- Konu Yazar
arkadaşlar bende mondial 125zn var ama bana çok ufak ve artık vitesli motora geçmek istiyorum.çok araştırdım ama bir türlü karar veremedim yardım edin lütfen.ben uzun yola çıkmayı seviyorum ruhumda doğa sevgiside var.sürat yapmayı pek sevmiyorum açıkcası.100km nin üzerine pek çıkmıyorum.bunun yanısıra motorumun 2 kişiyi rahat taşıması lazım çünkü kız arkadaşım arabadan ziyade motorla dolaşmak istiyor.
ben kafamda birkaç model çıkardım:derbi gpr125 naked, hyosung gt250 naked, hyosung rt125, honda cbf250, honda cbr125R, honda cbx twister.
şimdi arkadaşlar yukarda saydığım hususları ve boyumuda dikkate alarak bana ne önerirsiniz?ayrıyetten bu benim kullanacağım ilk vitesli motor olacak o yüzden vites geçiş aralıkları rahat bir motor olursa çok iyi olur. şimdiden çok sağolun.
ben kafamda birkaç model çıkardım:derbi gpr125 naked, hyosung gt250 naked, hyosung rt125, honda cbf250, honda cbr125R, honda cbx twister.
şimdi arkadaşlar yukarda saydığım hususları ve boyumuda dikkate alarak bana ne önerirsiniz?ayrıyetten bu benim kullanacağım ilk vitesli motor olacak o yüzden vites geçiş aralıkları rahat bir motor olursa çok iyi olur. şimdiden çok sağolun.