yüksel yarın senmi geliyorsun babanla?
çenkisim sana da hayırlı işler
![]()

teşekkür ederim van damme yi bana benzettiğin için :queen:Günaydın Millet,
Ben analı-kızlı veya mümkünse içli köfte rica edeyim :queen:
Jean Claude Van Damme![]()
ulen vay senin yüzde hesabınagünaydın millet
yaw bu gün yamur var yarında çamur olur gibi geliyo bana allahtan yüzde 30 ihtimalim var yırtarsam ordan yırtacam ..arkamdan şöyle böyle diyenler varmış çalışmaya çalışıyoz kardeşim hele bir işleri rayına oturtuym uzaya bile giderim evel allah:cherry:
herhalde yani :cherry:-d.gürsel'de artık alıntı yapıp yapıp resmini koyar sayfalara...:mrgreen:
slm adana- mt gurubu öncelikle kendimi burda tanıtıyım çünkü bende şuan adana da bulunduğum için öncelikle adana-mt gurubuyla tanışmak daha iyi olur diye düşünüyorum sonra site formunda tanıtıyım ismim Tayfun KAMBER 32 yaşındayım,meslek polis memuruyum,motora başlamada meslekde 3 sene gibi bir müddet istanbul da motorize ekiplerde çalışmakla başladı ondan öncesi yok açıkcası sonrasında ise şark görevi ve orda kendime ait olan 2007 model suzuki vstromla 1,5 senedir devam ediyor ve şuanda adanada ikamet ediyor ceyhanda çalışıyorum bundan sonra sizleri daha yakından takip etmeye çalışırım işten fırsat buldukcada etkinliklerinize katılmak isterim tüm adana-mt gurubuna slm .....
[/QUOTE]
hocam hoşgelmişsin :rendeer: tanışmak dileğimle
ben kaçar işgüç beni bekliyor.kendinize iyi bakın
Hocam selam... Biz yaklaşık 10 motor temmuzda karadeniz gezisi yapacağız. (Sinop olabilir) dönüş başlangıcında 2 ya da belki 3 motor ayrılıp Gerede, Bursa, Balıkesir üzerinden İzmir düşünüyoruz. Umarım fırsat olur da görüşür tanışırız...
slm adana- mt gurubu öncelikle kendimi burda tanıtıyım çünkü bende şuan adana da bulunduğum için öncelikle adana-mt gurubuyla tanışmak daha iyi olur diye düşünüyorum sonra site formunda tanıtıyım ismim Tayfun KAMBER 32 yaşındayım,meslek polis memuruyum,motora başlamada meslekde 3 sene gibi bir müddet istanbul da motorize ekiplerde çalışmakla başladı ondan öncesi yok açıkcası sonrasında ise şark görevi ve orda kendime ait olan 2007 model suzuki vstromla 1,5 senedir devam ediyor ve şuanda adanada ikamet ediyor ceyhanda çalışıyorum bundan sonra sizleri daha yakından takip etmeye çalışırım işten fırsat buldukcada etkinliklerinize katılmak isterim tüm adana-mt gurubuna slm .....
[/QUOTE]
Diyecek fazla söz yok, aramıza hoşgeldin :rendeer: Umarım bizlere sık sık katılırsın :cat: yarinki geizmizede bekleriz tabiiiiii :queen:
[QUOTE="adanalı, post: 1440386, member: 30679"]tabii ki,leydinin etekleri mi ıslansın yani:P
şuan bile iyi yağmur yağıyor,bu yerler yarına kadar nasıl kuruyacak.umarım yarın yine PTT yapmak zorunda kalmayız.:salut::pr:[/QUOTE]
Merak etme yarine kadar yollar kurur :cat: senin ladynde ıslanmaz :P
[/QUOTE]
ARAMIZA HOŞGELDİN ARKADAŞIM.herzaman bekleriz kalıcı katılımcı olman dileğimle...negüzel kendini ifade etmiş aslında örnek verilmesi gerekir diyorum:rendeer: