ya bi türlü siyah ve farklı bişe bulamadım koca izmirde ..gerçi şimdi izmirde değilim ama 10 gün sonra izmirdeyim o zmn gelcem yanına: )
ya bi türlü siyah ve farklı bişe bulamadım koca izmirde ..gerçi şimdi izmirde değilim ama 10 gün sonra izmirdeyim o zmn gelcem yanına: )[/QUOTE
tmm canım her zaman beklerim
Canim SIKILDI; polemik yaratmak istiyorum...
Aranizda bana tav olmayan var mi?
Hem bu grubun haLI ne boyle, yagmur yagdi diye herkes kavuguna cekilmis, ben de harbi motorcularla takiliyom sanmistim...
ariyom cesi naber diyom, arabadayim kardesim diyo, bu ne istir...?
chatkut desen telefonu kapali belediye otobuslerindedir tahminen...
karmacoma zaten sevmez dertli seyleri...
forrap hatirlar yagmurda nasil binerdik onla? bi daha binelim diye yalvarmisti o gunden sonra
ha bu arada Rusya da degilim, Almanya ya gectim... biraz usutmusum moskova da...
iyi akşamlaaaar!!
Cesi abi çok sağol hep burdan yazdık sana burdanda bi teşekkür edeyim dedim sinyal için![]()
pierid walla istemediğin kadar model var[/QUOTE' Alıntı:çok büyük bir düvme yapçam motor düvmesi hemde rrrrrrrrrrrr olcak yaparsın deyilmi ilk müşterin benim ::cat::rendeer:
ha bu arada Rusya da degilim, Almanya ya gectim... biraz usutmusum moskova da...
merhaba hepinize . ben motorcu adayıyım daha henüz motor alabilmiş değilim ama inş. 2 ay sonra almış olacağım bundan sonra aktif olarak bende aranızda olmak istiyorum. şu son bir haftadır sitedeyim siteyi geziyorum gerçekten çok samimi bir site ve çokta faydalı ..aranıza katılmaktan dolayı mutluyum: )
yinemi ortayı tutturamadınale: bu defa arayı çok açtın cidden özlettin kendini,
gel gel söz sana tav olmayacaz :cherry:
pierid hayırlı olsun guzel iş guzel sanat
A Milli Takımımızın 11 Şubat Çarşamba günü saat 20.30'da Fildişi Sahili ile yapacağı özel karşılaşmanın bilet satışları sürüyor. İzmir Atatürk Stadyum'unda oynanacak maçın biletleri Biletix ve stat gişelerinden satılıyor.
Bilet fiyatları şöyle:
Kale arkası Tribünü: 5 TL
Maraton Tribünü: 10 TL
Numaralı Tribün: 20 TL
Fildişi Sahili'nin en çok milli olan oyuncusu 75 kez bu formayı giyen, ve kariyerini İngiliz ekibi Tottenham Hotspur'da sürdüren Didier Zokora. Milli takımın en golcü ismi ise Fildişi Sahili için 33 gol kaydeden, 2006-07 sezonunda da İngiltere Premier Ligi'nin gol kralı olan Chelsea'li ünlü forvet Didier Drogba,
sağol canım walla güzel iş mi bilmemama güzel sanat :cat:
ortak sen gel bol rli bişi yaparıs sana![]()
sağol canım walla güzel iş mi bilmemama güzel sanat :cat:
ortak sen gel bol rli bişi yaparıs sana![]()
Merhaba Herkeze Ben Özgür Yaşım 17 İzmir Bucadayım. Motosikletim Yok, Ehliyette yok Yanlız Trafiğe Kapalı Alanda 1000 Km ye yakın sürüş tecrübem var Aranıza ::crying::Kabul Edermisiniz Bilmem artık :salut: Temmuzda ehliyeti alıyorum sonra da kendime göre bi motor alacağım inş. Bu Arada Yaptığınız Aktiviteler Çok Güzel İzmirliye Bu Yakışır Zaten :bounce:
walla istemediğin kadar model var
hayırlı olsun mekanın işallah. kendimi dövdürmeyi düşünürsem ugrarım belkim:cat:
iyi akşamlar arkadaşlarım nasılsınız yagmurlarla aranız nasıl iyimi ?:mrgreen:
hayırlı olsun mekanın işallah. kendimi dövdürmeyi düşünürsem ugrarım belkim:cat:
sağol abim illa dövdürmeyi düşünürsen mi gelcen her zaman gel yaw çayımı kahvemi iç![]()
28 şubattaki party mt ile ilgili mi?[/QUOTE
tam sayılmaz ben tattoo&piercing stüdyosu açtım onun açılış partisi eee tabi diğer motor grupları da gelecek yani dövmeciler ve motorcular bir arada olacak güzel bi gece..... :queen:
hem dövmeciyim hem motorcuyum2 sağlam dövmem var ama 1 tane daha istiyorum bu ay içinde mekanın nerde?açıldımı?işçiliğin nasıl?
hem dövmeciyim hem motorcuyum2 sağlam dövmem var ama 1 tane daha istiyorum bu ay içinde mekanın nerde?açıldımı?işçiliğin nasıl?
canımcım mekan resmi olarak haftaya açılıyor.... kıbrıs şehitlerindeyim haa işçiliğe gelince de övünmek gibi olmasın ama 10 numaradır :cat:
canımcım mekan resmi olarak haftaya açılıyor.... kıbrıs şehitlerindeyim haa işçiliğe gelince de övünmek gibi olmasın ama 10 numaradır :cat:
kıbrıs şehitlerinde nerde tam olarak ve mekanın adı nedir?