Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok hoş.Yakıt tüketimin nedir bu 151 rs tarzında olanın?
walla kardesım aslında okadar yakıt tuketmıyor ben kendı motorumu solım ama benım egsost sanayıde hep elımde dolastıgım ıcın orayı burayı delırdıgım ıcın benım full depo 6lt 120km cok fazla yakıo normalde 180 -200 falan olması lazm
al bakalım bir tane kanuni cross dağta taşta gez noluyor ?
ondan sonra buraya deneyimlerini yaz.
dünyada ilk patika yolda giderken zinciri kopan motor kanunidir sanırım.
başımıza geldi ondan bilşyorum.
İstersen altın kaplama yaptır çin yine çindir.
O scooter in her yıl debriyaj balatasını değiştirmen grerk vb.
Tavsiyem 80 model dahi olsa japon alın !!
ama şu da bir doğrudur temiz kullanırsan parçalarını her sene değil de 2 senede bir değiştirirsin.
walla cross deılde scooterla gezdım çin malıyla bıse olmadı
bu arada kanunı racer 200S alıcam bıkac gune kadar kı onunda hıc bır zaman bıse yapıcagını tahmın etmıyorum nekadar hor kullansamda sevıyorum .
bide scooterım 3sene oldu daha debriaj balatası deısmedı ve sılkeleme yapmıo kalkıslarda problem cıkartmıo we teklemıo debriaj balatamda temız
son olarakda ben o cın malının 3senede sadece mars kavramasını deıstırdım gerı kalan tum parcalar orjınal
ne kadar güzel yabende yazın ayvalık turu dşüüyorum çıksam balıkesirden 2 satte giderim herhalde
![]()
hızlı gıtmek onemlı deıl maksat geze gece gıtmek ben her gordugum koy kasaba sehır nerde sapak warsa gırerım ben oranın ne oldugunu cozerım kahvesınde sıgaramı cayımı ıcerım devam ederım yoluma
Son düzenleme: