[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
ailece geçmiş olsun gökhancığım.umarım gelebilirsiniz.

zaferciğim,özledik yav.selim baba ne yapıyor,esas onu çok özledik.evde sürekli anıyoruz.

gökhand gel gel kardeş,seni de özledik.

Herkese GÜNAYDIN :rendeer:

Gökhan hocam, Ailecek geçmiş olsun diliyorum, umarım sen hasatalanmazsın :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese güneydın,hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Gökhan hocam ailecek geçmiş olsun elimizden bişey gelirse 24 saat açığız,

Boracım bizim gezi işi kesin değil hastane sırası bende Cmts,Pzr benim öğlen ve aşam gidiyorum o yüzden zor gibi

Çenkisim gideceksen cumartesi öğleden sonra gel motoru alalım seninkinide bizim bahçeye koyarız,

Günaydın arkadaşlar... Benim büyük kız iyileşti, ardından küçük kız ateşlendi. Şimdi o iyileşti sayılır ama bu sefer eşim ateşlendi. Sırayla gidiyoruz bakalım.:) Sıra bana gelecek mi? Çarşamba toplantıya geliyorum. Bizim nöbet listesi yeni yapılıyor. Haftasonu nöbet koymazlarsa Maraş'a ben(iyileşirse eşim de) geliyorum.

Geçmiş olsun acil şifalar.

slm bora abi gürsel abi pazar geliyormususnuz mustafa(regal) abi söyledi..bekleriz abi

Günaydın arkadaşlar... Benim büyük kız iyileşti, ardından küçük kız ateşlendi. Şimdi o iyileşti sayılır ama bu sefer eşim ateşlendi. Sırayla gidiyoruz bakalım.:) Sıra bana gelecek mi? Çarşamba toplantıya geliyorum. Bizim nöbet listesi yeni yapılıyor. Haftasonu nöbet koymazlarsa Maraş'a ben(iyileşirse eşim de) geliyorum.

abim çok çook geçmiş olsun... :rendeer:

gökhan hocam gecmiş olsum, arkadaşlar ben şuan istanbuldayım hafda sonu dönecem için geziye katılamıyorum size iyi eglenceler

Zaferim sizin evin altı bodrummu,niye sabahın 6 sında bodruma çağırıyon çukulatamı verecen yoksa,ben lolipop şeker de isterim ucuza gitmem

ne bilim evin altı falan deyince ben öyle anladım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar