[İstanbul - MT]

Mrb arkadaşlar buqün hava çok qüzeldi maçım olduqundan motoruma binemedim ama diqer seyahat eden kardeşlerimi mutlu bi şekilde qörünce bende sürmüŞ qibi oldum :)..

(ßiraz msj plS istanbul mt qündemden düŞmesn :bounce: )

Sanırım bu konuda bana kimse yardımcı olamıycak :)

nedenmiş o neden yardımcı olamayalım elimizden geldiği kadar olmaya çalışırız...

bu arada aramıza hoş geldin :rendeer:

buluşma demişken 5 şubattaki fuara kadıköyden kimler nasıl ne zaman gidicek

o daha kesinleşmedi ama daha önce bir buluşmamız var heralde anadolu nasıl gelir ogün şekillenir :cat::cat:

http://www.motosiklet.net/forum/duy...]31-01-2009-c-tesi-fuar-oncesi-bulusmasi.html

Son düzenleme:
Hala yeni yıl msjlarında kalmıŞız ::sos::

Arkadaşlar havalar soğudu motora falanda binemiyoruz doğru düzgün geçen yağmurda motora binmiŞtim acele biyere gitmem lazımdı.. Yolda giderken acaba benden başka deli varmıdır motora binen dedim utançla sürüyodum.. O gün en az 10 tane motorlu gördüm ve anladımki tekrar motor Sürmek güzel bi hastalıkmış ve yağmur çamur dinlemio

delimi dedin sen burada akıllı arama :queen::queen::queen:aramıza hoş geldin :rendeer:

galileo motosikletini almışsın hayırlı olsun iyi günlerde bin yazdıklarınr bakılırsa şimdiden bilinçli bir sürücü olacağa benziyosun sürüş eğitimi alabileğin kurumlar var bunları araştır ve kesinlikle ehliyetini al siteden ve netten araştırırsan ulaşa bilirsin :cat:bir kaçtane linl koyayım.
http://www.suleymanmemnunmx.com/t/06/
http://www.gelisimsurucu.com/
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/1791-honda-motosiklet-egitim-merkezi.html

Son düzenleme:
evet ehliyet kursuna yazılıcam ama 2 gündür otoparkta duruyo :( bu süre içinde bir öğreten olsa diye iç geciriyorum :)

Konu neydi qünceellll :bounce:

Biliyosunuz arkadaşlar İstanbul B.şehir B.Başkanlığı seçimleri yaklaşıyo:)
Kadir Topbaş İstanbul'a ''MetrobüS'' ve yeni Tranway yolları yaptırmıştı trafik biraz rahatladı sanırım..
Ama genelde yollarda hep sorun var delik deşik çoğu yer..Motorlu arkadaşlarım için büyük tehlike Kağıthane BelediyeSinide beğenmiyorum açıkçası sadece kağıthaneye bakıyolar birazda kendine bağlı başka mahallelere baksınlar mesela Çağlayan ! bugün az daha çukura giriyodum 3 yerdende refleksmle kurtuldum :) ve yine ANtiPAti duygum kabardı !
Ve İstanbulda tüm kaldırımların kenarlarına demir direkler konulsun isterim birde bisiklet yolları istesem çok şey istemiş olmam.. Bunlar Belediyeler için çok şey değil sanırım :)

Son düzenleme:
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz :rendeer:

istanbul mt olarak katılım göstermemiz gereken bir organizasyon var link aşagıda

http://www.motosiklet.net/forum/duy...ilesine-bas-sagligi-ve-mezarlik-ziyareti.html

Bu duyarlılığınız için teşekkür ederim öncelikle size gönül isterdi olmak ama şartlar bilmem anlatabildimmi ama şanlıyım siz varsınız bendende ALLAHTAN RAHMET MEKANININ CENNET OLMASI dileklerimi iletirsen sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba,

Arkadaşlar aranızda dinazor kalmazsam benide Çekmeköyde unutmayın.:)

Kuyucadısı, benim motoruma dokundun ama hala 650 lik olmadı bilesin.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
FeNaa qidio :D

K.çekmece Sultan Murat tan bende warım aranıza yenı katıldım fuara bugun gıttım ama yarın gene gıdıcem gezılare bende katılmak ısterım yakın bı zamanda askere gıdıcem ama gıdene kadar katılabılırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
K.çekmece Sultan Murat tan bende warım aranıza yenı katıldım fuara bugun gıttım ama yarın gene gıdıcem gezılare bende katılmak ısterım yakın bı zamanda askere gıdıcem ama gıdene kadar katılabılırım

bak yarın kahvaltı var mesela orda herkese Mt ye Merhaba Diyebilirsin :) H.q aramıza

Arkadaşlar aranızda dinazor kalmazsam benide Çekmeköyde unutmayın.:)

Kuyucadısı, benim motoruma dokundun ama hala 650 lik olmadı bilesin.

650 için beklemen gerek yogunum bu ara :cherry: :p

Belli çok mutlusun kahretsin kaçırıyoz işte hava yol derken sabah oluyo erken:cat:

eskişehir dediğin şurası söle asi maviye getri versin :p

pşşt istanbul çocukları nası gidio:p

istanbul çocukları derken hocem :p

hoşgeldin :rendeer:

istanbul mt coşmuş valla :cherry: cadı sihir felna işindemi soynudun benim motoruda DL 650 yap elin değmişken. .:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar