editörlük teklif ediyorum kendime, ben kabul ediyorum siz ne dersiniz ?

olsun haydut kardeşim sen babanın vekili sayılırsın baban ben yükledim diyorsa baban yüklemiştir olay bitti:mrgreen:

bıde abılerım ablalarım bunun kolayı
yokmu ya ben tek tek atıyorum soyle bı daha kolayı varsa bana anlatsın bırı lütfen:cat:

ImageShack Toolbar yükle;
http://reg.imageshack.us/content.php?page=features

Selamlarrrr
Sanırım fotoğraf olayıı Adana MT içinde infial yaratmış, baksanıza herkess satılıgaa çıkarmış makinalarınııı :queen: sırff çeşit olsun diyee alabilirim makinalarınızı, ama çok para veremem malum krizz var :queen:

işin şakası biyana hakikaten çok fazla fotograf çekiliyoruz ve çekiyoruz bunların içlerinde bazıları hemen hemen aynı pozlar gibi oluyor. Benim bir teklifim var, hekes gene fotograf makinalarını getirsin doya doya fotograf çekilsin, ama gezi dönüşü en son mola verdiğimiz yerde ben bu herkesin çektiği fotoları toplayayım, getiridiğim loptopa kaydedeyim. ve aksam eve gittiğimde fotograflları şöyle bi süzgecten geçirip güzel bir albüm oluşturayım, gezi ile ilgi konuyu açıp fotografları yükleyeyim. Hem konuyu okuyan ziyaretçilerimiz daha zevkle bakarlar fotograflarımıza hemde herkafadan bi foto eklesene, nie eklemedin, yaa bunu niyee eklemedin sesi çıkmaz :) yani bi nevi Photo editörlük teklif ediyorum kendime, ben kabul ediyorum siz ne dersiniz ?

Olabilir :cat:

aslında çok doğru söylüyorsun gökhan madem bu iş için gönüllüsün büyüklerim bilir ama doğrusu senin dedigin gibi resimlerin toplanıp biraz daha resimleri anlatımlarla takviyelenirse(kaç km yol yapıldığı.güzergah,toplanma yeri hareket saati gün içerisinde yapılanlar akşam dönüşü.ayrılış yani bi nevi kompozisyon yapar gibi) tek kalemde toplanıp çıkması daha iyi olur düşüncesindeyim.

Adana İl Temsilcisi
gezi dönüşü en son mola verdiğimiz yerde ben bu herkesin çektiği fotoları toplayayım, getiridiğim loptopa kaydedeyim. ve aksam eve gittiğimde fotograflları şöyle bi süzgecten geçirip güzel bir albüm oluşturayım, gezi ile ilgi konuyu açıp fotografları yükleyeyim. Hem konuyu okuyan ziyaretçilerimiz daha zevkle bakarlar fotograflarımıza hemde herkafadan bi foto eklesene, nie eklemedin, yaa bunu niyee eklemedin sesi çıkmaz :) yani bi nevi Photo editörlük teklif ediyorum kendime, ben kabul ediyorum siz ne dersiniz ?

bence mantıklı.ok diyorum.:cat:

olsun haydut kardeşim sen babanın vekili sayılırsın baban ben yükledim diyorsa baban yüklemiştir olay bitti:mrgreen:

evet,evet.:cat:

evet abi çok haklısın:queen:itiraf ediyorum resimleri babam yükledi:queen::cat:

aslında çok doğru söylüyorsun gökhan madem bu iş için gönüllüsün büyüklerim bilir ama doğrusu senin dedigin gibi resimlerin toplanıp biraz daha resimleri anlatımlarla takviyelenirse(kaç km yol yapıldığı.güzergah,toplanma yeri hareket saati gün içerisinde yapılanlar akşam dönüşü.ayrılış yani bi nevi kompozisyon yapar gibi) tek kalemde toplanıp çıkması daha iyi olur düşüncesindeyim.

cok dogru abi ::plus1::::plus1::

Son düzenleme:
İnsan kuş misali diyeceğim ama bilader sende hangi ara gittin Bursa'ya :silent:

Vallahi durumumu en iyi özetleyen ata sözü bu olsa gerek. " İnsanoğlu kuş misali ... " dün gece uyumadım sabah 04:50 de İstanbul'a oradanda feribotla Bursa :)

Selamlarrrr

Vallahi süper fikir. Resimler önce havuza sonra elekte elenmeye daha sonrada siteye... Ama çok yorulacan be kardeşim. Ben durmam şimdi habire resim çekerim :)

abii bi düsün sence kım yukleyebılır:queen: bıde abılerım ablalarım bunun kolayı

BİDE BANA FOTGRAF CEKMEME YARDIMCI OLAN GÖKHAN ABİME COKKKKK TESEKKÜR EDERİM ABİ.GÖREN HERKEZ KISKANIYOR:queen:

Vallahi alındım. Ben gezi akşamı sen istedin diye fotoğraflar için 1 saatımı feda edip evinize kadar geldim bi teşekkür bile yok!

Son düzenleme:
Vallahi alındım. Ben gezi akşamı sen istedin diye fotoğraflar için 1 saatımı feda edip evinize kadar geldim bi teşekkür bile yok![/QUOTE]

ınanmıyorum abicim senı nasıl unuturum cok tesekkur ederım :rendeer:abi senle bi ara telafı ederız bu durumu:queen:

teğesüf ederim zaferim.:queen::queen: sen boraya bakma

abi yemin ediyorum hastayım senin şu Türkçene. Ama sana bir yazım kılavuzu hediye edeceğim yada burayı kullanabilirsin.

http://www.tdk.gov.tr/TR/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF9DAC10DE3DF29AC6

hönk yahu sen daha dün burada değilmiydin. ne zaman gittin oralara

Selamlarrrr

evet ya makineyi eline geçiren beni çekmiş. nedir kardeşim bu yakışıklıyız boyumuz bosumuz yerinde diye hep beni çekmek zorundamısınız. dostu var düşmanı var. nazar değecek sonra maazallah çocuğumuz çoluğumuz var.

hadi geçmiş olsun gökhancım ama sen kaşındın.bakalım ne zaman yandım anam diyecen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar