[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
duyuru
sevgili arkadaşlarım,yarın ki olağan toplantımızda bir konu ile ilgili,bilgi ve fikirlerinize ihtiyacımız olduğundan dolayı,katılımlarınızı bekliyoruz.hepinize sevgilerimle.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırdır ne duyurusu ne fikri hade bakem baklayı çıkar

hayırlı akşamlar:rendeer:
gökhan hocam ailecek geçmiş olsun.
bora abi konuyu merak ettim hayırdır..

muzaffer abi durumun nasıl,nasıl oldun

Bora çatlatma adamı hadi ne bilgisi ne duyurusu

hayırdır ne duyurusu ne fikri hade bakem baklayı çıkar

lütfen merak etme. ediyorsan yarin gel önemli fikirler var dedikodu yok sadece birlikteliğin güzelliklerin artık paylaşımı var bu yüzden hepinizin katılımının olması şart LÜTFEN herkesin gelmesi çok iyi olacak. mersiiiii

Arkadaşlar iyi akşamlar.:rendeer:

Gökhan hocam geçmiş olsun. yapacağım birşey olursa haberim olsun. acil şifalar diliyorum. :rendeer:

Halka açılacağız sanırsam, yarın Bora abi açıklayacaktı ama ben şimdiden söyleyeyim

Halka açılacağız sanırsam, yarın Bora abi açıklayacaktı ama ben şimdiden söyleyeyim

ya zaferim süpersin :queen::queen:inan seni özledik be kardeşim yarin gelirsen sevinirim:cat:CENGİZİM SÜPERİM iyi oldum ne zaman adaşımın yazısını okudum bak hemen iyileşiverdim yaaa

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi

şirket kuracağız adıda KURTLU GEZGİNLER A.Ş.:queen::queen::queen:ŞAKA ŞAKA

yarın sevgili fazer muzaffer kardeşim açıklayacak.:cat:

( AZ SOOONRA):queen:

İyi akşamlar arkadaşlar,Gökhan hocam tüm ailenize geçmiş olsun senide Allah korusun aman hastalanma sen bize lazımsın,Muzo sen yine bir şeyler karıştırıyorsun yeni bir SARI ZAMBAK vakası olmasın zira yarın akşam çok önemli bir işim olmasına rağmen o işi erteleyip toplantıya katılacağım ona göre.Hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere By....Bye.........:bounce:

İyi akşamlar arkadaşlar,Gökhan hocam tüm ailenize geçmiş olsun senide Allah korusun aman hastalanma sen bize lazımsın,Muzo sen yine bir şeyler karıştırıyorsun yeni bir SARI ZAMBAK vakası olmasın zira yarın akşam çok önemli bir işim olmasına rağmen o işi erteleyip toplantıya katılacağım ona göre.Hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere By....Bye.........:bounce:

yok abim yok günahımı alıyorsun bak ben masumum yoksa gelmeniz için şaka yapacak yaştamıyım hiç .

Eh ne yapalım yarını iple,halatla hatta vinç ile çekeceğim merak ettim şincik,neyse ozaman ben erkenden yatayımda sabah olsun,herkeşe iyi geceler datlı rüyalar

Allahtan birşey çıkmazsa yarın hisse senedi almak için geleceğim toplantıya.

Ama yeni bir konu açayım;

Güzel yaz akşamlarında yaptığımız toplantılarda açık havadan dolayı çok hissedilmiyordu, kışın kapalı yere geçtiğimizde ben nefes alamamaya başladım.
Maşallah sigara tiryakisi epeyce varmış aramızda. Ben masanın iki tarafında da bulundum; deli gibi sigara da içtim, bu sebepten içeni de anlıyorum. Ama içende içmeyeni anlasın.

Önerim; sigara içene 62.30 TL ceza keselim, ikinci defa yakalanırsa ağzına biber sürelim. Valla nefes alınmıyor, içmeyin kardeşim.

Murat tarzı bir yazı oldu, zevkle okuyun :p

abicim bende içerde sigara içilmesine karşıyım bide çocuklarda oluyor
içeride sigara içmek yasak olsa sigara tüketimimizde azalır..

yani arkadaşlar gönül kalk kozandan gel.. insan bi çıtlatır ya merak ettim ne toplaşması bu??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar