[Adana - MT]

İyi akşamlar arkadaşlar,bugünki gezide bize mutlu,huzurlu dakikalar yaşatan tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz,emeği geçenlerinde ellerine,yüreklerine sağlık Allah hayırlısı ile tekrarına nasip etsin.Nuri'ciğim o plastik kapakları Muzo almış çünki yerlerinde yoklar,herzamanki şakalarından birini yapmış ama bu defa beni düşüremez yarın getirip takacağından hiç kuşkum yok.Bay Baaaayyy...:bounce:

Muzaffer abinin hiç günahını alma; zira yolda iki tane el kadar plastik parçanın üzerinden geçtim gittim. Yav dedim kesin bir capon motosikletten düşmüştür :queen:

günahımı almayın haberim bile yok..ARKADAŞLAR RESİM YÜKLEMEKTEN ÖLDÜM :pr:kusura bakmayın 3,5 saattir bilgisayarın başındayım ben artık foto,moto yüklemem haberiniz olsun öldüm abi yavvv:pr::pr:

Yaw kardeşim bir durun yerınızde bu ne hız her hafta gezimi olur allah aşkına yaaaa:queen::queen::queen:

iyi eglenceler hepinize rabbim muabbetınızı daimi etsin Antep'den selamlar...
bizdende selamlar aydemirim :rendeer:
Muzaffer abinin hiç günahını alma; zira yolda iki tane el kadar plastik parçanın üzerinden geçtim gittim. Yav dedim kesin bir capon motosikletten düşmüştür :queen:
:queen: :queen: :queen:
günahımı almayın haberim bile yok..ARKADAŞLAR RESİM YÜKLEMEKTEN ÖLDÜM :pr:kusura bakmayın 3,5 saattir bilgisayarın başındayım ben artık foto,moto yüklemem haberiniz olsun öldüm abi yavvv:pr::pr:

bundan sonra resim işi sende abi :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın Adana MT nin seviyeli insanları,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim

günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin.herkese hayırlı ve bol kazançlı işler.

sevgili dostlarım bugün üzülerekte olsa fotoğraf makinamı satmak zorunda kaldım.bunun üzüntüsü içindeyim inanın bana yalanı asla sevmem bilirsiniz.bu yüzden siz dostlarımın güzel,asil,karizmatik pozlarınızdan mahrum kalacağım.nede olsa ekonomik kıriz ülkemizi sonra beni vurdu.allahım kimsenin fotoğraf makinasından yoksun bırakmasın.fakat dostlarım aman ha fotoğraf makinanızın kıymetini bilin ona göre.hepinize kucak dolusu resim çekmenizi ve bunları mt de yayınlamayı nasip etsin.tekeriniz hep düz bassın:salut::salut::queen:

Adana İl Temsilcisi
geçen gezi sonrası foto yüklemek uzun sürünce de makineni satmıştın.sende çok makine var daha herhalde.:queen:sat sat bitmiyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynı dertten ben be muzdalibim,129 tane resim çekilmiş makineyi alan basmış deklanşore,ee kim atacak bu kaa resmi tabiiki cengiz gece yarısını geçiyordu bittiğinde bende bidaha makine falan getirmiyecem
SAHİBİNDEN SATILIK SAMSUNG üstünde sigara bile içilmedi,nü resim bile çekilmedi, dünkü kedilerinki hariç fiyatı uygun R1 ile takas düşünebilirim FZ6 İle başabaş değişebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar