Sanırım bu konuda bana kimse yardımcı olamıycak![]()
buluşma demişken 5 şubattaki fuara kadıköyden kimler nasıl ne zaman gidicek
Hala yeni yıl msjlarında kalmıŞız ::sos::
Arkadaşlar havalar soğudu motora falanda binemiyoruz doğru düzgün geçen yağmurda motora binmiŞtim acele biyere gitmem lazımdı.. Yolda giderken acaba benden başka deli varmıdır motora binen dedim utançla sürüyodum.. O gün en az 10 tane motorlu gördüm ve anladımki tekrar motor Sürmek güzel bi hastalıkmış ve yağmur çamur dinlemio
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz :rendeer:
istanbul mt olarak katılım göstermemiz gereken bir organizasyon var link aşagıda
http://www.motosiklet.net/forum/duy...ilesine-bas-sagligi-ve-mezarlik-ziyareti.html
Bu duyarlılığınız için teşekkür ederim öncelikle size gönül isterdi olmak ama şartlar bilmem anlatabildimmi ama şanlıyım siz varsınız bendende ALLAHTAN RAHMET MEKANININ CENNET OLMASI dileklerimi iletirsen sevinirim.
NERDESİNİZ MT
fuardayızzz:queen::bounce:
K.çekmece Sultan Murat tan bende warım aranıza yenı katıldım fuara bugun gıttım ama yarın gene gıdıcem gezılare bende katılmak ısterım yakın bı zamanda askere gıdıcem ama gıdene kadar katılabılırım
Arkadaşlar aranızda dinazor kalmazsam benide Çekmeköyde unutmayın.
Kuyucadısı, benim motoruma dokundun ama hala 650 lik olmadı bilesin.
Belli çok mutlusun kahretsin kaçırıyoz işte hava yol derken sabah oluyo erken:cat:
pşşt istanbul çocukları nası gidio![]()
K.çekmece Sultan Murat tan bende warım aranıza yenı katıldım fuara bugun gıttım ama yarın gene gıdıcem gezılare bende katılmak ısterım yakın bı zamanda askere gıdıcem ama gıdene kadar katılabılırım