[Adana - MT]

Adaşımmmmmm, nerdesin :silent: Daha iyileşemedinmi :cyclopsan Sana bi iğne yapimde hemen iyileş :mrgreen:

Gökhan hocam, senden ses seda çıkmıyor :cyclopsan Pazar günü işini ayarla, bize katıl :cat:

Son düzenleme:
motor bakarken gördüğümüz arkadaş mı

kirwe sen cumartesi gün kü resimleri yüklemedin mi

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
zafer,gökhan,b.çenkis,k.çenkis,d.gürsel,ümit siz k.maraş'a gelmiyormusunuz ?

Son düzenleme:
bora kardeşim gezi programını çarşamba günü yapsak. belkide maraş yerine başka altarnatif olmazmı.. ?

Vallahi değil Maraş, Tibet dağları deseniz gideceğim bu hafta... :cat:

Tabi motor çalışır inşallah, en son Karataş'a gitmişti.

DUYURU

1-ben ve kızım,
2-mercedes muzaffer ve eşi,
3-haluk ve eşi,
4-ç.gürsel ve eşi,
5-mustafa abi ve eşi,
6-turgay abi ve ?
6-fazer muzaffer ve ?
7-nuri ve eşi,
8-Gokhand
9-
10-

Herkese İyi geceler ;

Bu hafta sonu buralardayım, gitmiyorum İst.la falan Maraş yolcuları arasına kendi adımı da yazdım. Cumaya kadar daha bi kesinleşir buluşacağınız yer gidilecek güzergah falan bende ona göre uygun bi yerden katılırım gruba. kalın sağlıcakla gör
şmek üzere.

zafer,gökhan,b.çenkis,k.çenkis,d.gürsel,ümit siz k.maraş'a gelmiyormusunuz ?

abi şirinle gelmeyi düşünüyorum ama kesin geliirm desem yalan olur cenkis abiden hondayı alsammııııı??almasammıııııı??? kararsızım yavaş yavaş kendi motorumlamı gelsem ne yapsam... :silent:

kablom yanımda deyil 1
milletin canı balık çekmesin akşam vakti 2 :mrgreen:

siz ne yapıyonuz yaw kendi aranızda konuşmayın ayıp oluyor msn denen bişey var alaaa alaaa:cherry: nevar yani iki üç tene balık yakaladıysanız ben bir haftadır yiyemedim hatta bu ikinci hafta....... nan ahada yarın gidip alıp yemezsem ne oluym:p

Herkese İyi geceler ;

Bu hafta sonu buralardayım, gitmiyorum İst.la falan Maraş yolcuları arasına kendi adımı da yazdım. Cumaya kadar daha bi kesinleşir buluşacağınız yer gidilecek güzergah falan bende ona göre uygun bi yerden katılırım gruba. kalın sağlıcakla gör
şmek üzere.

aha yakaladım hafta sonu geziye katılırsanız en karizmatiginden bir foro isterim ona göre :p

Vallahi değil Maraş, Tibet dağları deseniz gideceğim bu hafta... :cat:

Tabi motor çalışır inşallah, en son Karataş'a gitmişti.

abi seni hiç iyi görmüyorum bence sen bir yere gidemen:cherry:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar... Benim büyük kız iyileşti, ardından küçük kız ateşlendi. Şimdi o iyileşti sayılır ama bu sefer eşim ateşlendi. Sırayla gidiyoruz bakalım.:) Sıra bana gelecek mi? Çarşamba toplantıya geliyorum. Bizim nöbet listesi yeni yapılıyor. Haftasonu nöbet koymazlarsa Maraş'a ben(iyileşirse eşim de) geliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar