[İzmir - MT]

Canim SIKILDI; polemik yaratmak istiyorum...

Aranizda bana tav olmayan var mi?

Hem bu grubun haLI ne boyle, yagmur yagdi diye herkes kavuguna cekilmis, ben de harbi motorcularla takiliyom sanmistim...

ariyom cesi naber diyom, arabadayim kardesim diyo, bu ne istir...?

chatkut desen telefonu kapali belediye otobuslerindedir tahminen...

karmacoma zaten sevmez dertli seyleri...

forrap hatirlar yagmurda nasil binerdik onla? bi daha binelim diye yalvarmisti o gunden sonra:p

ha bu arada Rusya da degilim, Almanya ya gectim... biraz usutmusum moskova da...

iyi aksamlar İzmir mt,bugun segelmann35 gormeye gitti,valla arkadaslar ozledık sizleri gelin artık tabi hava guzel olursa...

iyi akşamlaaaar!!
Cesi abi çok sağol hep burdan yazdık sana burdanda bi teşekkür edeyim dedim sinyal için :)

merhaba hepinize . ben motorcu adayıyım daha henüz motor alabilmiş değilim ama inş. 2 ay sonra almış olacağım bundan sonra aktif olarak bende aranızda olmak istiyorum. şu son bir haftadır sitedeyim siteyi geziyorum gerçekten çok samimi bir site ve çokta faydalı ..aranıza katılmaktan dolayı mutluyum: )

merhaba hepinize . ben motorcu adayıyım daha henüz motor alabilmiş değilim ama inş. 2 ay sonra almış olacağım bundan sonra aktif olarak bende aranızda olmak istiyorum. şu son bir haftadır sitedeyim siteyi geziyorum gerçekten çok samimi bir site ve çokta faydalı ..aranıza katılmaktan dolayı mutluyum: )

merhaba dostum hoşgeldin aramıza doğru yerdesin :cat::cat:

h.b doğru yerde olduğumu farkediyorum .. hissediyorum.. motor alacağım dedim ama henüz ne alacağıma bile karar veremedim bu konuda da sizin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum

tabi cnm ne kaldı göz ac kapa mayıs :queen::queen::queen: toplantılara gel tanışalım .yazada gezilere gelirsin umarım :cat:

şu ehliyeti bi alayım da tabi gelcem yazın bütün gezilere: ) geçen sene b sınıfı ehliyet alırken a2 yi de almadığım için nası pişmanım ya: (

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar