Geçen Ay YANAN CBR 125 R ımın Son Hali :)

Tekrardan hayırlı olsun motorun, Allah başka kötü olay çıkartmasın inşallah karşına. :)

Zannedersem motoru bitik; hesaplı bir cbr125 bulup, yanmış makinedeki motoru söküp o kasaya takarak değiştirip, biraz da makyajıyla uğraşarak hallettin sanırım. En mantıklısı, yoksa servisin çıkardığı fiyatlarla ya da tek tek parça satın alarak başedilecek şey değildi. Bu şekilde halledebilmene sevindim. Eline sağlık tekrardan, gayet güzel olmuş.:cat:

Bu arada, bizim Honda'ya attığımız maillerden bir sonuç çıkmadı herhalde değil mi?

gerçekten bravo iyireklam10. çok başarılı ve istekli bir iş çıkarmışsın dilerim bir daha bu ve buna benzer hiçbir problem yaşamazsın. kazasız belasız keyifle çok uzun süreler motoruna binebilmeni dilerim.

Tekrardan hayırlı olsun motorun, Allah başka kötü olay çıkartmasın inşallah karşına. :)

Zannedersem motoru bitik; hesaplı bir cbr125 bulup, yanmış makinedeki motoru söküp o kasaya takarak değiştirip, biraz da makyajıyla uğraşarak hallettin sanırım. En mantıklısı, yoksa servisin çıkardığı fiyatlarla ya da tek tek parça satın alarak başedilecek şey değildi. Bu şekilde halledebilmene sevindim. Eline sağlık tekrardan, gayet güzel olmuş.:cat:

Bu arada, bizim Honda'ya attığımız maillerden bir sonuç çıkmadı herhalde değil mi?

tamolarak öyle olmasada mootru bitik bir cbr uzerindeki bütün parçaları söküp benim şaseyi temizleyip bütün parçalarını benim motora aktardık...

hondaha attıgımız maillerden malesef bir sonuç çıkmadı ..

halen hoşuma giden bir sinyal bulamadım öneriniz varmı :?
orjinal almak tan vazgeçtim...

Arkadaşım seni canı yürekten tebrik ediyorum. Yanarak o hale gelmiş bir makineyi tekrar hayata döndürmek, kalbi durmuş bir insanı hayata döndürmek kadar güzel bir duygu olsa gerek. Bu sefer kaskosunu falan da yaptır da, bu tür durumlarla karşılaştığında zararın daha az olabilir.(Kasko ücreti kadar)
Tekrardan kutluyorum.:rendeer:

Arkadaşım seni canı yürekten tebrik ediyorum. Yanarak o hale gelmiş bir makineyi tekrar hayata döndürmek, kalbi durmuş bir insanı hayata döndürmek kadar güzel bir duygu olsa gerek. Bu sefer kaskosunu falan da yaptır da, bu tür durumlarla karşılaştığında zararın daha az olabilir.(Kasko ücreti kadar)
Tekrardan kutluyorum.:rendeer:

tşk ederim söyleidğiniz duyguları yaşıyorum zaten
:)
eskisi kadar sevmeye başladım motorsikletimi
bir sinyalleri kaldı işte onlarıda bulursam eksik hiç bir şeyi kalmıyor ...

Walla helal olsun cok guzel yapmıssın bence sen bu ıse gir dagılmıs motorları fln topla elın yatkın guzelde para kazanırsın :mrgreen:

Son düzenleme:
Walla helal olsun cok guzel yapmıssın bence sen bu ıse gir dagılmıs motorları fln topla elın yatkın guzelde para kazanırsın :mrgreen:

ben sadece gerekli parçalaır temin ettim birde stickerları tasarldım tamir kısmını yine hondaya yaptırdım tabi para karşılığı

yanmış.mahfolmuş bi haldeyken bu kadar temiz bi alet orataya çıkarmanız gerçekten sizin için gurur verici bişey.. tebrikler

Bi sakıncası yoksa motorunun ne sonucu yandığını sorabilirmiyim ?

tahminime göre elektirik aksamından yandı
ama hondadan gelen arkadaşlar kundaklama dedi
halbuki ön kafadaki elektirik kısmı ve kablolar erimişti okadar fazla yanmasının nedeni
motorsikletin grenajlarda yanınca deponun alev alması ve benim benzin ateşini söndüremeemden kaynaklanıyor

Sticker ları yapıstırınca 10 Numara olmus güle güle kullan kazasız belasız yanıksız :)

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) ikisi bir arada oldu :) Çok güzel olmuş motorun iyigünlerde binersin umarım.

tebrik ediyorum ....inş bundan sonra kötü bi durumlan tekrar karşılaşmazsın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar