merhaba motor bayağı iyi olmuştur kazasız belasız bin tekrar bişey merak ettim lastikleri hangi marka ve ne kadara aldınızı öğrenebilirmiyim?
lastikler inan markasını bilmiyorum malezya malı olduğunu söyledi servis foto ları en kısa zamanda eklerim kardeşim , araba lastiği gibi duruyor,
2 sini 130tl ye takmasıyla birlikte. .
frenleme de olsun yol tutuşunda olsun çok faydalı....
bu motorla max kaç km yaptınız? kaç km de bir ara verdiniz? uzun yol yapan var mı? yolda kaldığınız oldu mu? kanuni st rt125'in egzozu 1300 ytl imiş, bu motor 2000 ytl, cinnet durumları yaşıyorum

bunu alıp kurtulmak istiyorum...
kardeşim madem çin malı scooter alıyosun mondial alacaksın en fazla ve en ucuz yedek parça, yaygın servis ağı modeline sen karar ver artık :cat:
arkdaşlar motora gaz verince sanki bişey sürtercesine ses geliyo ne olabilir bi teker sürtmesı gibi?? bunun cvp vermedınız sızdede oluyo mu ve motor cok yakıyo ne yapmalıyım 30tl 220km yaptım bide benim motor kırmızı hangi renk gider yazı mazı yazdırcam??????(beyaz siyah olmaz başka??)
kaç km desin ? bu güne kadar bakım yaptın mı? motorda değiştirdiğin şeyler var mı?
arkadaşlar bando kayış herkes bilirki en kalıteli japon kayışı dır fiyatı 35tl dir takım ücreti 15-20 tl arasıdır.
2. değiştirişim 6000 km de değiştirmiştim 11.000 km de tekrar değiştirdim
bi sorun yaşamadan değiştirdim motorumun bakımlı olmasını istediğim için . .
lastik frenlerden daha önemli arkadaşlar eğer lastikleriniz fazla kaymaya başlarsa değiştirmeniz gerekir km vermek yanlış olur çünkü tamamen kullanımla alakalıdır...:cat: unutmayın yere tutunmayan lastik duramaz..