[Adana - MT]

konuşmanızı bölücem ama söylemeden yapamıycam ; o kadar özeniyorum ki sizin ekibe.. umarım birgün sizlerle tanışır ve en az bir gezinizde yanınızda yol alabilirim.. inanın her bakışımda resimlerinize maşallah diyorum nazar değmesin diye.. görüşmek ümidiyle.. bol fotoğraflı olsun olurmu merakla bekliyorum :) herkese selamlar.. hoşçakalın..
güzel dileklerin için bende teşekkür ederim hocam :) senin eklediğin okul resimleride bir harikaydı, öğrencilerinle çok güzel boyamalar yapmışsın tebrik ederim :cat: umarım bir gün hep birlikte gezeriz :rendeer:
Arkadaşlar yeni bir fotoğraf makinası aldım. Artık katıldığım gezilerde her anı ölümsüzleştireceğim haberiniz olsun...

okeydir mehmetcim :cat: çok iyi oldu.biz resim çekeceğiz diye kendi resmimiz hiç olmuyor :pr: avatar yapacak resmim yok yav :queen:

walla bizimkilerin geniş çaplı bir karadeniz gezisi planı var yaz için ama belli mi olur doyamayıp Egeye dogru uzayabilir rota :) hayırlısı insallah olur bigün ayvalık gezisi de.

uzun zamandır takip ediyorum sizleri oyüzden tanıyor gibiyim.. mesela demirgürsel in motosiklet yeni diymi? tekrar hayırlı olsun :) sizler iyi insanlarsınız herkesin yüzülerinden belli.. :) gelmeyi düşünürseniz ayvalıka rehberiniz hazır.. :)

okeydir mehmetcim :cat: çok iyi oldu.biz resim çekeceğiz diye kendi resmimiz hiç olmuyor :pr: avatar yapacak resmim yok yav :queen:

Gürsel abicim tessüflerimi iletiyorum, en ffiyakalı Gürsel Demir fotografını çekmiştim diye düşünüyorum bakınız;

http://www.motosiklet.net/forum/gez...na]yaprakli-koy-gezisi-balik-lokma-tatli.html

grslub2.jpg

uzun zamandır takip ediyorum sizleri oyüzden tanıyor gibiyim.. mesela demirgürsel in motosiklet yeni diymi? tekrar hayırlı olsun :) sizler iyi insanlarsınız herkesin yüzülerinden belli.. :) gelmeyi düşünürseniz ayvalıka rehberiniz hazır.. :)

hocam teşekkür ederim, bu çarşamba kuyruk doğrultma törenini bile yaptık:mrgreen:
umarım birgün rehberliğine ihtiyacımız olur :cat:

Hocam selam... Biz yaklaşık 10 motor temmuzda karadeniz gezisi yapacağız. (Sinop olabilir) dönüş başlangıcında 2 ya da belki 3 motor ayrılıp Gerede, Bursa, Balıkesir üzerinden İzmir düşünüyoruz. Umarım fırsat olur da görüşür tanışırız...

Günaydın Millet,

SUCUKSEVER LİSTESİ
1-bora abiler
2-cengiz abiler
3-osman
4-adaşım gürseller
5-gökhan hocamlar
6-?

BALIKSEVER LİSTESİ
1-demirgurseller
2-mustafa abiler
3-muzafferler
4-muzaffer yıldırım
5-vfr mehmet :mrgreen: motor gitti adı kaldı
6-turgay abi
7-gökhan d em :mrgreen:
8-?

diğer arkadaşlarda tercihine göre alıntı yapıp kendini eklesin listeye ona göre temin edelim:cat:

Ben analı-kızlı veya mümkünse içli köfte rica edeyim :queen:

Jean Claude Van Damme
grslub2.jpg

Hocam selam... Biz yaklaşık 10 motor temmuzda karadeniz gezisi yapacağız. (Sinop olabilir) dönüş başlangıcında 2 ya da belki 3 motor ayrılıp Gerede, Bursa, Balıkesir üzerinden İzmir düşünüyoruz. Umarım fırsat olur da görüşür tanışırız...

Bende İzmirden İtalyaya geçerim artık :queen: Ha gayret az kaldı; dünyayı gezelim :queen:

Günaydınlar Adana MT.Havanın şu anki durumuna bakılırsa sanki yarın açmayacakmış gibi duruyor ama hayırlısı olsun.Zafer senin içli köfte,analıkızlı talebin kolayda Allah Fuat kardeşe iyilik versinde sende geziye katılma imkanını yakala!:bounce:

Günaydın Adana MT :rendeer:

Musatafa abi, bugün hava çok bozuk görünüyor ama yarin için tüm siteler havanın açık ve güneşli olacağını gösteriyor :wiinkk:

Hocam buralara uğrarsan mutlaka bekleriz :cat:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
konuşmanızı bölücem ama söylemeden yapamıycam ; o kadar özeniyorum ki sizin ekibe.. umarım birgün sizlerle tanışır ve en az bir gezinizde yanınızda yol alabilirim.. inanın her bakışımda resimlerinize maşallah diyorum nazar değmesin diye.. görüşmek ümidiyle.. bol fotoğraflı olsun olurmu merakla bekliyorum :) herkese selamlar.. hoşçakalın..

hocam,bende iyi dilekleriniz için teşekkür etmek istiyorum.:cat:
-zaferciğim,sabah sabah yine inceden patlatmışsın espiriyi (analı-kızlı/içli föfte) hala gülüyorum.:queen:
-unutmadan herkese günaydın
-umarım hava yarın iyi olur,yerler ıslak olmaz.:silent:
-d.gürsel'de artık alıntı yapıp yapıp resmini koyar sayfalara...:mrgreen:

günaydın millet:p
yaw bu gün yamur var yarında çamur olur gibi geliyo bana allahtan yüzde 30 ihtimalim var yırtarsam ordan yırtacam ..arkamdan şöyle böyle diyenler varmış çalışmaya çalışıyoz kardeşim hele bir işleri rayına oturtuym uzaya bile giderim evel allah:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar