[Adana - MT]

duyuru
sevgili arkadaşlarım,yarın ki olağan toplantımızda bir konu ile ilgili,bilgi ve fikirlerinize ihtiyacımız olduğundan dolayı,katılımlarınızı bekliyoruz.hepinize sevgilerimle.

Maraş gezisinden dönenin kaşığı kırılsın :p

Adaşımmmmmm, nerdesin :silent: Daha iyileşemedinmi :cyclopsan Sana bi iğne yapimde hemen iyileş :mrgreen:

ya adaşım yedek parça işini bırakıp doktor olmaya kararmı verdin.kasaba koyun teslim edilirmi:queen::queen:

senin için doktorculuk bile yaparım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

lütfen merak etme. ediyorsan yarin gel önemli fikirler var dedikodu yok sadece birlikteliğin güzelliklerin artık paylaşımı var bu yüzden hepinizin katılımının olması şart LÜTFEN herkesin gelmesi çok iyi olacak. mersiiiii

Bilindiği gibi ben çarşamba toplantılarına gelemiyom :p telefon bağlantısıyla katılsam olmazmı :mrgreen:
Tekrarlıyorum, Maraş gezisinden dönenin kaşığı kırılsın :cherry:

Allahtan birşey çıkmazsa yarın hisse senedi almak için geleceğim toplantıya.

Ama yeni bir konu açayım;

Güzel yaz akşamlarında yaptığımız toplantılarda açık havadan dolayı çok hissedilmiyordu, kışın kapalı yere geçtiğimizde ben nefes alamamaya başladım.
Maşallah sigara tiryakisi epeyce varmış aramızda. Ben masanın iki tarafında da bulundum; deli gibi sigara da içtim, bu sebepten içeni de anlıyorum. Ama içende içmeyeni anlasın.

Önerim; sigara içene 62.30 TL ceza keselim, ikinci defa yakalanırsa ağzına biber sürelim. Valla nefes alınmıyor, içmeyin kardeşim.

Murat tarzı bir yazı oldu, zevkle okuyun :p

Bencede sigara yasaklansın, ama nargile serbest olsun :p :mrgreen:

Benden bu kadar hepinize İYİ GECELER ::shhh::::157::

Son düzenleme:
Allahtan birşey çıkmazsa yarın hisse senedi almak için geleceğim toplantıya.

Ama yeni bir konu açayım;

Güzel yaz akşamlarında yaptığımız toplantılarda açık havadan dolayı çok hissedilmiyordu, kışın kapalı yere geçtiğimizde ben nefes alamamaya başladım.
Maşallah sigara tiryakisi epeyce varmış aramızda. Ben masanın iki tarafında da bulundum; deli gibi sigara da içtim, bu sebepten içeni de anlıyorum. Ama içende içmeyeni anlasın.

Önerim; sigara içene 62.30 TL ceza keselim, ikinci defa yakalanırsa ağzına biber sürelim. Valla nefes alınmıyor, içmeyin kardeşim.

meraklanma zaferim eger isteğin buysa haklısın. madem öyle istiyorsun, yarin toplantımızda kapalı alanda sigara yasağını bizzat ben koyuyorum:cat: yanlız malum ceza parası tabiki benim hakkım ortak istemem yanlız sayende para kazanırsam sana 3 ytl veririm anlaştık dimi:bounce::bounce:

Adana İl Temsilcisi
aaa,bu saat olmuş kimse günaydın yazmamış.günaydın adana mt'nin güzel insanları :rendeer:

Herkeslere Günaydın;

böyle sabah sabah felaket haberi vermek gibi olmasın ama T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı'na bağlı Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü pek hayırlı haberler vermiyor Pazar günü KahramanMaraş için :( Sağnak yağışlı diyor acaba değişr mi ki pazar gününe kadar ?

Adana İl Temsilcisi
Herkeslere Günaydın;

böyle sabah sabah felaket haberi vermek gibi olmasın ama T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı'na bağlı Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü pek hayırlı haberler vermiyor Pazar günü KahramanMaraş için :( Sağnak yağışlı diyor acaba değişr mi ki pazar gününe kadar ?

bekleyip göreceğiz bakalım :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın sevgili dostlar,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim

Akşama yoklama yapılacak gelmeyen yok yazılacak,gelecek çarşamba için pasta börek cezası alacak ona göre

bu arada meteoroloji den sorumlu bakan olarak hava durumunu arz edeyim bilginiz olsun

Son düzenleme:
meraklanma zaferim eger isteğin buysa haklısın. madem öyle istiyorsun, yarin toplantımızda kapalı alanda sigara yasağını bizzat ben koyuyorum:cat: yanlız malum ceza parası tabiki benim hakkım ortak istemem yanlız sayende para kazanırsam sana 3 ytl veririm anlaştık dimi:bounce::bounce:

Abi valla kurtarmaz, zaten osmx'e 31.15 TL vereceğim :queen:

Günaydın... Parası neyse verir ve içeriz abicim...:))))

Zaten hastasın, içme işte. Ben sana ciklet çekirdek falan getiririm :cat:

sigarasız,birasız bir ortam düşünemiyorum içmeyenler içenlere içmemeleri için teşvik primi ödemesi lazım amma uzun cümle kurdum:p

Günaydın... Parası neyse verir ve içeriz abicim...:))))

tuuu rezil seni bide sigarayı bırakacaktı. Hocam kusuruma bakma konu sigara olunca terbiyesizleşiyorum.

sigarasız,birasız bir ortam düşünemiyorum içmeyenler içenlere içmemeleri için teşvik primi ödemesi lazım amma uzun cümle kurdum:p

adamlara bak hem 2. sınıf vatandaşlar bide para istiyorlar.:jocolor:::rantinp:::ranntign

::plus1::::plus1::
bende sigarasızlar tarafına geçtiğimi gururla belirtirim :cherry::cherry:

sigarayı bıraktın mı ferda... eğer öyleyse sana kocaman ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

dürdane eğer sigara içtiğini görürsem ağzında söndürürüm ona göre burdan yiğitlik yapma:bounce:haluk senide gınıyorum bize 2.sınıf insan muamelesi yaptın,halbuki biz yüksek okul bitirmiştik,2.sınıfı geçeli çok oldu nerdeyse emekli olcez:cherry:

tuuu rezil seni bide sigarayı bırakacaktı. Hocam kusuruma bakma konu sigara olunca terbiyesizleşiyorum.

adamlara bak hem 2. sınıf vatandaşlar bide para istiyorlar.:jocolor:::rantinp:::ranntign

:)))) Ben özü sözü bir insanım. Bırakacam dedim ve bıraktım. 7 gün ağzıma sürmedim. Ama bıraktıktan sonra başlamayacam diye bir sözümü duyan var mıdır?:)

Adana İl Temsilcisi
için kardeşim için,hatta hep beraber içelim.burada içen bazı arkadaşlar bile içmiyorum yazıyorlar.

::plus1::::plus1::
bende sigarasızlar tarafına geçtiğimi gururla belirtirim :cherry::cherry:

k.cenkisde şuan yanımda,o da sigara içen bölümde.:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar