[Adana - MT]

Haluk abi eğer hergün siteyi açıp nerede olduğumu yazsam, eminimki okumaktan yorulursunuz :) Türkiye kazan ben kepçe.

Konuyla ilgisi yok ama eski resimlerimi buldum paylaşmak istedim sizlerle. Hey gidi günler heyyy. İlk motorum :'(

grnt001wfp.jpg

Bu makina ile motora binmeyi öğrenince insan bi başka öğreniyor!!!

grnt007f.jpg

Son düzenleme:
Selamlarrrr
Sanırım fotoğraf olayıı Adana MT içinde infial yaratmış, baksanıza herkess satılıgaa çıkarmış makinalarınııı :queen: sırff çeşit olsun diyee alabilirim makinalarınızı, ama çok para veremem malum krizz var :queen:

işin şakası biyana hakikaten çok fazla fotograf çekiliyoruz ve çekiyoruz bunların içlerinde bazıları hemen hemen aynı pozlar gibi oluyor. Benim bir teklifim var, hekes gene fotograf makinalarını getirsin doya doya fotograf çekilsin, ama gezi dönüşü en son mola verdiğimiz yerde ben bu herkesin çektiği fotoları toplayayım, getiridiğim loptopa kaydedeyim. ve aksam eve gittiğimde fotograflları şöyle bi süzgecten geçirip güzel bir albüm oluşturayım, gezi ile ilgi konuyu açıp fotografları yükleyeyim. Hem konuyu okuyan ziyaretçilerimiz daha zevkle bakarlar fotograflarımıza hemde herkafadan bi foto eklesene, nie eklemedin, yaa bunu niyee eklemedin sesi çıkmaz :) yani bi nevi Photo editörlük teklif ediyorum kendime, ben kabul ediyorum siz ne dersiniz ?
süper fikir teşekkürler

aslında çok doğru söylüyorsun gökhan madem bu iş için gönüllüsün büyüklerim bilir ama doğrusu senin dedigin gibi resimlerin toplanıp biraz daha resimleri anlatımlarla takviyelenirse(kaç km yol yapıldığı.güzergah,toplanma yeri hareket saati gün içerisinde yapılanlar akşam dönüşü.ayrılış yani bi nevi kompozisyon yapar gibi) tek kalemde toplanıp çıkması daha iyi olur düşüncesindeyim.

sanada süpersin diyorum.evet arkadaşlar bu fikirleri uygulayalım diyorum

EVET ARKADASLAR CARSANBA TOPLANITIMIZ GELDI CATTI.YEMEĞE GELECEKLER LİSTEYİ GÜNCELLESİNLER.

MENU

1.KÖFTE
2.PİLAV
3.PATATES KIZARTMASI
4.SALATA
5.SOĞUK İÇECEK(PEPSİ,FANTA,AYRAN)
TOPLAM:7 TL'DİR.YEMEK YEMEK İSTEMEGENLER HERZAMANKİ GİBİ 5 TL ÖDECEYECEKLERDİR.AYRICA YEMEK+ÇAY(HERZMANKİ MENU)=12 TL'DİR.

YEMEKLİ GELECEKLER

1.mustafa abi ve eşi
2.fazerr(ben) ve eşim+oglum
3.turgay abi ve?
4.simyacı
5.barbudos
6.bora ve ?
7.vfr mehmet

YEMEKSİZ GELECEKLER

Son düzenleme:
EVET ARKADASLAR CARSANBA TOPLANITIMIZ GELDI CATTI.YEMEĞE GELECEKLER LİSTEYİ GÜNCELLESİNLER.

MENU

1.KÖFTE
2.PİLAV
3.PATATES KIZARTMASI
4.SALATA
5.SOĞUK İÇECEK(PEPSİ,FANTA,AYRAN)
TOPLAM:7 TL'DİR.YEMEK YEMEK İSTEMEGENLER HERZAMANKİ GİBİ 5 TL ÖDECEYECEKLERDİR.AYRICA YEMEK+ÇAY(HERZMANKİ MENU)=12 TL'DİR.

YEMEKLİ GELECEKLER
0.zafer,büyük
1.mustafa abi ve eşi
2.fazerr(ben) ve eşim+oglum
3.turgay abi ve?
4.simyacı
5.barbudos
6.bora ve ?
7.vfr mehmet
8.yunus34
9.çelik gürselin eşi
10.gökhan
11.

YEMEKSİZ GELECEKLER[/QUOTE]

Son düzenleme:
İlk işim sana bir sekreter tutmak olacak abi; "yaz kızım, çarşanbayı sel aldıııı" :cherry:

Soğuk içecek almazsak 6.75 olurmu? Maksat ayağımız alışsın...

İlk işim sana bir sekreter tutmak olacak abi; "yaz kızım, çarşanbayı sel aldıııı" :cherry:

Soğuk içecek almazsak 6.75 olurmu? Maksat ayağımız alışsın...

abi dükan senin ,hiç lafı olurmu. mümkünse sekreterim güzel ve alımlı olsun.belki arada sırada ziyaretime gelirsin:queen::queen:

Muzaffer abi, benide ekle listeye imkanlarımı zorlayıp gelmeyi planlıorum. yemek içecek ne varsa hazır edin :)

yemekli olan listeye dahil oluyum. ayrıca toplanma yeri adresi ve saat kaçta olmamız gerektiginide yazabilirseniz(çömezlik zor ya neyse az kaldı atlatırız)
hayırlı geceler ........

guruba KATILMAK istiyorum

selam millet ben CUMALI.... M.ALI'nin motorunu satin alan sahisim.... Adana MT grubundaki kisilerle tanismak ve grubunuza katilmak istiyorum umarim bu konuda yardimci olabilecek sahislar vardir...... [email protected] bu msn adresim konusup+tanisip+yardimcik olmak istersiniz umarim :):):):) :p:p:p:p

sevgili dostlarım bugün üzülerekte olsa fotoğraf makinamı satmak zorunda kaldım.bunun üzüntüsü içindeyim inanın bana yalanı asla sevmem bilirsiniz.bu yüzden siz dostlarımın güzel,asil,karizmatik pozlarınızdan mahrum kalacağım.nede olsa ekonomik kıriz ülkemizi sonra beni vurdu.allahım kimsenin fotoğraf makinasından yoksun bırakmasın.fakat dostlarım aman ha fotoğraf makinanızın kıymetini bilin ona göre.hepinize kucak dolusu resim çekmenizi ve bunları mt de yayınlamayı nasip etsin.tekeriniz hep düz bassın:salut::salut::queen:
abi iki resim ekledin başladın çığırtkanlığa :queen:
millet ya gürselin orda çay içiyor yada mustafa abinin orda motor yıkatıyor
onlarda olmasa ne yapardık, sağolsunlar hafta arası kahrımızı çekiyorlar:rendeer:
Selamlarrrr
Sanırım fotoğraf olayıı Adana MT içinde infial yaratmış, baksanıza herkess satılıgaa çıkarmış makinalarınııı :queen: sırff çeşit olsun diyee alabilirim makinalarınızı, ama çok para veremem malum krizz var :queen:

işin şakası biyana hakikaten çok fazla fotograf çekiliyoruz ve çekiyoruz bunların içlerinde bazıları hemen hemen aynı pozlar gibi oluyor. Benim bir teklifim var, hekes gene fotograf makinalarını getirsin doya doya fotograf çekilsin, ama gezi dönüşü en son mola verdiğimiz yerde ben bu herkesin çektiği fotoları toplayayım, getiridiğim loptopa kaydedeyim. ve aksam eve gittiğimde fotograflları şöyle bi süzgecten geçirip güzel bir albüm oluşturayım, gezi ile ilgi konuyu açıp fotografları yükleyeyim. Hem konuyu okuyan ziyaretçilerimiz daha zevkle bakarlar fotograflarımıza hemde herkafadan bi foto eklesene, nie eklemedin, yaa bunu niyee eklemedin sesi çıkmaz :) yani bi nevi Photo editörlük teklif ediyorum kendime, ben kabul ediyorum siz ne dersiniz ?
çok güzel fikir gökhan :cat:
Konuyla ilgisi yok ama eski resimlerimi buldum paylaşmak istedim sizlerle. Hey gidi günler heyyy. İlk motorum :'(

grnt001wfp.jpg

Bu makina ile motora binmeyi öğrenince insan bi başka öğreniyor!!!

grnt007f.jpg

vayyyyyyyyy :bounce:
süper makina mehmetim.260 görüyormuydu :silent:

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar

gelecek olan arkadaşlarımıza yer tarifi: cafenin ismi cigu cafe kırmızı ile yazılı,acıbadem ve ortopedia hastanelerinin tam arkasındaki sokak içinde:

abi iki resim ekledin başladın çığırtkanlığa :queen:

onlarda olmasa ne yapardık, sağolsunlar hafta arası kahrımızı çekiyorlar:rendeer:

çok güzel fikir gökhan :cat:

vayyyyyyyyy :bounce:
süper makina mehmetim.260 görüyormuydu :silent:

Günaydın....
Gürsel abi ben bu irilikle ve üzerimde enduro kıyafetler ile tam 286 gördüm o makinayla hatta kolu biraz daha kıvırabilirdim ama yol bitmişti Selçuk-Aydın otobanında. :) Aynı yerde de radara girmiştim... :)

Selamlarrrr

Sana katılıyorum :cat:, ancak sen gelmediğin zaman ne olacak :silent:

Günaydın....
Gürsel abi ben bu irilikle ve üzerimde enduro kıyafetler ile tam 286 gördüm o makinayla hatta kolu biraz daha kıvırabilirdim ama yol bitmişti Selçuk-Aydın otobanında. :) Aynı yerde de radara girmiştim... :)

Güzel makineymiş, niye sattın :silent:

Son düzenleme:
Günaydın Herkese

walla abicim mümkün oldugu kadar arayı soutmamaya bakıcam bende, İst'la gitmediğim her hafta sonu sizinleyim ama buna emin olun, ee benim olmadığım zamanlarda da İş gene o çek sevgili, Fotograf çekmeyi çok seven ve ayrıca çektiği fotografları siteye de seve seve ekleyen adaşın Muzaffer abime düşüyor :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın adana mt nin kurtlu gezgin dostları herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,Gökhannın editörlüğünü destekliyorum çok mantıklı aynı pozdan 3-4 tane olmuş malesef boşu boşuna kirlilik yapmayalım,yarın için gelip gelmeyeceğim kesin değil peder erken uyursa 21:00-21:30 gibi gelebilirim ancak

Son düzenleme:

Güzel makineymiş, niye sattın :silent:

İzmir'de yaşıyordum bu makina varken abi. İstanbul'da bir işe girdim motoru muhafaza edecek yerim yoktu o zaman, bende satmak zorunda kaldım :'(

Bu arada sevgili Adana MT şuan size Eskişehir'den yazıyorum :) Bursa Eskişehir arası inanılmaz kar kış kıyametti bu taraflara gelecek olan varsa temkinli gelsin!!!

İzmir'de yaşıyordum bu makina varken abi. İstanbul'da bir işe girdim motoru muhafaza edecek yerim yoktu o zaman, bende satmak zorunda kaldım :'(

Bu arada sevgili Adana MT şuan size Eskişehir'den yazıyorum :) Bursa Eskişehir arası inanılmaz kar kış kıyametti bu taraflara gelecek olan varsa temkinli gelsin!!!

İzmirde yaşadığın belli oluyor, motora terlikle biniyorsun :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar