[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
Herkese iyi hafta sonları..

DUYURU..
MT Stickerı ve kaldıysa anahtarlıklarını 20-25 gün sonra izine geldiğimde dağıtacağım.İsteyen,soran arkadaşlar varmış.
Gelirken bazı arkadaşlara dağıtılsın diye vermiştim bol bol ama sanıyorum ki bitmiştir onlar da,üzerinden yarım asır geçti.İsteyen arkadaşlar 20 gün civarı daha beklerlerse sevinirim:cat:

arkadaşlar herkese sevgiler saygılar umarım herkes iyidir..kısa bi süre sonra tekrar aranızdayım inşallah 3,5 ayımız kaldı...kazsız belasız ...

Herkese iyi hafta sonları cuma bende gelicem inşallah toplantıya tabi oğuz abinin kuru pastaları unutmadan getiricem:cherry:

Arkadaşlar buarada çoğunuzun haberi yoktur:

http://www.motosiklet.net/forum/calinti-motor-duyurulari/55288-siyah-west-600rr-calindi.html

bu linkteki çalıntı motor İzmir'de görülmüş konuyu okursanız her detay var hepimiz her daim yollardayız gören duyan olursa diye burayada yazdım motor sahibi arkadaş 1 aydır motorunu arıyo...

Herkese saygılar sevgiler cuma günü görüşmek üzere...

arkadaşlar herkese sevgiler saygılar umarım herkes iyidir..kısa bi süre sonra tekrar aranızdayım inşallah 3,5 ayımız kaldı...kazsız belasız ...

cüneyt gelmiş hoş gelmiş nasılsın kardeşim askerlik nasıl iyi sin umarım az kaldı sayılı gün çabuk geçer sabır kendine iyi bak :rendeer:

DUYURU..
MT Stickerı ve kaldıysa anahtarlıklarını 20-25 gün sonra izine geldiğimde dağıtacağım.İsteyen,soran arkadaşlar varmış.
Gelirken bazı arkadaşlara dağıtılsın diye vermiştim bol bol ama sanıyorum ki bitmiştir onlar da,üzerinden yarım asır geçti.İsteyen arkadaşlar 20 gün civarı daha beklerlerse sevinirim:cat:

bende anahtarlık istiyorum herkese verdin benle mustafaya vermedin :pne biçim arkadaşsın :pale:mustafa yeni motor alcak anahtarlık yok diye alamıyor :pale::queen:

Son düzenleme:
cüneyt gelmiş hoş gelmiş nasılsın kardeşim askerlik nasıl iyi sin umarım az kaldı sayılı gün çabuk geçer sabır kendine iyi bak :rendeer:

bende anahtarlık istiyorum herkese verdin benle mustafaya vermedin :pne biçim arkadaşsın :pale:mustafa yeni motor alcak anahtarlık yok diye alamıyor :pale::queen:

dostum forrap,a ben yazdım anahtarlık ve stıkır lazım diye yeni arkş istiyor:cat::cat:

Herkese iyi hafta sonları cuma bende gelicem inşallah toplantıya tabi oğuz abinin kuru pastaları unutmadan getiricem:cherry:

Arkadaşlar buarada çoğunuzun haberi yoktur:

http://www.motosiklet.net/forum/calinti-motor-duyurulari/55288-siyah-west-600rr-calindi.html

bu linkteki çalıntı motor İzmir'de görülmüş konuyu okursanız her detay var hepimiz her daim yollardayız gören duyan olursa diye burayada yazdım motor sahibi arkadaş 1 aydır motorunu arıyo...

Herkese saygılar sevgiler cuma günü görüşmek üzere...

tamam kardeşim görüşürüz.13 cuma 14 c.tesi yani benim dogdugum ğün:bounce::bounce:

Günaydın;
Çok zor ya havalar çok kötü bu hafta sonu...

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=IZMIR

eee toplantı haftaya mı yani?ilk defa bi toplantıya gelelim dedik havalar ne oldu :(

evet haftaya cuma yine bomba gibi bir toplantı olacak gelmeyenler üzülecek.benden sülemesi.(((((((((:)cat:CESİ:cat:)))))))))) yine süpriz yapabilir

Son düzenleme:
dostum forrap,a ben yazdım anahtarlık ve stıkır lazım diye yeni arkş istiyor:cat::cat:

tamam kardeşim görüşürüz.13 cuma 14 c.tesi yani benim dogdugum ğün:bounce::bounce:

evet haftaya cuma yine bomba gibi bir toplantı olacak gelmeyenler üzülecek.benden sülemesi.(((((((((:)cat:CESİ:cat:)))))))))) yine süpriz yapabilir

doğum günü varsa kuru pasta olmaz ya yaş pasta getiriyim isterseniz?

herkese selamlar umarım herşey yolundadır... herkes kendine iyi baksın kalın sağlıcakla:rendeer:

Cüneyt'im merhaba:rendeer: inşallah kısa bir süre sonra sağ salim görüşmek nasip olur....hayırlı Teskereler dileriz şimdiden:cat:

DUYURU..

Hııımm..güzel bir duyuru:cat yakında görüşürüz:cat:

Son düzenleme:
bende anahtar istiyorum :)

ne anahtarı istiyorsun abim honda,kawasaki,yamaha,suziki :queen::queen:anahtar yok anahtarlık varr:queen::queen:yakında dagıtılacak 25 gün kadar beklemeniz gerekecek:cat::cat:

doğum günü varsa kuru pasta olmaz ya yaş pasta getiriyim isterseniz?

siz bilirsiniz kardeşim:rendeer::rendeer:sizlerle kutlamayı düşündüm.tüm arkadşlarım yanımda olsun istedim:cat::cat:

bugün güzel yagış var akşam üstü kısair tur yaptım yine her zamanki ğibi çok zevk aldım yagmur altındaki sürüşten her keze tavsiye ederim AMA çok DİKKAT ve acemiler çıkmasın yagmurda.......

Son düzenleme:
iyi akşamlar millet dışarda keriz ıslatan yağmur var :p eve giriyimde konuşuruz ıslandım :queen:

cesi abim nasılsın?motordan msj atma teknolojisi süpermiş gerçekten :D bu arada abi şu sinyali ne zaman alırız ya? :silent:

biz her yerden yazarız :queen:sabah vereyim sana çankayada gürüşürüz :cat:

allah allah eve henüz girmediğine güre motorun üstünden yazıyorsun.bayagı ilerletmişsin be sen bu tekneloji işini:queen::queen:canım KARDEŞİM:cat::cat:

ayıpsın cahilmi sandın beni gecenin bu vaktinde bilem yazıyorum :queen:

Son düzenleme:

DUYURU..

Herkeze iyi haftalar,

motoplus süper geçti resimlerin hepsi ait oldugu topicte incelenebilir ekledim baya :p

Tuncer'cim fuardan dönerken bende baya bi getirdim, bu cuma toplantı olursa gelmeye çalışırım yanımda getiririm. yada Hızlıcesi sen mekanımı bılıyorsun nasıl olsa işi sağlama alalım dersen benden gelip alabilirsin stickerları :cat:

bu arada anahtarlık yoktu, stickerlar var motosiklet.net yazısı amblem ve motosikletleri fark edin stickerları..

:rendeer::rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar