[İzmir - MT]

Cesur Kardeşim buraya geldiğinde sakın plan yapma hafta sonu Hava yine berbat anlamıyorum yaa ne zaman Balığa gelmek istesen kötü hava oluyor, ama istersen yinede buyur gel Liman Cafede ateş yakar sabaha kadar demleniriz Kaedeşim Oğuzda bize nargile hazırlar offf iyi keyif vallaa, Tüm Dostlara selamlar.

Cesur Kardeşim buraya geldiğinde sakın plan yapma hafta sonu Hava yine berbat anlamıyorum yaa ne zaman Balığa gelmek istesen kötü hava oluyor, ama istersen yinede buyur gel Liman Cafede ateş yakar sabaha kadar demleniriz Kaedeşim Oğuzda bize nargile hazırlar offf iyi keyif vallaa, Tüm Dostlara selamlar.

ne diyorsun şimdi balığa cıkılmayacak kadar kötü mü olacak hava ?
bende meteorolojiden baktım yağmur ve fırtına var :silent: :pale:

evet bülent abim hava kötü olcakmış yatı bu hafta nasib havalar düzeldimi geliriz bizde canın sağ olsun :rendeer: geldikmi haber veririz :rendeer:sellamlar ordaki dostlarımıza

Mart 1-2 gibi oralardayım (geçici olarak tabi,haziran sonlarında kalıcı olarak gelebilicem ancak) abi bi değişiklik olmazsa:wiinkk:
Afyon MT bırakmıyor beni evet :)
Ben diyorum evde cesi karmacoma bekler,ocak üstünde sucuk var diye ama bırakmıyorlar:)..

İyiyim abi çok şükür,İzmir i ve sizleri çok özledim onun haricinde bi yaramazlık yok..
Haziran sonu oralardayım kalıcı olarak inşallah..137 gün gibi bişey kaldı,programdan baktım.
4,5 ay..
Umarım yenge ve sende iyisindir..
Marina yengeme selam,görüşmek üzere:cat:

Eyvallah kardeşim, sağlığımız yerinde oldukça gerisi formaliteden ibaret:rendeer: 4,5 ay demek...zaman ne kadar hızlı akmış meğer:cyclopsan
Allah sağ salim kavuştursun seni tüm sevdiklerine.

Tüm kardeşlerime seslenmek istiyorum bu vesile ile; kendinize ve değer verdiklerinize çok ama çok iyi bakı ve davranın çünkü giden ASLA geri gelmiyor ve kırılan kalpleri tamir etmek de o kadar kolay değil:wiinkk:

Günaydın İzmir MT'nin değerli dostları:rendeer:

Son düzenleme:
gunaydın izmir !!!!
cesur ,oguz ve diger arkadaslar,valla hic olmadı hep beraber segelmanda toplanıp alıırız hamsi ,sardalie bi yarım ekmek yapıp taze soganı,sarımsak iyeriz,aslında bide bi guzel cacikta gider

Tüm kardeşlerime seslenmek istiyorum bu vesile ile; kendinize ve değer verdiklerinize çok ama çok iyi bakı ve davranın çünkü giden ASLA geri gelmiyor ve kırılan kalpleri tamir etmek de o kadar kolay değil:wiinkk:

çok doğru söylemişsin Özer abi
kırılan kalpler kolay kolay tamir olmuyor ne yazık ki...

sana da günaydın :)

gunaydın izmir !!!!
cesur ,oguz ve diger arkadaslar,valla hic olmadı hep beraber segelmanda toplanıp alıırız hamsi ,sardalie bi yarım ekmek yapıp taze soganı,sarımsak iyeriz,aslında bide bi guzel cacikta gider

günaydın :)
sizinle tanışmak nasip olmadı bu hafta gelememiştim
bu hafta niyetlendik ama hava muhalefeti dolayısıyla ertelenebilir :pale:

Son düzenleme:
iyi akşamlar millet sucuk gibi oldum yağmurdan :mrgreen:dikatlı olun :pale:çok kötü olmuş yolar çukur ve ve tümseklere dikat edin :wiinkk:

gunaydın izmir !!!!

dostum gelmek isterdik ama hava şartları malum izin vermiyor düzelsin biraz geliriz ..sellamlar saygılar :rendeer:

Son düzenleme:
iyi akşamlar Oğuz abi :cat:
bugun bizimle ilgilendigin için teşekkür ederim
arkadas sag olsun bayaa ilgilendi cesi de memnun kaldı yaptık alışverişlerimizi geldigimden beri iğne baglıorum ellerim koptu yaww :queen:

iyi akşamlar tüm kardeşlerim abilerim ablalarım! ne demek kardeşim ne yaptıkki sizi çaya bekledim ama gelmediniz.heralde işiniz uzun sürdü her zaman beklerim çaya kahveye yemege:cat:

gunaydın izmir !!!!

güzel olurdu ama malesef en kısa zamanda yine oradayız daha kalabalık gelecegiz.çünkü orası bizim ada üssümüz (((SEGELMAN))) orda oldugu sürece biz de adalıyız.BİZİ bu yaz çoookkk göreceksin işallah bıkmazsın:rendeer::rendeer::cat::cat:

sanada selam kardeşimç.bir dahaki geziye beklerim:cat:

ne yapalım kardeşim yagmurda lazım karda havalar düzelince ordayız.çok degişik nargile stilleri ögrendim.beraber içeriz.kendine iyi bak DOSTUM:cat:

ıyı aksamlar arkadaslar

İYİ AKŞAMLAR samimm

herkese iyi aksamlar.......

sanada iyi akşamlar serkan kardeşş

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar