duyuru
sevgili arkadaşlarım,yarın ki olağan toplantımızda bir konu ile ilgili,bilgi ve fikirlerinize ihtiyacımız olduğundan dolayı,katılımlarınızı bekliyoruz.hepinize sevgilerimle.
Maraş gezisinden dönenin kaşığı kırılsın
Adaşımmmmmm, nerdesin :silent: Daha iyileşemedinmi :cyclopsan Sana bi iğne yapimde hemen iyileş :mrgreen:
ya adaşım yedek parça işini bırakıp doktor olmaya kararmı verdin.kasaba koyun teslim edilirmi:queen::queen:
senin için doktorculuk bile yaparım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
lütfen merak etme. ediyorsan yarin gel önemli fikirler var dedikodu yok sadece birlikteliğin güzelliklerin artık paylaşımı var bu yüzden hepinizin katılımının olması şart LÜTFEN herkesin gelmesi çok iyi olacak. mersiiiii
Bilindiği gibi ben çarşamba toplantılarına gelemiyomtelefon bağlantısıyla katılsam olmazmı :mrgreen:
Tekrarlıyorum, Maraş gezisinden dönenin kaşığı kırılsın :cherry:
Allahtan birşey çıkmazsa yarın hisse senedi almak için geleceğim toplantıya.
Ama yeni bir konu açayım;
Güzel yaz akşamlarında yaptığımız toplantılarda açık havadan dolayı çok hissedilmiyordu, kışın kapalı yere geçtiğimizde ben nefes alamamaya başladım.
Maşallah sigara tiryakisi epeyce varmış aramızda. Ben masanın iki tarafında da bulundum; deli gibi sigara da içtim, bu sebepten içeni de anlıyorum. Ama içende içmeyeni anlasın.
Önerim; sigara içene 62.30 TL ceza keselim, ikinci defa yakalanırsa ağzına biber sürelim. Valla nefes alınmıyor, içmeyin kardeşim.
Murat tarzı bir yazı oldu, zevkle okuyun![]()
Bencede sigara yasaklansın, ama nargile serbest olsun:mrgreen:
Benden bu kadar hepinize İYİ GECELER ::shhh::::157::
Son düzenleme: