[Adana - MT]

herkeze günaydın adana mt b.cengiz abimden once hava durumunu ben vereyim dedim.
evet pazar gördügünz gibi acık.
qzkff4.jpg

slm adana- mt gurubu öncelikle kendimi burda tanıtıyım çünkü bende şuan adana da bulunduğum için öncelikle adana-mt gurubuyla tanışmak daha iyi olur diye düşünüyorum sonra site formunda tanıtıyım ismim Tayfun KAMBER 32 yaşındayım,meslek polis memuruyum,motora başlamada meslekde 3 sene gibi bir müddet istanbul da motorize ekiplerde çalışmakla başladı ondan öncesi yok açıkcası sonrasında ise şark görevi ve orda kendime ait olan 2007 model suzuki vstromla 1,5 senedir devam ediyor ve şuanda adanada ikamet ediyor ceyhanda çalışıyorum bundan sonra sizleri daha yakından takip etmeye çalışırım işten fırsat buldukcada etkinliklerinize katılmak isterim tüm adana-mt gurubuna slm .....

Son düzenleme:
Tayfun Bey hoşgeldin. Memnun oldum. Ben Gökhan Batuk. Adli Tıp'ta doktorum. En kısa zamanda görüşebilmek dileğimle...

Tayfun Bey, hoşgeldiniz,

Bende Ceyhandayım Botaş'ta çalışıyorum. en kıza zaman da görüşürz umarım. Hatta görev icabı Botaş'a gelicek olursanızda haberimiz olsun misafir edelim sizi.

hoşgeldin tayfun ben nuri yıldırım en kısa zamanda görüşmek umudu ile.tekrar aramıza hoşgeldin

boracım yarın proğram uygulanacakmı akşamdan haberleşelim dostum

Son düzenleme:
Günaydın Millet,

Ben analı-kızlı veya mümkünse içli köfte rica edeyim :queen:

Jean Claude Van Damme
grslub2.jpg
teşekkür ederim van damme yi bana benzettiğin için :queen:
günaydın millet:p
yaw bu gün yamur var yarında çamur olur gibi geliyo bana allahtan yüzde 30 ihtimalim var yırtarsam ordan yırtacam ..arkamdan şöyle böyle diyenler varmış çalışmaya çalışıyoz kardeşim hele bir işleri rayına oturtuym uzaya bile giderim evel allah:cherry:
ulen vay senin yüzde hesabına :pr: :pr: :pr:
-d.gürsel'de artık alıntı yapıp yapıp resmini koyar sayfalara...:mrgreen:
herhalde yani :cherry:
slm adana- mt gurubu öncelikle kendimi burda tanıtıyım çünkü bende şuan adana da bulunduğum için öncelikle adana-mt gurubuyla tanışmak daha iyi olur diye düşünüyorum sonra site formunda tanıtıyım ismim Tayfun KAMBER 32 yaşındayım,meslek polis memuruyum,motora başlamada meslekde 3 sene gibi bir müddet istanbul da motorize ekiplerde çalışmakla başladı ondan öncesi yok açıkcası sonrasında ise şark görevi ve orda kendime ait olan 2007 model suzuki vstromla 1,5 senedir devam ediyor ve şuanda adanada ikamet ediyor ceyhanda çalışıyorum bundan sonra sizleri daha yakından takip etmeye çalışırım işten fırsat buldukcada etkinliklerinize katılmak isterim tüm adana-mt gurubuna slm .....

[/QUOTE]

hocam hoşgelmişsin :rendeer: tanışmak dileğimle

ben kaçar işgüç beni bekliyor.kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
hoş geldin TAYFUN.ben BORA KARAKAŞ,emekliyim.çarşamba akşamları toplantılarımız oluyor,gezi programlarımız da burada ilan ediliyor.bekleriz.gurubumuzda DL 650'Sİ OLAN 3 arkadaşımız daha var.

güzel hoşgeldiniz dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekür ederim en yakın zamanda tanışmak bende isterim.yazılanları biraz inceledim ve galiba yarın bir gezi düzenliyorsunuz eger damdan düşer gibi katılım olarak görmez iseniz veya tombaladan çıkmış gibi oluyor ama yarınki gezinize katılır tanışmış olurum.
hee benim için farketmez sucuk, balık veya tavuk yeterki yol yapalım :bounce::bounce:

Adana İl Temsilcisi
bekleriz.buluşma yeri ve saati:

mersin tarafı mola tesisleri
saat:09:00 hareket 09:30

Hoşgeldin Tayfun kardeş bende senin gibi 2007 model DL 650 sahibiyim ismim Mustafa Özbayrak yarın inşallah hava müsaade ederde tanışmak kısmet olur.:bounce:

Hocam selam... Biz yaklaşık 10 motor temmuzda karadeniz gezisi yapacağız. (Sinop olabilir) dönüş başlangıcında 2 ya da belki 3 motor ayrılıp Gerede, Bursa, Balıkesir üzerinden İzmir düşünüyoruz. Umarım fırsat olur da görüşür tanışırız...

sıcak merhaba için teşekkür ederim.. ben yine takip ederim sizleri ama siz bana yola çıkmadan önce bir özel mesaj atarsınız bende telefonu veririm.. ve çok sevinirim.. görüşmek üzere.. (cunda adası çok güzeldir )

[/QUOTE]

Diyecek fazla söz yok, aramıza hoşgeldin :rendeer: Umarım bizlere sık sık katılırsın :cat: yarinki geizmizede bekleriz tabiiiiii :queen:

[QUOTE="adanalı, post: 1440386, member: 30679"]tabii ki,leydinin etekleri mi ıslansın yani:P

şuan bile iyi yağmur yağıyor,bu yerler yarına kadar nasıl kuruyacak.umarım yarın yine PTT yapmak zorunda kalmayız.:salut::pr:[/QUOTE]

Merak etme yarine kadar yollar kurur :cat: senin ladynde ıslanmaz :P

Son düzenleme:
İyi akşamlar kimsenin çıtı çıkmıyor bu sessizliği neye borçluyuz anlamadım,neyse sabah 09.00 da görüşmek üzere By.....bye.:bounce:

[/QUOTE]
ARAMIZA HOŞGELDİN ARKADAŞIM.herzaman bekleriz kalıcı katılımcı olman dileğimle...negüzel kendini ifade etmiş aslında örnek verilmesi gerekir diyorum:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar