[Adana - MT]

bu yağmurlar dursada evden çıkabilsek, motorumuza rahat binsek, balığa gitsek, menderes keyfi yapsak, özledim yav rahat motora binmeyi :)

Son düzenleme:
selam millet ben CUMALI.... M.ALI'nin motorunu satin alan sahisim.... Adana MT grubundaki kisilerle tanismak ve grubunuza katilmak istiyorum umarim bu konuda yardimci olabilecek sahislar vardir...... [email protected] bu msn adresim konusup+tanisip+yardimcik olmak istersiniz umarim :):):):) :p:p:p:p

Bu arkadaş da arada kaynadı, nezaketen ben bi hoş geldin diyeyim bari,
Hoşgeldin arkadaşım, evet her konuda yardım alabileceğin insanlar var bu grupta ama biz onlara ''millet'' yada ''şahıs'' yerine; ağabey, kardeş, arkadaş diyoruz bilgine...::saad::

selam millet ben CUMALI.... M.ALI'nin motorunu satin alan sahisim.... Adana MT grubundaki kisilerle tanismak ve grubunuza katilmak istiyorum umarim bu konuda yardimci olabilecek sahislar vardir...... [email protected] bu msn adresim konusup+tanisip+yardimcik olmak istersiniz umarim :):):):) :p:p:p:p

hoşgeldin, umarım adresi bulursun :cat:

Yokmu yağmurda motora binebilen harbi motorcu :p

sen biliyon ya, o yeter :p

hemde nasıl bıde bu hafta full yağıslı heralde bu haftada bizden pass olcak:)

allahın işine karışılmaz :farao::farao::farao:

bu yağmurlar dursada evden çıkabilsek, motorumuza rahat binsek, balığa gitsek, menderse keyfi yapsak, özledim yav rahat motora binmeyi :)

Ne kadar haklısın gardaş :wiinkk:

Son düzenleme:
Bu arkadaş da arada kaynadı, nezaketen ben bi hoş geldin diyeyim bari,
Hoşgeldin arkadaşım, evet her konuda yardım alabileceğin insanlar var bu grupta ama biz onlara ''millet'' yada ''şahıs'' yerine; ağabey, kardeş, arkadaş diyoruz bilgine...::saad::

abi kusura bakma yurt disindan yeni geldim ben turkiye'ye ve turkcem bu kadarina yetiyor :pr::pr::pr: yanlis bir sey soyler isem beni uyarmanizi isterim ve simdiden ozur dilerim :):):):) bu arada toplantilariniz yada bulusmaniz var ise yakin zamanda gelip hepinizle yuz yuze tanismak isterim :mrgreen::mrgreen:

Geçen gün sucuk ekmek yerken sende oradaydın,bu mesajı daha önce atmış olsaydın tanışırdık...

Üstünüz başınız çamurdu hepp...

Neyse motorun hakkını veren birine satıldığına sevindim....:):p

@jimmy1990 Çarşamba günü gel. Yukarıdaki mesajların birkaçında geleceğin yerin adresi şehir haritasında belirtilmiş. Bende orada olacağım geldiğinde görüşürüz.

EVET ARKADASLAR CARSANBA TOPLANITIMIZ GELDI CATTI.YEMEĞE GELECEKLER LİSTEYİ GÜNCELLESİNLER.

MENU

1.KÖFTE
2.PİLAV
3.PATATES KIZARTMASI
4.SALATA
5.SOĞUK İÇECEK(PEPSİ,FANTA,AYRAN)
TOPLAM:7 TL'DİR.YEMEK YEMEK İSTEMEGENLER HERZAMANKİ GİBİ 5 TL ÖDECEYECEKLERDİR.AYRICA YEMEK+ÇAY(HERZMANKİ MENU)=12 TL'DİR.

YEMEKLİ GELECEKLER
0.zafer,büyük
1.mustafa abi ve eşi
2.fazerr(ben) ve eşim+oglum
3.turgay abi ve?
4.simyacı
5.barbudos
6.bora ve ?
7.vfr mehmet
8.yunus34
9.çelik gürselin eşi
10.gökhan
11.osmx

YEMEKSİZ GELECEKLER
[/QUOTE]

evetttt beyler yemeğe gelecekler lütfen haber versin. engeç çarşamba öglene kadar

Son düzenleme:
Geçen gün sucuk ekmek yerken sende oradaydın,bu mesajı daha önce atmış olsaydın tanışırdık...

Üstünüz başınız çamurdu hepp...

Neyse motorun hakkını veren birine satıldığına sevindim....:):p

ben sizi hatirlayamadim yanliz neyse onemli degil umarim bir dahaki karsilasmamiz konusur tanisiriz :mrgreen::mrgreen: motorun hakini m.ali kadar vemesekde bizde birseyler yapiyoruz:p:p:p:p

@jimmy1990 Çarşamba günü gel. Yukarıdaki mesajların birkaçında geleceğin yerin adresi şehir haritasında belirtilmiş. Bende orada olacağım geldiğinde görüşürüz.

carsamba gunu mutlaka orda olmaya calisacagim insallah :cat::cat::cat::cat:

Son düzenleme:
arkadaşlar bu hafta katılım yogun görünüyor .yalnız ricam olacak. lütfen gelip, gelemiyecek olan arkadaşlarım buradan haber vermeleri gerekiyor

arkadaşlar bu hafta katılım yogun görünüyor .yalnız ricam olacak. lütfen gelip, gelemiyecek olan arkadaşlarım buradan haber vermeleri gerekiyor

abi ben gelmek istiyorum ama tam olarak saat belirtilirse eger sevinirim ya ben gormedim yada yazili degildi :silent::silent::silent:

@jimmy1990 Saat 20:00'de orda ol.

@fazerr Sadece uğrayacağım. 5 Nisan Osmaniye etkinliğiyle ilgili sizlerle görüşmeyi düşünüyorum. Sağ olsun Bora abide etkinlikle ilgili çalışmalar yapıyor. Onunla durumu görüşeceğim. Sözün özü kısa bir uğrama olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar