İzmirde yaşadığın belli oluyor, motora terlikle biniyorsun :mrgreen:
Fotoğrafın çekildiği yer benzinlik. Motor orada kalıyordu, arada çıkarıp yıkayıp temizleyip böyle fotoğraflar çekiyordum
İzmirde yaşadığın belli oluyor, motora terlikle biniyorsun :mrgreen:
Yokmu yağmurda motora binebilen harbi motorcu![]()
selam millet ben CUMALI.... M.ALI'nin motorunu satin alan sahisim.... Adana MT grubundaki kisilerle tanismak ve grubunuza katilmak istiyorum umarim bu konuda yardimci olabilecek sahislar vardir...... [email protected] bu msn adresim konusup+tanisip+yardimcik olmak istersiniz umarim![]()
![]()
selam millet ben CUMALI.... M.ALI'nin motorunu satin alan sahisim.... Adana MT grubundaki kisilerle tanismak ve grubunuza katilmak istiyorum umarim bu konuda yardimci olabilecek sahislar vardir...... [email protected] bu msn adresim konusup+tanisip+yardimcik olmak istersiniz umarim![]()
![]()
Yokmu yağmurda motora binebilen harbi motorcu![]()
hemde nasıl bıde bu hafta full yağıslı heralde bu haftada bizden pass olcak![]()
bu yağmurlar dursada evden çıkabilsek, motorumuza rahat binsek, balığa gitsek, menderse keyfi yapsak, özledim yav rahat motora binmeyi![]()
Bu arkadaş da arada kaynadı, nezaketen ben bi hoş geldin diyeyim bari,
Hoşgeldin arkadaşım, evet her konuda yardım alabileceğin insanlar var bu grupta ama biz onlara ''millet'' yada ''şahıs'' yerine; ağabey, kardeş, arkadaş diyoruz bilgine...::saad::
Geçen gün sucuk ekmek yerken sende oradaydın,bu mesajı daha önce atmış olsaydın tanışırdık...
Üstünüz başınız çamurdu hepp...
Neyse motorun hakkını veren birine satıldığına sevindim....![]()
[/QUOTE]EVET ARKADASLAR CARSANBA TOPLANITIMIZ GELDI CATTI.YEMEĞE GELECEKLER LİSTEYİ GÜNCELLESİNLER.
MENU
1.KÖFTE
2.PİLAV
3.PATATES KIZARTMASI
4.SALATA
5.SOĞUK İÇECEK(PEPSİ,FANTA,AYRAN)
TOPLAM:7 TL'DİR.YEMEK YEMEK İSTEMEGENLER HERZAMANKİ GİBİ 5 TL ÖDECEYECEKLERDİR.AYRICA YEMEK+ÇAY(HERZMANKİ MENU)=12 TL'DİR.
YEMEKLİ GELECEKLER
0.zafer,büyük
1.mustafa abi ve eşi
2.fazerr(ben) ve eşim+oglum
3.turgay abi ve?
4.simyacı
5.barbudos
6.bora ve ?
7.vfr mehmet
8.yunus34
9.çelik gürselin eşi
10.gökhan
11.osmx
YEMEKSİZ GELECEKLER
Aramıza hoşgeldin :rendeer: tanışıyormuyuz :silent:![]()
Geçen gün sucuk ekmek yerken sende oradaydın,bu mesajı daha önce atmış olsaydın tanışırdık...
Üstünüz başınız çamurdu hepp...
Neyse motorun hakkını veren birine satıldığına sevindim....![]()
@jimmy1990 Çarşamba günü gel. Yukarıdaki mesajların birkaçında geleceğin yerin adresi şehir haritasında belirtilmiş. Bende orada olacağım geldiğinde görüşürüz.
arkadaşlar bu hafta katılım yogun görünüyor .yalnız ricam olacak. lütfen gelip, gelemiyecek olan arkadaşlarım buradan haber vermeleri gerekiyor
tekrar koyalımda buraya krokiyi güncel olsun.bende gelmeye çalışacağım. Eline sağlık Bora