iyi akşamlar dostlarım benim gibi yagmurda motosiklete binen arkadaşlar kazmalara çok dikkat etsin.çünkü onlar sizi önemsemiyorlar bunu unutmayım
ale:
iyi akşamlar dostlarım benim gibi yagmurda motosiklete binen arkadaşlar kazmalara çok dikkat etsin.çünkü onlar sizi önemsemiyorlar bunu unutmayımale:
iyilik bee cooooo nolsun işteyiz :queen:
sen napıyon sesin cıkmıyo binde bir esip gidiyon :queen:
Cesur ne haber kardeşim? nebu yaaaa kimse kalmamış herkez yattımı bu saatte? anlaşılan biz yine nöbetçiyiz herzamanki gibi :cat:
slm izmir mt uzun zamandır uğrayamıyordum buralara izmire kaliteli bi dövme stüdyosu kazandırmaya çalışıyordum ve en sonunda 28 şubat da açılışımızı yapıyoruz ilgilenenler bana özelden mesaj atabilir iyi geleler izmir mt.............
valla burasıda berbat oldu çok iyi indirdi yağmur tekneler su doldu, ama merak etme yarın hava açıyor sizede kazasız belasız yollar diliyorum aman kazmalara dikkat :cat:
ortak cumaya toplantıya bekliyoruz :rendeer:
gelmeye çalışırım ortak nerde toplaşıyosunuz napıyosunuz haber ver yeter![]()
slm izmir mt uzun zamandır uğrayamıyordum buralara izmire kaliteli bi dövme stüdyosu kazandırmaya çalışıyordum ve en sonunda 28 şubat da açılışımızı yapıyoruz ilgilenenler bana özelden mesaj atabilir iyi geleler izmir mt.............
özel mesaj attım ama mesaj kutunuz dolmuş gitmedi![]()
hemen boşaltıyorum :d
msj kutusunu boşalttım ortak![]()
ben yağmur çamur derken motoru unuttum bu aralar, tatlısu motorcusu oldum:queen: gaz soldamıydı![]()
izmire kaliteli bi dövme stüdyosu kazandırmaya çalışıyordum ve en sonunda 28 şubat da açılışımızı yapıyoruz
erhan hoş geldin kardeşim umarım iyi geçmiştir yarın uğrarım pazara geldiyimde :rendeer:
VaScO : hoş gittin hoş geldin, sadece stickermi getirdin,
adettendir hediyelik yedek parça ve aksesuar getirilir fuardan,![]()
günaydın izmir mttttttttt :queen:
fight clup da diyebiliriz karmacoma :wiinkk:
:queen: naaptın naaptınHoşgeldim, aldım aldım ama ucağa almadılar havalimanında bende hurdacıya veriverdim![]()