Bütün Çin Malları Kötü Deildir. İyi Bakarsan İyi Olur..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok hoş.Yakıt tüketimin nedir bu 151 rs tarzında olanın?

walla kardesım aslında okadar yakıt tuketmıyor ben kendı motorumu solım ama benım egsost sanayıde hep elımde dolastıgım ıcın orayı burayı delırdıgım ıcın benım full depo 6lt 120km cok fazla yakıo normalde 180 -200 falan olması lazm

al bakalım bir tane kanuni cross dağta taşta gez noluyor ?
ondan sonra buraya deneyimlerini yaz.
dünyada ilk patika yolda giderken zinciri kopan motor kanunidir sanırım.
başımıza geldi ondan bilşyorum.
İstersen altın kaplama yaptır çin yine çindir.
O scooter in her yıl debriyaj balatasını değiştirmen grerk vb.

Tavsiyem 80 model dahi olsa japon alın !! ;)

ama şu da bir doğrudur temiz kullanırsan parçalarını her sene değil de 2 senede bir değiştirirsin.

walla cross deılde scooterla gezdım çin malıyla bıse olmadı :)
bu arada kanunı racer 200S alıcam bıkac gune kadar kı onunda hıc bır zaman bıse yapıcagını tahmın etmıyorum nekadar hor kullansamda sevıyorum .
bide scooterım 3sene oldu daha debriaj balatası deısmedı ve sılkeleme yapmıo kalkıslarda problem cıkartmıo we teklemıo debriaj balatamda temız
son olarakda ben o cın malının 3senede sadece mars kavramasını deıstırdım gerı kalan tum parcalar orjınal

ne kadar güzel ya :) bende yazın ayvalık turu dşüüyorum çıksam balıkesirden 2 satte giderim herhalde :):)

hızlı gıtmek onemlı deıl maksat geze gece gıtmek ben her gordugum koy kasaba sehır nerde sapak warsa gırerım ben oranın ne oldugunu cozerım kahvesınde sıgaramı cayımı ıcerım devam ederım yoluma :)

Son düzenleme:
helal olsun.... adamlar çinliyi tamir haneden çıkarmıyor sende yollardan ayırmamaışsın........

Forumdan Uzaklaştırıldı
iyi bakım yapmışsın kardeşim maliyeti ne oldu sana bunun ?

maliyet dedıgımız bişe yok bana 2500de 2000de bır yag deıstır dedıler ben sadece 750kmde bır yag deıstırdım oda aylık 40ytl oluo :)
kaza yapınca 200ytl falan harcadım sadece gerısı zevk için
neonlar sıs farı xenon cakar cıkartmalar fılmler falan falan baya bı masraf yaptım ama motorla alakası yok zevk ıcın sadece

neon X4 = 80ytl
xenon = 300ytl
flasor X3 = 60ytl
cam filmi = 10ytl

bunları fıyatları bunlar ama bunlarda zevk ıcın yapılan seyler

geri kalan hıc bır seye masraf wermedım egsostumla cok ugrastım sadece oda benım fazla ses meraklısı olmamdı bugune kadar ne kayıs deıstırdım ne debrıaj ne arka fren balatası 3kere lastık deıstırdım ama balatam yepyeni senın malıyet derken baska bıse sorduysan cevaplandırım onlarıda

helal olsun.... adamlar çinliyi tamir haneden çıkarmıyor sende yollardan ayırmamaışsın........

saol tekrar sadece zamanında bakıcaksın mılletın on dıskınde gıcık gıcık ses gelıo onunla dewam edıolr benım en sınır oldugum sey motordan cıt sesi gelmicek egsost harıc en sınır oldugum dava benım abılerım sanayıcıde motorcu oldukları ıcın en ufak seyde ben kosuyodum benım motorum bana 1konuda cektırdı oda akü fazla elektrık tesısatıyla oynaamıstım fazla yuklenme wardı onun sebebıde o benım on gogus kablodan kapanmıyodu :D

Son düzenleme:
bilgilendirme için teşekkür ederim :) exenonlar normal kit olarak mı ?

çakar lambalar nasıl bişey ? bunlarıda cevaplarsan bu kardeşine yardımcı olmuş olacaksın :) eksoz sesine bende bayılırım ne yaptındaiyi ses aldın

benim düşüncem şu gazı verdin mi hadi sür beni diye homurdanmalı motor dediğin.. :):bounce::cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bilgilendirme için teşekkür ederim :) exenonlar normal kit olarak mı ?

çakar lambalar nasıl bişey ? bunlarıda cevaplarsan bu kardeşine yardımcı olmuş olacaksın :) eksoz sesine bende bayılırım ne yaptındaiyi ses aldın

benim düşüncem şu gazı verdin mi hadi sür beni diye homurdanmalı motor dediğin.. :):bounce::cherry:

xenonlar kıt olarak zaten kıtsız olanlar narva 100wattlar kıtsız bi anlamı kalmıo kıtler volttajı dusuk alıp yuksek verıo xenonlar motor ıcın deılmiş ama vıbrasıonsuz bı yere koymak lazım sarsılamalarda hasar goruyor onunda motorda bulunması zor bıyer :)

cakar dedıklerımız ambulanslarda bulunan beyaz cakarlar cakıp durolar :) yanı bı nevı flash motorun farına takılıo genelde ınce bı matkapla delersın farı ıcıne koyarsın ınce bır madde zatan oda kitli enerjıyı dusuk alıp yuksek verıo

egsosta gelıncede ıcını bosalttırdım ben ne matkapla deldım ne baska bıse dırek bosalttırdım ıcını ses guzeldı fakat yakıt malıyetı olarak bıtırdı benı

teşekkürler xenon olmasa bile beyaz far kullanıyorum.. hemen hemen işimi görüyor..çakar lamba hoşuma gitti ve kafama yattı :) ayrıca egzosuda düşünmüyor değilim :) yazpsam güzel bişey çıkar ortaya galiba :) :p:bounce:

bende de çin malı kanunı 125 cheeta var motorundan yana bir sıkıntım iç olmadı

benimde Allaha çok şükür hiç sorunum olmadı beni yoldada bırakmadı ama biraz değişim hem ona hem bana iyi gelr diye düşünüyorum..yeniliği hazmedemezse yerini bi cıbıra bırakmayı kabul edecek :):bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
emeklerinize sağlık parasına göre çok iyi motorlar.

saolun tabıkı bu fıyatlarda bole bır motor sahıbı olmak huzur werıcı

teşekkürler xenon olmasa bile beyaz far kullanıyorum.. hemen hemen işimi görüyor..çakar lamba hoşuma gitti ve kafama yattı :) ayrıca egzosuda düşünmüyor değilim :) yazpsam güzel bişey çıkar ortaya galiba :) :p:bounce:

çakarlar zor bı sıstem deıl kendın halledersın elektrırık tesısatın az bucuk anlıosan yeter ama egsostunu kalıtelı bıyere bosalttır fakat benzın parasınıda unutma

Son düzenleme:
motorunun güzel ve bakımlı bende 3 yıldır çin motoru kullanıyorum motorun bir kere arıza çıkardı 10 bin kmdeyken arka tekerlekteki dişli sıyırdı 70 liraya yaptırdım onun haricinde başka bir sorun çıkarmadı yakınlarda vitesliye geçmeyi düşünüyorum

saolun tabıkı bu fıyatlarda bole bır motor sahıbı olmak huzur werıcı

çakarlar zor bı sıstem deıl kendın halledersın elektrırık tesısatın az bucuk anlıosan yeter ama egsostunu kalıtelı bıyere bosalttır fakat benzın parasınıda unutma

yakıtı etkiliyormu ya ? bilmiodum :cyclopsan:pr::farao:

Bu topikteki mesajlar şaşırttı beni. Mesajların biri hariç hepsi olumlu.
Japonlar burayı henüz basmamış anlaşılan.:cherry:

aslın da japon cular bize şükretmesi lazım çinler çıktı biz aldık japonların fiyatları düştü :D:D:D:D:D
ve bür çok kişi hayalini bile zor kurduğu motorun tipinde motorlara binmeye başladı bende dahil

one yaa tipe bak bu motor nasıl taşıo senı :S hadı motora bınıon anladıkta senı bu foruma nasıl aldılar :pr:
erhan bey banned pls =)

çok haklısınız kardeşim o çin malı motorlar kötüdür diyenler halt etmiş bence.bendede var çin malı motor 10500 km de dağ yolundada kullandım bozuk tarla yollarındada buna rağmen motorum bu zamana kadar beni hiç yolda bırakmadı sağolsun.halada motorum taş gibi.2007 model olmasına rağmen gören herkes yenimi aldın motoru diye soruyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu topikteki mesajlar şaşırttı beni. Mesajların biri hariç hepsi olumlu.
Japonlar burayı henüz basmamış anlaşılan.:cherry:

yakındır ... :queen: tpipk topık davaları bırı yazar cın malı kanunı vs... alıcam hemen ılk kısı atlar hayır sakın cbf150 yada cbr125 yada ybr125 dıe bunlar tıpiktir ilk zamanlar benı kanunı racerden vazgectırcektı o yorumlar ama artık umursamıyorum

Çok güzel bir paylaşım eline sağlık gerçekten güzel gezmişsin :)

saol bunlar fotolu olanlar fotosuz olan cok yer var

one yaa tipe bak bu motor nasıl taşıo senı :S hadı motora bınıon anladıkta senı bu foruma nasıl aldılar :pr:
erhan bey banned pls =)

yırtık dondan cıkar gıbı heryerde cıkma ya :queen: sanane ılhancım cbrınlamı artıstlık yapıosun walla aynı yerde calsııoruz bılıosun ındırırım bı o yaktıgın lastıgı :wiinkk:

çok haklısınız kardeşim o çin malı motorlar kötüdür diyenler halt etmiş bence.bendede var çin malı motor 10500 km de dağ yolundada kullandım bozuk tarla yollarındada buna rağmen motorum bu zamana kadar beni hiç yolda bırakmadı sağolsun.halada motorum taş gibi.2007 model olmasına rağmen gören herkes yenimi aldın motoru diye soruyor.

aynen ya bakarsan sana karsılıgını verıyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar